. .. .. .. .. .. .
. .

Odpaľovaný rez - RECEPT 27159

Jarmila K. (jaja.k) ID 58371
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.9.2008
Naposledy: 6.3.2024 20:53
Aktualizácia: 5.1.2020 18:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 19
RODINNÉ FOTOGRAFIE 58
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 70
NÁVODY 1

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Odpaľovaný rez


[ recept č. 27159 zo dňa  ]


Odpaľovaný rez


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto : 350 ml vody, 150 g masla, 1/2 ČL soli, 220g polohr. múky, 6 vajec Náplň : 4 plátky želatíny, 2 konzervy mandarínok (po 320g), 100g krupicového cukru,1 vanilkový puding, 500 ml smotany na šlahanie, 1 vanilkový cukor, 50 g mandlových lupienkov, práškový cukor na posypanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu s maslom a solou privedieme do varu. Potom naraz vsypeme polohrubu múku a všetko dobre premiešame. Za stáleho miešania necháme múku spariť asi 2 min.Odstavíme a necháme vychladnuť. Do vychladnutého cesta postupne vmiešavame vajcia.
Plech vyložíme papierom a rozotrieme naň 2 obdlžniky to opakujeme ešte raz lebo potrebujeme 4 pláty. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 C asi 30 min.
Želatínu najskôr namočíme do studenej vody a necháme napučať. Z nálevu odoberieme 300 ml a zmiešame ho s cukrom a pudingovým práškom. Za stáleho miešania privedieme do varu a povaríme 2 min. Odstavíme z ohňa a pridáme vytlačenu želatínu. Miešame, kým sa želatína v pudingu nerozpustí. Potom puding miešame kým vychladne.
Smotanu (400 ml.) vyšlaháme s vanilkovým cukrom a vmiešame do vychladnutého pudingu s mandarinkami (12 ks si dáme bokom na ozdobu). Krémom zlepíme upečené pláty. Zvyšnou vyšlahanou smotanou potieme boky a ozdobíme praženými mandľami.Vrch pocukríme a ozdobíme šlahačkou a mandarinkami.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


narežeme na kocky


Su výborne



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Mrkvové mafiny plnené tvarohom | Odpaľovaný rez | Jablkova roládka Tereza M >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
melania l. (lararuby) ID 130989 (21.6.2010, 21:18)
Jarka,nejako som tvoje odpaľované rezy prehliadla,máš ich veľmi zaujímavé. (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (19.5.2010, 9:33)
to môže byť dobrôtka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (19.5.2010, 9:12)
Juj, bezpochyby veľká dobrota to je (zajic) robievam venčeky z odpaľovaného cesta a tie tiež idú na dračku :-) (Y) (clamp) (F)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (19.5.2010, 7:50)
Jóóój Jarka, ten musí byť supéééééééér (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Beáta M. (mečiarka) ID 145382 (18.5.2010, 10:38)
Urcite dobrota (zajic) ale nie som zvyknuta robit s platkami zelatiny.kolko to je asi praskovej,1 balik? *-)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 (18.5.2010, 10:41)
ano (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (17.5.2010, 22:13)
tak to verim ze su vyborne....hmmmm (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu