. .. .. .. .. .. .
. .

Marocká ryba s marinádou čermúla - RECEPT 14613

Linda D. (Lindda D.) ID 51086
.
Oblasť: Nové Zámky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.7.2008
Naposledy: 3.4.2013 21:02
Aktualizácia: 2.8.2012 6:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 58
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 21
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Marocká ryba s marinádou čermúla


[ recept č. 14613 zo dňa  ]


Marocká ryba s marinádou čermúla


POTREBNÉ PRÍSADY

NA MARINÁDU: 3 strúžky cesnaku, soľ, 3 PL nasekanej petržlenovej vňate, 2 KL mletej sladkej papriky, 2 KL mletej rasce, chilli (podľa chute), 1 PL citrónovej šťavy, 2 PL olivového oleja NA RYBU: 4 filety tresky napríklad, 500g zemiakov, 400g rajčín, 2 zelené papriky, čierne olivy, 250ml zeleninového vývary, 1 PL citrónovej šťavy, 3-4 PL olivového oleja, 2 PL rajčinového pretlaku, oregano, soľ, MČK

POSTUP PRÍPRAVY

Je to veľmi chutné, ľahké jedlo perfektných vôní a chutí. Ideálne na letné dni! Mňam!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Z tohto si vytvoríme marinádu čermúla v kuchynskom robote- mixéri.


Tresky umyjeme, potrieme marinádou (ale musí nám trochy vystať) a v chlade necháme zakryté 30 minút až 2 hodky. Ja som mala tak hodinku a stačilo.


z tohto ďalšieho vytvoríme základ pod a nad rybky. Rajčiny sú už predvarené a olúpané.


Polovicu zemiakov si nakrájame na tenké kolieska, na ne poukladáme polovicu nakrájaných rajčín, osolíme, okoreníme a poukladáme na ne naše rybky.


Ryby prikryjeme zvyšnými zemiakmi a rajčinami, rozotrieme na ne zbytok čemúly, nahádžeme nakrájanú papriku, olivy a zalejeme omáčkou, ktorú tvorí: vývar zamiešaný s pretlakom, olejom a citrónovou šťavou.


Prikryté alobalom pečiem na 200 C cca. 40 minút a potom ešte odokryté asi 10 minút.


A takto božsky vyzerá výsledok! Neváhať. :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kura s horčicou a špargľou | Marocká ryba s marinádou čermúla | Španielske kura s hubami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina d. (matulaD) ID 9198, mimibazar.sk/matulad (28.5.2009, 13:16)
Vyzera fo velmi chutne (Y)mnam (pl)Skoda, ze moj muzicek neznasa petrzlen ani vnatku +o(
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu