končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
Ovocná torta s krémom z Mascarpone alebo RicottyPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus srdce: 5 vajec , 120g cukru 150g polohrubej múky, 1/2 prášku do pečiva a 5 lyžíc vriacej vody**** Korpus okrúhly priemer cca 26 cm :7 vajec , 150g cukru 170g polohrubej múky, 3/4 prášku do pečiva a 7 lyžíc vriacej vody****Plnka: Zavárané ovocie (pri srdci som použila maliny a kiwi, pri okrúhlej marhule), piškóty-stačí malý balík 120g, 250g Mascarpone alebo Ricotty, 1 smotanu na šľahanie, 2 stužovače, biely jogurt cca 300g, 2 vanilkové cukre a práškový cukor na dochutenie****ozdoba: penové JOJO cukríky, citrón, práškový cukor + červené potr.farbivo... na trávu zelené a žlté potr. farbivo , prípadne kokos a ešte som zabudla na podlhovasté piškóty. Pri srdci 2 x 10 ks a pri okrúhlej 3 x 10 ks POSTUP PRÍPRAVY Ahojte žienky, dúfam, že ma nezbombardujete , keďže táto torta už tu je. Lenže robila som ju z inej plnky podľa seba, takže mi prepáčte:o))) že sa budete kukať na takú tortičku aká už tu bola prezentovaná. Poprosili ma o jej postup maminy. Ď.L Ivke ďakujem za inšpiráciu a do komentára vložím link pre tie, ktoré nevedeli túto tortičku nájsť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 206 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (82) posledné: 17.1.2020, 23:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre moju mamku (mramorový korpus, oriešková plnka + banány, broskyne, čokoládová poleva)POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus: 4 vajíčka * 240 g práškový cukor * 1 vanilkový cukor * 150 ml oleja * 100 ml vriaca voda * 250 g hladká múka * prášok do pečiva * 2 PL kakaa _____ Orechová plnka: 5 dcl mlieka * 2 zlaté klasy * 250 g masla * 2 PL kryštalový cukor * mleté orechy _____ Poleva: 250 ml smotany na šľahanie * 250 g čokolády _____ Okrem toho: ríbezľový lekvár * banány * broskyne POSTUP PRÍPRAVY Mramorový korpus - tých je tu veľa takže nebudem uvádzať pôvodcu. Oriešková plnka: od Magdalena L. (meggienka) ID 798 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2212 Čokoládová poleva: od Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 186 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (90) posledné: 4.9.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Sacher hviezda / torta / z mikrovlnkyPOTREBNÉ PRÍSADY * 100g horká čokoláda * 100g maslo * 100g poloh.múka * 80g kr.cukor * 3 vajíčka * 1 ML PDP * ......... marhuľový džem + čoko poleva POSTUP PRÍPRAVY - nechce sa Vám piecť? - ani mne sa nechcelo :) .. a toto je za 5 min upečené a stačí Vám na to úúplne obyčajná mikrovlnka bez žiadnych špéci funkcií s nejakou vhodnou nádobou /silikónová forma, jenské sklo .../ ................... jasne, že sa dá i normál v rúre - ale niekedy keď je nedostatok času, prepadne nás nečakaná návšteva ........ alebo sme príliš lenivé - i tak sa dá :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 183 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (165) posledné: 16.4.2014, 11:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KilimandzaroPOTREBNÉ PRÍSADY korpus: 5 vajec, 180 g pr. cukru, 100 g hl. muky, 30 g solamylu, 30 g kakaa, 50 g Hery, 2 KL prdopec.)**** Krem: 500 g makkeho tvarohu ( ja som pouzila Quark), 2 KL vanilkoveho extraktu, 1 slahackova smotana, 60-100g pr.cukru, 7 platkov zelatiny, 2 mandarinkove kompoty, Okrem toho: tortova forma 24 cm, misa s priemerom 20-22 cm, potravinova folia POSTUP PRÍPRAVY Zdolat najvyssi vrch africkeho kontinentu Kilimandzaro isto nie je lahke a podari sa to iba malo ludom. Zarucujem vsak, ze toto Kilimandzaro zvladnete bez najmensich problemov a po jeho zdolani budete iba sladko odfukovat a rozjimat sa nad uzasnou chutou tohoto mucnika:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 161 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (178) posledné: 21.2.2018, 16:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Výborná a jednoduchá Sacherova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 180g čokolády na varenie, 140g masla, 160g kryštálového cukru, 8 žlĺtok, 140g polohrubej múky, 1ČL prášku do pečiva, 8 bielkov, 30g práškového cukru, marhuľový lekvár, 70g čokolády na varenie, 50g Cery POSTUP PRÍPRAVY Čokoládu roztopíme nad parou s maslom a necháme vychladnúť. Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme čokoládovú zmes, múku a prášok do pečiva. Bielky vyšľaháme do tuha, potom primiešame 30g práškového cukru a opať vyšľaháme. Sneh opatrne zamiešame do čokoládového cesta. Vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy (moja má 26cm). Pečieme na 180C asi 40minút. Necháme vychladnúť. Cesto pomocou nite prekrojíme napoly (pri menšom priemere formy bude korpus vyšší a je možné ho prekrojiť 2x). Natrieme marhuľovým lekvárom a tiež aj vrch torty a boky. Polejeme čokoládovou polevou pripravenou nad parou z čokolády a Cery. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 155 návštěvníkov) Zuzana S. (zunicka) ID 114201 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (95) posledné: 30.3.2017, 23:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mramorový dort s ozdobou z pěnových bonbónůPOTREBNÉ PRÍSADY 250g hladké mouky, 1prášek do pečiva, 4 vejce, 240g cukru moučka, 150ml oleje, 100ml vroucí vody, kakao na krém: 2 šlehačky, 2 čokolády na vaření, ztužovač šlehačky na ozdobu: dle fantazie, zde jsem poprvé použila objev z MMB, hmotu z pěnových bonbónů, odkaz: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8352#diskuse POSTUP PRÍPRAVY tento dort delam jiz nekolit let, akorat ho pokazde jinak nazdobim. Vzdy s epovedl, jedinym problemem je ma trouba, ktera pece nerovnomerne,tak jsem obcas musela odkrajovat tmavsi casti. Testo je jemne, nadychane, neni suche... Mramorovany efekt kazdy obdivuje, budete mit uspech! Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120g). v druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, mouku zamíchanou s práškem do pečiva a vodu. Nakone vmícháme sníh. Třetinu těsta dáme zpátky do nádoby, kde jsme šlehali bílky a obarvíme ji kakaem ( nevím, kolik napsat, určitě to jsou 2 lžíce, poznáte podle barvy...) Do vymazané formy střídavě klademe těesto po lžících. dáme na střed formy jednu lžíci tmavou a na to dvě lžíce světlého těsta. takto to stále opakujeme až do spotřebování těsta. Nemícháme!!! tento postup způsobí to, že se těsto pomalu rovnoměrně rozlévá a vytvoří po rozkrojení jakési vrstvy či proužky. pečeme ve vyhřáté troubě na střední teplotu. Pozor, těsto má tendenci udělat uprostřed bouli, po upečení dort hned vyklopte, tím se to srovná... Těsto je naše oblíbené, je takové mechové, moc dobré...;) Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 149 návštěvníkov) Dagmar V. (onasi) ID 28133 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (37) posledné: 4.9.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dobosova torta od starkej :o)POTREBNÉ PRÍSADY cesto: 15 vajec, 30dkg polohrubej muky, 45dkg krystaloveho cukru; krem: 15dkg cokolady na varenie, 7dkg cery, 70dkg masla, 30dkg cukru, 6 vajec. POSTUP PRÍPRAVY pri tejto torte plati 1plat = 1vajce = 2dkg muky = 3dkg cukru. Mali sme vacsie vajcia tak nam z 15kusov vyslo 18platov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 148 návštěvníkov) Janka E. (layla) ID 9231 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (132) posledné: 7.3.2018, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Talianska kávová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 4 vajcia * 180g práškového cukru * 90g solamylu * 100g preosiatej polohrubej múky * 4 polievkové lyžice uvarenej kávy bez zrniečok * 1 kopcovitú polievkovú lyžicu holandského kakaa * 60g rozpusteného masla Keďže mnohým môj korpus nevyšiel tak, ako mal, prikladám link receptu na korpus od Aďky B. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24402&user=32431 resp. nejaký iný z jej fantastických receptov... ČEREŠŇOVÁ VRSTVA: 1 višňový kompót bez kôstok aj so šťavou (ca. 720ml) * 3 polievkové lyžice solamylu BIELA PLNKA: 125g mascarpone * 1 žĺtok * 150ml šľahačkovej smotany * 40g práškového cukru (resp. podľa vlastnej chuti) * 2 plátky želatíny * 1 polievkovú lyžicu kávového likéru TMAVÁ PLNKA: 125g mascarpone * 50g rozpustenej čokolády na varenie * 150ml šľahačkovej smotany * 1-2 vanilkové cukre * 1 polievková lyžica kávového likéru NA OZDOBU: čokoládové hoblinky * šľahačka * čokoládové kávové zrnká POSTUP PRÍPRAVY Naša obľúbená rodinná tortička, ktorú objavila kedysi dávno moja sestra a odvtedy sme ju už piekli veľakrát...Táto konkrétne bola pre moju maminu na narodeniny...Dávam do pozornosti predovšetkým tmavý krém - delikátny a pritom tak jednoduchý! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 148 návštěvníkov) Eva K. (evekei) ID 31604 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (153) posledné: 19.3.2018, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Slaná trojhrankaPOTREBNÉ PRÍSADY Ďakujem všetkým babám na MMB,ktoré ma inšpirovali .Celý február má po týždni niekto z nás oslavu a už som nevedela čo pripraviť,takže som použila niektoré nápady,pridala svoje a vzniklo toto. POSTUP PRÍPRAVY Tak sem s ním: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 138 návštěvníkov) Janka T. (Kimi222) ID 80642 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (82) posledné: 15.11.2012, 7:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Turo Rudi torta - skvela tvarohovo-citronova torta na cokoladovom browniesPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus - brownies: suroviny su pre velkost tortovej formy s priemerom 20 cm: 120 g horkej cokolady (minim. obsah kakaa 60%), 120 g masla, 150 g praskoveho cukru, 2 vajcia, 70 g polohrubej muky. Okrem toho papier na pecenie (na spodok tortovej formy) a spominana tortova forma , najlepsie s odopinatelnym krajom. Plnka: 500 g tvarohu (hrudkovity ) , 1 kysla pochutkova smotana ( najlepsie Rajo) 200 ml mlieka, 2 vanilkove cukre, 4 PL praskoveho cukru, 2 citrony, 1 sacok zelatiny 20 g (taku, co sa nevari) , 70 g horkej cokolady ( min. 60% obsah kakaa) a cca 1 KL oleja. Na polevu: 120 g horkej cokolady ( min. 60% obsah kakaa) a cca 2 KL oleja. Ak by ste chceli nepecenu podlozku (spodok torty) , tak treba k tomu tieto suroviny: 130 g obycajnych susienok, 60 g cokolady, 30 g masla. Kekse "pomliet" valcekom v mikrot. sacku. Cokoladu roztopit s maslom a pridat k pomletym susienkam.Masu dobre upatlat na dno tortovej formy a odlozit do chladnicky stuhnut. Nam vsak lepsie chuti coko brownies:) POSTUP PRÍPRAVY ...skvela chut v spojeni tvarohu a citronu korunovana coko potahom....a este nezabudnime na uzasnu "podlozku", ktoru tvori fantasticky coko brownies.,,, co k tomu dodat? treba vyskusat!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 138 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (128) posledné: 23.9.2011, 7:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,190 ďalšie >> |