končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
RYBY A DARY MORA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)Marocká ryba s marinádou čermúla[ recept č. 14613 zo dňa 28.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY NA MARINÁDU: 3 strúžky cesnaku, soľ, 3 PL nasekanej petržlenovej vňate, 2 KL mletej sladkej papriky, 2 KL mletej rasce, chilli (podľa chute), 1 PL citrónovej šťavy, 2 PL olivového oleja NA RYBU: 4 filety tresky napríklad, 500g zemiakov, 400g rajčín, 2 zelené papriky, čierne olivy, 250ml zeleninového vývary, 1 PL citrónovej šťavy, 3-4 PL olivového oleja, 2 PL rajčinového pretlaku, oregano, soľ, MČK POSTUP PRÍPRAVY Je to veľmi chutné, ľahké jedlo perfektných vôní a chutí. Ideálne na letné dni! Mňam!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Z tohto si vytvoríme marinádu čermúla v kuchynskom robote- mixéri. Tresky umyjeme, potrieme marinádou (ale musí nám trochy vystať) a v chlade necháme zakryté 30 minút až 2 hodky. Ja som mala tak hodinku a stačilo. z tohto ďalšieho vytvoríme základ pod a nad rybky. Rajčiny sú už predvarené a olúpané. Polovicu zemiakov si nakrájame na tenké kolieska, na ne poukladáme polovicu nakrájaných rajčín, osolíme, okoreníme a poukladáme na ne naše rybky. Ryby prikryjeme zvyšnými zemiakmi a rajčinami, rozotrieme na ne zbytok čemúly, nahádžeme nakrájanú papriku, olivy a zalejeme omáčkou, ktorú tvorí: vývar zamiešaný s pretlakom, olejom a citrónovou šťavou. Prikryté alobalom pečiem na 200 C cca. 40 minút a potom ešte odokryté asi 10 minút. A takto božsky vyzerá výsledok! Neváhať. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
martina d. (matulaD) ID 9198, mimibazar.sk/matulad (28.5.2009, 13:16) | |
Vyzera fo velmi chutne mnam Skoda, ze moj muzicek neznasa petrzlen ani vnatku | |
ODPOVEDAŤ |