končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kuracia pečeň na paprike a zeleri[ recept č. 19615 zo dňa 4.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cca ½ kg kuracej pečene, 2 väčšie biele papriky, ¼ veľkého zeleru, 1 väčšia cibuľa, 1 veľká konzerva šampiňónov, mletá červená paprika, vegeta, sójová omáčka, rasca, plnotučná horčica, olej POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Papriku umyjeme, očistíme, nakrájame na menšie kúsky, zeler tiež nakrájame na menšie kúsky, na troche oleja osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú papriku a zeler, premiešame a necháme chvíľku opražiť, pridáme umytú a nakrájanú pečeň, premiešame, pridáme šampiňóny, orestujeme, zalejeme asi ½ l vody a necháme udusiť domäkka. Dochutíme lyžicou sójovej omáčky, dvomi lyžičkami horčice,lyžičkou vegety, mletej červenej papriky, troškou soli (podľa chuti) premiešame, zahustíme lyžicou strúhanky (stačí na začiatok menej, pretože omáčka po chvíľke zhustne, takže podľa potreby) a necháme povrieť asi dve min. Príloha: zemiaky, ryža, chlieb, čerstvý zeleninový, uhorkový šalát, sterilizované uhorky, alebo čalámada, podľa chuti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |