. .. .. .. .. .. .
. .

cigánska pečienka:) - RECEPT 5839

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 4403 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


cigánska pečienka:)


[ recept č. 5839 zo dňa  ]


cigánska pečienka:)


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčová krkovička, mlieko, soľ, príp. korenie...

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

bravčové si nakrájame na rezne, naklepeme, po krajoch narežeme a posolíme z oboch strán....kto má rád, môže si pridať trocha korenia...
poukladáme do misky a zalejeme mliekom...
necháme v chladničke odležať 12 h....
a opečieme na rozohriatom oleji do zlatista...
podávame s horčicou v žemli...ja som žemle nekúpila, tak som to len naaranžovala na tanier:))), robila som to z karé, ale keď sa chcete priblížiť k originálu, odporúčam prerastenú krkovičku:)))DOBRÚ CHUŤ:)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pažitková omáčka od 15 měsíce | cigánska pečienka:) | Čokoládová Pavlova podľa Nigelly >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária T. (MT Decor) ID 41811, mimibazar.sk/MTDecor (30.7.2008, 10:49)
super, mne to takto robil moj otec este ked som bola slobodna, na takuto rychlu dobrotu som uplne zabudla, vyskusam a napisem zase ako chutila muzickovi. :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Dana R. (Danka.R) ID 24111, mimibazar.sk/dankar (18.6.2008, 15:03)
Jééj, tak toto mám od včera naložené v mlieku a máme to dnes na večeru. Len som mäsko ešte ponatierala roztlačeným cesnakom. A horčicu zvyknem natrieť aj na mäso pred tým, než ho dám piecť. A tiež som robila z karé ale :-# :^) Originál má byť krkovička.
ODPOVEDAŤ
Alexandra R. (sasenka) ID 4403, mimibazar.sk/gubkasasa (18.6.2008, 20:35)
ďakujem, nabudúce si to aj ja vylepším :))) (hello) (pl)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu