
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Linda D. (Lindda D.) ID 51086 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kura s horčicou a špargľou[ recept č. 12574 zo dňa 25.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3-4 kuracie prsia, 2 PL oleja, 2 cibule nadrobno nakrájané, 350g špargle, 300ml zeleninového vývaru, 2 PL kremžskej horčice, 2 PL medu, soľ, mleté čierne korenie, tymián POSTUP PRÍPRAVY Lákavé a rýchle jedlo na ktorýkoľvek deň.... :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Na oleji z oboch strán opečieme kuracie prsia, ktoré sme si nakrájali na také väčšie kusy. Potom ich vyberieme na tanier a necháme "odpočinúť". ![]() Vo výpeku, ktorý zostal po kuriatku, osmažíme cibuľu a opečieme špargľu. ![]() Pridáme kuriatko. Horúci vývar zmiešame s horčicou a medom, vlejeme do panvice, posypeme tymiánom a privedieme k miernemu varu. Priklopíme a varíme 20-30 minút, aby mäso zmäklo. Dosolíme, okoreníme. ![]() Podávame s čímkoľvek, ja som mala zemiakové gnocchi so zeleninou (polotovar), ale chutilo to s tým výborne :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | hana h. (hankazk) ID 90615 (25.5.2013, 9:11) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |