ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)
Broskyňová bublanina
[ recept č. 24066 zo dňa 28.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
**5 vajec, koľko vážia vajcia, toľko práškového cukru a polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 dcl oleja, 1 dcl vody **broskyňový kompót, 1 vanilkový puding (alebo Zlatý klas)
POSTUP PRÍPRAVY
Všetky uvedené suroviny spolu zmiešame a cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme broskyne a dáme piecť. Šťavu z kompótu dolejeme vodou do 500 ml a rozmiešame v nej vanilkový puding alebo Zlatý klas, necháme zovrieť. Polevu vylejeme na upečený koláč. |
| Janka B. (MonSherry) ID 176411 (24.11.2010, 20:54) |
prvýkrát som robila bublaninu aj som sa toho bála ako to dopadne ale musím povedat,že tento recept je úžasný...taká jemnučká bublanina sa mi vydarila a ten puding na tom bol,že mnaaaaaaaaaaaaaam... |
ODPOVEDAŤ |
| | Mária G. (marču) ID 124246 (1.12.2010, 14:11) |
Super, som rada, že sa bublanina vydarila a ešte radšej, že vám aj chutila |
ODPOVEDAŤ |
| Jana V. (Zrnko 2) ID 67309 (2.3.2010, 11:32) |
Majka, receptík je rýchly a chutný. si na ňom práve pochutnávajú už je uložený v obľúbených receptíkoch |
ODPOVEDAŤ |
| | Mária G. (marču) ID 124246 (2.3.2010, 16:10) |
Janka, tak to sa veľmi teším, že sa tento recept u vás doma tak ujal |
ODPOVEDAŤ |
| alena h. (ajka.ch) ID 110271 (1.3.2010, 16:17) |
Majka, ja viem že váženie vajíčok nezaberie veľa času, ale ja váhu používam veľmi zriedka, lebo sa mi ju nechce vyťahovať zo spodnej skrinky . Ale ďakujem, že si tu recept vložila, lebo je fakt výborný a rýchly. U nás je hneď preč. Aj som si ho uložila. |
ODPOVEDAŤ |
| | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 19:09) |
Hej, hej, treba si veci uľahčiť, ak sa dá . Som rada, že sa recept páčil. Naozaj je tento koláčik chutný a nenáročný na prípravu. |
ODPOVEDAŤ |
| Želka G. (dzaja26) ID 80145 (1.3.2010, 15:28) |
Tiež robím tento koláčik, len nevážim to podľa vajec, je výborný a dá sa robiť na viac spôsobov - vždy je šťavnatý, ak sa dá dosť ovocia, aj bez želatíny Výhoda je v rýchlosti jeho prípravy |
ODPOVEDAŤ |
| | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 19:03) |
Presne tak, príprava tohto koláčika zaberie chvíľku a výhodou je, že môžete použiť ovocie, ktoré máte práve po ruke |
ODPOVEDAŤ |
| Iveta S. (yvett) ID 11052 (1.3.2010, 7:47) |
|
ODPOVEDAŤ |
| | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:30) |
|
ODPOVEDAŤ |
| alena h. (ajka.ch) ID 110271 (28.2.2010, 20:26) |
Aj ja takýto koláč robievam roky a je fakt výýýborný! Tá želatína dodá koláčiku sviežu chuť a šťavnatosť. Akurát mám recept, ktorý je hrnčekový, teda netreba vážiť vajcia - to by sa mi teda nechcelo. |
ODPOVEDAŤ |
| | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:35) |
Alenka, súhlasím s vami, želatína robí tento koláčik naozaj šťavnatý. A to váženie vajíčok zaberie tak max. 30s, takže nie je to až také hrozné |
ODPOVEDAŤ |
| Veronika G. (veronika45) ID 20591 (28.2.2010, 14:31) |
mnaaaam |
ODPOVEDAŤ |
| | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:35) |
|
ODPOVEDAŤ |