končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kuracia pečeň na ihle[ recept č. 23070 zo dňa 4.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracej pečene, slanina, klobása, 2-3 zemiaky, paprika, paradajky – najlepšie koktailové, alebo cherry, cibuľa, soľ POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Nakrájame si na menšie kúsky papriku, paradajky stačí na polovicu, väčšie aj na štvrťky, cibuľu na štvrťky, oddelíme ju od jednotlivých vrstiev a priečne pokrájame na polovice, zemiaky na polovice (väčšie na štvrťky) a asi na 4-5 mm kúsky, zabudla som to odfotiť... klobásu na kolieska a slaninu na tenšie kúsky. Pečeň umyjeme, odblaníme, nakrájame a striedavo napichujeme na ihlu so zeleninou - slaninu a klobásu som sa snažila vždy uložiť medzi pečeň a zemiaky; ja som použila špajle, ktorým som zrezala konce, aby sa mi lepšie napichovalo. Ešte nesolíme, naukladáme ne grilovaciu podložku, alebo na plech pokrytý papierom na pečenie, pofŕkame olejom, komu sa žiada, môže si ich zľahka okoreniť, ja som nedávala žiadne korenie, zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 175° C približne 30 min., potom som špajle otočila a dopiekla ešte nejakých 10 min. a nechala ešte vo vypnutej rúre dôjsť odokryté. Osolíme, podávame s pečivom, uhorkou, šalátom, dresingom, čo vám príde na chuť. *Dobrú chuť* OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.6.2015, 23:01) |
ODPOVEDAŤ |
Marienka K. (00marlenka) ID 208916 (17.6.2015, 19:21) |
ÚŽASNÉ , akurát som spravila prílohu americké zemiaky a na špajle som zemiaky nedala - DALIKATESA ĎAKUJEM ZA RECEPT |
ODPOVEDAŤ |
Marienka K. (00marlenka) ID 208916 (17.6.2015, 19:21) |
ÚŽASNÉ , akurát som spravila prílohu americké zemiaky a na špajle som zemiaky nedala - DALIKATESA ĎAKUJEM ZA RECEPT |
ODPOVEDAŤ |
Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (11.4.2010, 16:42) | |
Aďaka, dnes ste ma inšpirovali k príprave obeda týmto svojim receptom . Už som ho dlhšie nerobila, tak dnes prišiel rad na neho Ja zvyknem použiť kuracie prsia a ešte pred grilovaním vložiť na pár hodín do marinády (stačí aj 3 hodinky), a tá šťava keď stečie pri grilovaní na zeleninu je úplne super skúste aj takto vyskúšať tu je môj výtvor: http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=684942 |
|
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.4.2010, 23:14) | ||
Ivonka, rado sa stalo a prosím si tykať, ja som Aďa Z kuracích pŕs som zvykla robiť ražniči v alobale, ale vyskúšam nabudúce podľa Tvojho receptíku, ďakujem za skvelú inšpiráciu | ||
ODPOVEDAŤ |
Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (14.4.2010, 9:28) | |||
ok Aďka opäť som si v tvojich receptíkoch niečo vyhliadla , tak spravím ale až cez víkend ako nedeľný obed potom dám vedieť ako to dopadlo | |||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.2.2010, 21:18) | |
Adka tvoje spizy su na 1*. Krasne nafotene , super postup. Uvodna foto ako od profesionala z nejakeho magazinu o vareni | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:43) | ||
Aďka , ja viem, že to nie je žiadna novota, ale možno sa niekto inšpiruje, kto to nepozná A ďakujem krásne za pochvalu , veľmi ma to teší | ||
ODPOVEDAŤ |
Helena B. (hela2) ID 37749 (4.2.2010, 13:19) | |
Adrika tie špízy sú robila som niečo podobné minulý týždeň. Nechcelo sa mi však sa s tým hrať, tak som to nedávala na špajdlu ale som všetko dala do väčšej zapekacej misy a pridala som ešte krásne prerastenú oravskú slaninku bolo to výborné papaníčko môj povedal, že je to bohovské | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:40) | ||
Helenka, ďakujem No vidíš, ešte lepší nápad všetko rovno zapiecť, inokedy to robievam ako živánsku, v alobale, ale mala som len mastnejšiu klobásu a nechcela som, aby to bolo ťažké, tak som sa rozhodla grilovať, potom som dala naschvál aj bezmäsitú slaninu, aby sa vypiekla do zemiakov a pečienky, aby to zasa nebolo suché… a tá úžasná vôňa……chlapi sa zhodli, že grilovaná im chutila viac, že už mám robiť len takto | ||
ODPOVEDAŤ |
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (4.2.2010, 12:58) | |
Adi, vyzerá to na dobrú mňamku | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:37) | ||
Henka, ďakujem je to fajnotka, treba skúsiť | ||
ODPOVEDAŤ |