Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Zuzana L. (zanabela) ID 17727 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Vyprážaná rybka s bylinkami
[ recept č. 6110 zo dňa 4.7.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
hejk, hladká múka, vegeta, čerstvé bylinky (alebo aj sušené), olivový olej
POSTUP PRÍPRAVY
Postup je jednoduchý, mnohým určite veľmi známy, skôr to tu dávam pre inšpiráciu.... Keď sme boli menší papali sme pangasa, no teraz zvládame aj rybkovitejšie ryby, tak sme spravili hejka :-)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Nastrihám si čerstvé bylinky. Priznám sa však, že v zime dávam sušénu pažitku a bazalku. |
![]() |
Nasypem si trošku hladkej múky, vegetu a nasekané bylinky. Premiešam. |
![]() |
Rozmrazenú rybičku obalíme v múke |
![]() |
A začíname smažiť, z každej strany 2 minutky |
![]() |
Toto bol hejk s kožou, tak najprv sme to opražili zo strany, kde nebola koža... |
![]() |
a možeme papať. My väčšinou robíme dusené zemiačiky (hlavne teraz keď sú ešte take dobré, mladučké) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |