
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kurča pečené na zemiakoch[ recept č. 54040 zo dňa 11.6.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kurča, soľ, 130 g masla, 500 g zemiakov POSTUP PRÍPRAVY Do maslom vymastenej misky na pečenie poukladáme asi pol centimetra silné plátky surových zemiakov. Každú vrstvu primerane osolíme. Umyté kurča na hrudi rozrežeme, z oboch strán posolíme a roztvorené položíme na zemiaky chrbtom hore. Okolo kurčaťa na okrajoch ešte poukladáme tenké plátky masla. Prikryjeme pokrievkou a v rúre pečieme na 200°C, dokiaľ nie je maso makké. Pred dopečením necháme kurča chvíľu bez pokrievky zlatnúť. Podávame so zeleninovým šalátom. Ak chceme kurča na grécky sposob pri príprave posypeme zemiaky i kurča mletou škoricou. |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (20.6.2013, 15:46) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Antónia Š. (tonkasar) ID 107448 (20.6.2013, 13:30) |
Mňam, ale sa mi zbiehajú slinky - vyzerá to super. ![]() My robíme podobné, len ešte prelejeme šľahačkou. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |