. .. .. .. .. .. .
. .

Lososové cestoviny - al Salmone - RECEPT 10474

Miriam Š. (happyMia) ID 26271
.
Oblasť: Topoľčany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 1.12.2021 23:27
Aktualizácia: 17.1.2016 22:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 11
RODINNÉ FOTOGRAFIE 10
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 59
NÁVODY 0

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Lososové cestoviny - al Salmone


[ recept č. 10474 zo dňa  ]


Lososové cestoviny - al Salmone


POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny ľubovoľného typu( mašličky, špagety, penne,...) 1 téglik nepravého drveného lososa, cca 2 hrste nastrúhaného parmezánu (ale ak nie je, môže sa použiť aj iný tvrdý syr) 300-500 ml sladkej smotany ( stačí aj 10 %-ná), 2-3 strúčky cesnaku, vňatka

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si dáme variť cestoviny a medzitým si pripravíme omáčku: ( Množstvo je tak na 500 gr. cestovín)
Celý téglik drveného lososa dáme na panvicu nachvíľu opražiť, k tomu pridáme roztlačený cesnak. Chvíľočku popražíme, zalejeme smotanou a pridáme vňaťku. Necháme povariť 5 min, kým omáčka trošku zhustne. Ale aby nezhustla úplne, pretože keď sa pridá syr, omáčka ešte zhustne.
Ja to robím tak, že uvarené cestoviny nakoniec ešte pridám k omáčke a nechám to ešte celé povariť, až nakoniec primiešam postrúhaný parmezán. Omáčka potom pekne zhustne a nalepí sa rovnomerne na všetky cestovinky.
Cestoviny sú krásne ružové, na foto to tak nie je vidieť.
UPOZORŇUJEM: omáčku v žiadnom prípade nesoliť, pretože losos aj parmezán sú dosť slané. Aj vodu na cestoviny osoliť len s mierou.

Celá príprava trvá tak 15 min.
<< Univerzálny dressing do zeleninových šalátov | Lososové cestoviny - al Salmone | Plnená zemiaková placka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (21.1.2009, 8:12)
Vyzerá to dobre. Mirka, myslíš, že tam môžem dať aj sušený parmezán? Alebo sa viacej hodí čerstvo nastrúhaný?
Ivana
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miriam Š. (happyMia) ID 26271 (21.1.2009, 18:56)
Ahoj Iva, už som to skúšala aj so sušeným parmezánom, je to v pohode. Ale mne viac chutí čerstvo nastrúhaný. Ja si vždy kúpim 200gr trojuholníček a mám ho v chladničke aj 1/2 roka (nepokazí sa) *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (24.2.2009, 15:24)
No vieš, Mirka, u nás taký trojuholníček vydrží ledva 1-2 týždne... Preto mám vždy v zásobe sušený. :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu