. .. .. .. .. .. .
. .

Marocká ryba s marinádou čermúla - RECEPT 14613

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 51086 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Marocká ryba s marinádou čermúla


[ recept č. 14613 zo dňa  ]


Marocká ryba s marinádou čermúla


POTREBNÉ PRÍSADY

NA MARINÁDU: 3 strúžky cesnaku, soľ, 3 PL nasekanej petržlenovej vňate, 2 KL mletej sladkej papriky, 2 KL mletej rasce, chilli (podľa chute), 1 PL citrónovej šťavy, 2 PL olivového oleja NA RYBU: 4 filety tresky napríklad, 500g zemiakov, 400g rajčín, 2 zelené papriky, čierne olivy, 250ml zeleninového vývary, 1 PL citrónovej šťavy, 3-4 PL olivového oleja, 2 PL rajčinového pretlaku, oregano, soľ, MČK

POSTUP PRÍPRAVY

Je to veľmi chutné, ľahké jedlo perfektných vôní a chutí. Ideálne na letné dni! Mňam!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Z tohto si vytvoríme marinádu čermúla v kuchynskom robote- mixéri.
Tresky umyjeme, potrieme marinádou (ale musí nám trochy vystať) a v chlade necháme zakryté 30 minút až 2 hodky. Ja som mala tak hodinku a stačilo.
z tohto ďalšieho vytvoríme základ pod a nad rybky. Rajčiny sú už predvarené a olúpané.
Polovicu zemiakov si nakrájame na tenké kolieska, na ne poukladáme polovicu nakrájaných rajčín, osolíme, okoreníme a poukladáme na ne naše rybky.
Ryby prikryjeme zvyšnými zemiakmi a rajčinami, rozotrieme na ne zbytok čemúly, nahádžeme nakrájanú papriku, olivy a zalejeme omáčkou, ktorú tvorí: vývar zamiešaný s pretlakom, olejom a citrónovou šťavou.
Prikryté alobalom pečiem na 200 C cca. 40 minút a potom ešte odokryté asi 10 minút.
A takto božsky vyzerá výsledok! Neváhať. :-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rybáři | Marocká ryba s marinádou čermúla | Jahodový džem z domácej pekárne >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina d. (matulaD) ID 9198, mimibazar.sk/matulad (28.5.2009, 13:16)
Vyzera fo velmi chutne (Y)mnam (pl)Skoda, ze moj muzicek neznasa petrzlen ani vnatku +o(
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu