. .. .. .. .. .. .
. .

Kura so syrovou perinou - RECEPT 11471

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 26909 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Kura so syrovou perinou


[ recept č. 11471 zo dňa  ]


Kura so syrovou perinou


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kura, 400-500g údeného (ja som dala neúdený) syra, 4-5 dl mlieka, 4 vajcia, soľ, čierne korenie, 3 väčšie strúčiky cesnaku, 1 prášok do pečiva, 50g hladkej múky.

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept som pripravovala podľa nedávno uverejneného receptu v jednom ženskom časopise, vyskúšajte ho tiež ...
Umyté kura rozporciujeme, posolíme, okoreníme. V miske rozmiešame vajíčka so soľou, pridáme mlieko, najemno nastrúhaný syr, pretlačený cesnak a nakoniec múku,v ktorej sme rozmiešali prášok do pečiva. V tomto cestíčku namáčame kuracie kúsky a ukladáme na vymastený pekáč. Určite vám syrová zmes aj ostane, tú vylejeme navrch a šup do rúry piecť. Ja som to piekla na 200 stupňoch cca 1 hod. 15 min., uvidíte podľa sfarbenia. Syrová zmes sa krásne nafúkne a kura je akoby pod perinou. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou,či šalátom. Prajem dobrú chuť...O-)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Tu máme potrebné suroviny...
...syrová zmes, v ktorej postupne obaľujeme kura...
...a ukladáme na pekáč....
...až kým neminieme všetky kúsky kurčaťa, aj syrovú zmes....
..a tu už je náš obed takmer hotový....
...už len naservírovať a zjesť...:o-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Marlenka pre sestričku k 21. narodeninám | Kura so syrovou perinou | Špargľovo-hrášková polievka--krémová**** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
beata s. (kristina82) ID 47078 (6.3.2009, 13:19)
treba pekač prikryt?
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (28.3.2009, 11:12)
ahoj ,
prepáč, že píšem až teraz ..... *-) Nie, pekáč neprikrývam...
(L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu