končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Tomas M. (Romerko) ID 71414 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kuracia pečeň na ihle[ recept č. 9101 zo dňa 1.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kuracej pečene, 300 g anglickej slaniny, olej, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Očistenú, umytú a usušenú kuraciu pečeň nakrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme, obalíme do tenkých plátkov anglickej slaniny a napichujeme na ihlu. Takto upravenú pečeň potrieme olejom a upečieme na rozpálenom rošte. V priebehu pečenia ju potierame olejom. Ako prílohu podávame zemiaky a zeleninové šaláty. |
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (1.12.2008, 19:52) | |
toto robievam velmi casto, ale bez oleja - slanina aj pecen su dost mastne, bez korenia aj bez soli - slanina pecen v pohode ochuti, netreba dodat NIC - len obalit kusky pecene do slaninky, poukladat na pekac ako ceske buchty a dat upiect, nicim nepotierat a vysledok je eno nuno my to podavame ako chutovku k inemu masku, ktore je dietnejsie, aby nam naaahodou neklesol cholesterol | |
ODPOVEDAŤ |
Vanda P. (VandaTT) ID 2109, mimibazar.sk/vandatt (1.12.2008, 18:20) | |
Jej perfis, tak toto som jedla raz v Prahe v restike a moc mi to chutilo! Vyskusame co najskor | |
ODPOVEDAŤ |