Linda D. (Lindda D.) ID 51086 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Kura s horčicou a špargľou
[ recept č. 12574 zo dňa 25.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
3-4 kuracie prsia, 2 PL oleja, 2 cibule nadrobno nakrájané, 350g špargle, 300ml zeleninového vývaru, 2 PL kremžskej horčice, 2 PL medu, soľ, mleté čierne korenie, tymián
POSTUP PRÍPRAVY
Lákavé a rýchle jedlo na ktorýkoľvek deň.... :-)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Na oleji z oboch strán opečieme kuracie prsia, ktoré sme si nakrájali na také väčšie kusy. Potom ich vyberieme na tanier a necháme "odpočinúť". |
![]() |
Vo výpeku, ktorý zostal po kuriatku, osmažíme cibuľu a opečieme špargľu. |
![]() |
Pridáme kuriatko. Horúci vývar zmiešame s horčicou a medom, vlejeme do panvice, posypeme tymiánom a privedieme k miernemu varu. Priklopíme a varíme 20-30 minút, aby mäso zmäklo. Dosolíme, okoreníme. |
![]() |
Podávame s čímkoľvek, ja som mala zemiakové gnocchi so zeleninou (polotovar), ale chutilo to s tým výborne :-) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |