. .. .. .. .. .. .
. .

vynikajúce lososové cestoviny - a hlavne rýchle :-)) - RECEPT 2861

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 1015 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


vynikajúce lososové cestoviny - a hlavne rýchle :-))


[ recept č. 2861 zo dňa  ]


vynikajúce lososové cestoviny - a hlavne rýchle :-))


POTREBNÉ PRÍSADY

1 malý pohár drveného nepravého lososa 125 g,
1 smotana na šľahanie 250 ml,
1 kopcovitá kávová lyžička hladkej múky,
a máličko chilly (na koniec noža),
ľubovolné cestoviny (ja robím najčastejšie mašličky)


POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si uvaríme cestoviny. Lososa (aj s olejom v ktorom je naložený) dáme na panvicu a chvíľku osmažíme. Pridáme chilly. Múku rozmiešame v smotane, a prilejeme na panvicu. Za stáleho miešania privedieme k varu. Odstavíme a omáčkou polejeme cestoviny na tanieri. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Lososa pár minút osmažíme na panvici a pridáme chilly.
Rozmiešame múku so smotanou.
Vylejeme na panvicu a
za stáleho miešania necháme prejsť varom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kôprový kapor na zemiakoch | vynikajúce lososové cestoviny - a hlavne rýchle :-)) | Cviklová polievočka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kamila D. (kamakama) ID 23640 (7.12.2007, 23:18)
Tak toto je moje obľúbené jedlo, často som si ho dávala na obed v jednom bistre v Leviciach, ale teta nechcela dať recept. Teraz si ho spravím kedykoľvek budem mať chuť. :-) vďaka. Teta doň dávala enormné množstvo cesnaku, mne to tiež tak chutí .
ODPOVEDAŤ
Zuzana O. (Kikulka) ID 7500 (16.11.2007, 22:40)
Ano, pridavam sa k Lucke. Tiez pridavam brandy na zaver po odstaveni z ohna a aj cesnak. Este jeden tip, po osmazeni lososa pridajte stavu z pomaranca. Potlaci to chut ryby (ak to niekomu vadi) a bude to mat taku stredomorsku chut... :-P Som rada, ze ste sem, Ingridka vlozila tento genialny recept. Tohto sa neda prejest.
ODPOVEDAŤ
lucia Ď. (lucka001) ID 4368 (16.11.2007, 20:14)
pridávam do omáčky trošku brandy, má to potom takú super chuť... (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu