. .. .. .. .. .. .
. .

Kura s bielou fazuľkou - RECEPT 17324

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 51086 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Kura s bielou fazuľkou


[ recept č. 17324 zo dňa  ]


Kura s bielou fazuľkou


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, 2 cibule, 2 cesnaky, 2 konzervy bielej fazule, 2,5-3 dcl bieleho vínka, olivový olej, sušený tymián, soľ, MČK

POSTUP PRÍPRAVY

Ďalší z rýchlych receptov na kuriatkovskú večeru.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

prísady + vínko
narýchlo si opečieme kura zo všetkých strán
pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, posypeme 2 KL sušeného tymiánu, ešte také 2 minútky pečieme...
zalejeme vínom a varíme na malom ohni 20 minút. Po 10 minútach môžeme podliať vodou- podľa potreby
vsypeme zliatu a opláchnutú fazuľu, ešte chvíľu varíme, môžeme posypať aj petržlenom- to sa výborne hodí.
hotovo! Môže sa podávať...
...najlepšie s ryžou :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Prvé prsia manželovi k meninám | Kura s bielou fazuľkou | NAŠE OBĽÚBENÉ DOMÁCE ŠIŠKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu