. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracia pečeň na ihle - RECEPT 23070

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 32431 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Kuracia pečeň na ihle


[ recept č. 23070 zo dňa  ]


Kuracia pečeň na ihle


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g kuracej pečene, slanina, klobása, 2-3 zemiaky, paprika, paradajky – najlepšie koktailové, alebo cherry, cibuľa, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Nakrájame si na menšie kúsky papriku,
paradajky stačí na polovicu, väčšie aj na štvrťky,
cibuľu na štvrťky, oddelíme ju od jednotlivých vrstiev
a priečne pokrájame na polovice, zemiaky na polovice (väčšie na štvrťky) a asi na 4-5 mm kúsky, zabudla som to odfotiť...
klobásu na kolieska a slaninu na tenšie kúsky.
Pečeň umyjeme, odblaníme, nakrájame a striedavo napichujeme na ihlu so zeleninou - slaninu a klobásu som sa snažila vždy uložiť medzi pečeň a zemiaky; ja som použila špajle, ktorým som zrezala konce, aby sa mi lepšie napichovalo.
Ešte nesolíme, naukladáme ne grilovaciu podložku, alebo na plech pokrytý papierom na pečenie, pofŕkame olejom, komu sa žiada, môže si ich zľahka okoreniť, ja som nedávala žiadne korenie, zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 175° C približne 30 min., potom som špajle otočila a dopiekla ešte nejakých 10 min. a nechala ešte vo vypnutej rúre dôjsť odokryté.
Osolíme, podávame s pečivom, uhorkou, šalátom, dresingom, čo vám príde na chuť.
*Dobrú chuť*


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< SKOROCELOVY SIRUP***** pri prechladnutí | Kuracia pečeň na ihle | Dusené tofu alebo domáca čína >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.6.2015, 23:01)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marienka K. (00marlenka) ID 208916 (17.6.2015, 19:21)
ÚŽASNÉ :) :) :) , akurát som spravila prílohu americké zemiaky a na špajle som zemiaky nedala - DALIKATESA
ĎAKUJEM ZA RECEPT :) (Y) |:o) (L) (clamp) (pl)
ODPOVEDAŤ
Marienka K. (00marlenka) ID 208916 (17.6.2015, 19:21)
ÚŽASNÉ :) :) :) , akurát som spravila prílohu americké zemiaky a na špajle som zemiaky nedala - DALIKATESA
ĎAKUJEM ZA RECEPT :) (Y) |:o) (L) (clamp) (pl)
ODPOVEDAŤ
Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (11.4.2010, 16:42)
Aďaka, dnes ste ma inšpirovali k príprave obeda týmto svojim receptom (Y). Už som ho dlhšie nerobila, tak dnes prišiel rad na neho :-) Ja zvyknem použiť kuracie prsia a ešte pred grilovaním vložiť na pár hodín do marinády (stačí aj 3 hodinky), a tá šťava keď stečie pri grilovaní na zeleninu je úplne super (Y) skúste aj takto vyskúšať (hello)


tu je môj výtvor:
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=684942
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.4.2010, 23:14)
Ivonka, rado sa stalo :-) a prosím si tykať, ja som Aďa (D) Z kuracích pŕs som zvykla robiť ražniči v alobale, ale vyskúšam nabudúce podľa Tvojho receptíku, ďakujem za skvelú inšpiráciu (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (14.4.2010, 9:28)
ok Aďka ,-) (L) opäť som si v tvojich receptíkoch niečo vyhliadla ^o), tak spravím ale až cez víkend ako nedeľný obed ^o) (Y) potom dám vedieť ako to dopadlo :-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.2.2010, 21:18)
Adka tvoje spizy su na 1*. Krasne nafotene , super postup. Uvodna foto ako od profesionala z nejakeho magazinu o vareni (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:43)
;-) Aďka (child1), ja viem, že to nie je žiadna novota, ale možno sa niekto inšpiruje, kto to nepozná (jidlo) A ďakujem krásne za pochvalu :-), veľmi ma to teší (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (4.2.2010, 13:19)
Adrika tie špízy sú (Y) (Y) (Y) robila som niečo podobné minulý týždeň. Nechcelo sa mi však sa s tým hrať, tak som to nedávala na špajdlu ale som všetko dala do väčšej zapekacej misy ;-) a pridala som ešte krásne prerastenú oravskú slaninku (F) bolo to výborné papaníčko (Y) môj (cinky) povedal, že je to bohovské :-)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:40)
Helenka, ďakujem (F) (F) (F) No vidíš, ešte lepší nápad všetko rovno zapiecť, inokedy to robievam ako živánsku, v alobale, ale mala som len mastnejšiu klobásu a nechcela som, aby to bolo ťažké, tak som sa rozhodla grilovať, potom som dala naschvál aj bezmäsitú slaninu, aby sa vypiekla do zemiakov a pečienky, aby to zasa nebolo suché… a tá úžasná vôňa……chlapi sa zhodli, že grilovaná im chutila viac, že už mám robiť len takto :-) (jidlo) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (4.2.2010, 12:58)
Adi, vyzerá to na dobrú mňamku (zajic)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:37)
Henka, ďakujem :-) je to fajnotka, treba skúsiť (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu