. .. .. .. .. .. .
. .

Rukolovo-špenátový quiche - RECEPT 28870

Natalia L. (Natinka22) ID 86833
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.3.2009
Naposledy: 15.6.2024 17:44
Aktualizácia: 4.11.2010 15:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 38
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Rukolovo-špenátový quiche


[ recept č. 28870 zo dňa  ]


Rukolovo-špenátový quiche


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 150g múky, 1 vajíčko, 75g masla, štikla soli. NÁPLŇ: balenie čerstvého špenátu, balenie rukoly, cesnak, muškátový oriešok, olej, sladká smotana, 3 vajíčka, 150g bryndze alebo slaného syra, čierne korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Zase som sa nechala inšpirovat vynikajúcim receptom na slaný koláčik. My sme mali ako prílohu ku kuracím závitkom, ale dá sa papať aj ako hlavné jedlo nateplo pípadne ako chuťovka k vínku na studeno.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Celé vajíčko, múku, soľ a maslo spracujeme na cestíčko.


Vymiesime z neho bochník a dáme odpočívať do chladničky na aspoň 2 hodinky.


Cesto rozvaľkáme.


Vyložíme ním maslom vymastenú zapekaciu misu a šupneme do rúry vyhriatej na 220 stupňov na 10 minút.


Zatiaľ si na oleji opražíme nakrájaný cesnak.


Prihodíme rukolu a špená.t


Podusíme kým nám listy zvädnú a nastrúhame trošku muškátového oriešku.


Zmiešame si smotanu a vajíčka.


Na predpečený korpus navrstvíme najprv špenát s rukolou, potom brynfzu a nakoniec zalejeme smotanou rozmiešanou s vajíčkami. Jemne pokoreníme čiernym mletým korením a dáme piecť na cca 15 minút do rúry.


Hotovoooooo



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kuracie závitky s parmskou šunkou a bazalkou na rajčinovej omáčke | Rukolovo-špenátový quiche | Creme Fraiche >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva N. (leskot) ID 98318 (21.5.2011, 18:31)
Dnes som robila túto dobrotku (Y) (Y) (Y) Natalia, ako vravíš, je to pochúťka (L) ledva sme počkali, kým trochu vychladne :-) mňam,mňam, mňam (D)
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (28.3.2011, 12:26)
mnaaaaam, (zajic) (zajic) (zajic)len kde kupim rukolu?? vyzera to velmi dobre, (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (1.7.2010, 17:23)
(Y) (Y) (Y) vyzera to dobrucko, presne na moje chutky (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (1.7.2010, 14:54)
juuj,dobrotka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)rukolu milujeme (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (1.7.2010, 15:15)
:-) :-) :-) Matka nam veru po obede zostalo kopec maska, co sme sa tlacili tym quichom 8-| (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (1.7.2010, 14:58)
aj ja ju milujem!!! mnam mnam mnam, to musi byt dobrota! (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (1.7.2010, 15:14)
Andrejka je to pochutka ,-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu