. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 181-190)<< predošlé 1,.,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

moje francuzke zemiaky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky podla poctu konzumentov,2-3 vajicka, kysla smotana , klobasa ,sol ,korenie ,tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

zemiaky uvarime v supke.osupeme,nasekame nadrobno.cast dame do vymasteneho pekaca a trochu posolime ,na to naukladame klobasu (najlepsia je domaca,lebo zemiaky kraaasne ochuti) na koliecka a na to druhu vrstvu zemiakov.posolime a okorenime.\r\nvajicka zmiesame so smotanou a zalejeme zemiaky\r\npecieme na 200 asi 50min\r\nna tanieri posypeme struhanym syrom,,mňam!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

zuzana S. (smatanovaz) ID 147869 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.3.2011, 9:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

BRAVČOVÉ KEČUPOVÉ AZU



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové mäso, horčica, troška práškového cukru, kečup, mletá červená paprika, worcestrová omáčka, cibuľa, korenie, kari, trocha sladkej smotany.

POSTUP PRÍPRAVY

Rýchle a jednoduché jedlo. Môže sa samozrejme urobiť aj z kuracieho mäsa.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

Katarína S. (kosatka29) ID 47087 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.2.2013, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové mäso s voňavou bylinkovou marinádou



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäso, zmes byliniek - mäta, medovka, materina dúška (čerstvé alebo aj sušené - najlepšie z vlastnej záhradky ale nemusia byť), olivový olej, cesnak, lúpané paradajky v konzerve, soľ, korenie, červená paprika príloha: buď ryža alebo aj cestoviny, ja som mala ryžu

POSTUP PRÍPRAVY

Deň vopred si pripravíme marinádu: bylinky ak sú čerstvé nakrájame na malé kúsky alebo ak sú sušené len rozmrvíme, pridáme cesnak nakrájaný na malé kolieska, olivový olej, trochu soli, korenia, červenej papriky a do tejto zmeny vmiešame na pásiky nakrájané mäso. Cez noc v chladničke necháme odstáť.
Na panvicu dáme len trochu oleja, lebo ešte pribudne aj olej z marinády, mäso si prudko opražíme. Keď sa pekne zatiahne pridáme paradajky z konzervy, ktoré si nakrájame na kocky, ja som použila aj šťavu z tej konzervy a nemusela som dávať žiadnu vodu. A potom už len dusíme do mäkka, ak je nutné podlejeme vodou a nakoniec dochutíme ak treba.
Ak je šťava veľmi riedka necháme ju odpariť, aby sme nemuseli zahusťovať. Dobrú chuť ,)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Lenka M. (lelem) ID 118880 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rebierka podla Niggeli :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Rebierka podla chuti, 0,5 šalky sojovej omacky, 0,5šalky čučoriedkoveho džemu(lekváru), 1 šálka sladko-pikantnej omáčky, 2 mandarinky, 1 limetku,

POSTUP PRÍPRAVY

Takže klasika, rebierka si umyjeme a dame ich bud do misky alebo do igelitky, ci sačku, v tom sa to robi rychlejsie, vsetko spolu zmiesame, mandarinky a limetku vytlacime a supku nechame tiez s rebierkami a odlozime na 2 hodiny do chladnicky.Potom uz len vsetko vyklopíme na plech a pecieme na 180 stupnoch kym masko nie je krasne hnedo-čierne ..cca 1,5 hodiny :)) Dobru chut :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Timea S. (Timica) ID 100396 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.9.2011, 13:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Famózne rezne s vôňou a chuťou a la Kebab



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčová krkovička, olej, gyros korenie, adžiga, solčanka

POSTUP PRÍPRAVY

Úplne jednoduchá príprava a výsledok naozaj božský :)
V piatok som kúpila mäso - cca 1 kg bravčovej krkovičky. Nakrájala som ho, naklepala. Pripravila som si marinádu - 1,5 dl olej, 1 PL gyros korenia, 1 PL adžigy, 1/2 PL solčanky - spolu vymiešala a marináda je hotová.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 19.3.2011, 23:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pekínske placky -podla tetky Evy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčoveho mäsa-nakrajať na kocky,5 vajec, 1 male lečo, 1 solamyl, 1Pl kečupu, 1PL horčice, 1 1/2 dcl oleja, 2 velke cibule,sol,korenie,čili korenie 1/2 ML

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky prísady zmiešame dokopy,nechame cez noc postať.Na oleji vysmažame menšie placky.Podavame zo zemiakovou kašou.Velmi to chutí deťom.Skveleee!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 26.3.2014, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Moja panenka, čo už doskákala...



POTREBNÉ PRÍSADY

Panenka, ani nemusí byť skákavá, nakrájaná na cca 8-10 cm kúsky, naložená cez noc v olivovom oleji, ľubovoľnom korení, aké máte radi a 1-2 PL vína.

POSTUP PRÍPRAVY

Naloženú panenku osoliť, okoreniť, obaliť v plátku šunky, plátku slaniny a uložiť do hlbšieho pekáčika.Ja dávam na papier, je potom menej roboty s umývaním. podliať vývarom, alebo stačí i vodou a upiecť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov)

Milada K. (milad) ID 54061 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 25.2.2012, 14:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnená paprika v rajčinovej omáčke



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčové mäso, 200 g ryža guľatá, 2 vajíčka, 1 ks cibuľa, 4 ks paprika zelená, 2 ks bobkový list, nové korenie, soľ, cukor, 2 ks rajčinový pretlak, 2 PL hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prvé si urobíme omáčku. Do hrnca dáme trochu oleja a hladkú múku všetko od oka. Keď sa múka osmaží, zalejeme vodou, do ktorej postupne pridáme rajčinový pretlak. Dávam dva, aby to malo viac rajčinovej chuti. Postupne ochutíme novým korením, bobkovým listom, soľou a cukrom. Omáčka by mala byť skôr sladšia. Pokiaľ sa nám omáčka varí, pripravíme si mäsové guľky. Do mäsa pridáme uvarenú ryžu, 2 vajíčka, osmaženú cibuľku na oleji, okoreníme a osolíme. Keď máme zmes poriadne vymiešanú, začneme plniť umyté vydlabané papriky, alebo robíme guľky, ktoré aj s plnenými paprikami za stáleho varenia kladieme do omáčky. Varíme približne cca 30-45min. Podávame s knedľou, varenými zemiakmi alebo chlebom. Robím podľa tohto receptu a je výborná.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)

Lívia Č. (cicka76) ID 56030 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 19.6.2014, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcove srdce na viedensky sposob



POTREBNÉ PRÍSADY

60dkg bravcoveho srdca, sol, 1 mala cibulka, bobk.list, 8 zrniek cierneho korenia, 5 dkg masti, 4 dkg hl.muky, 2 sardely alebo 1PL sardelovej pasty, 1 lyzicka horcice, 1 sladku smotanu, 1 zavaranu uhorku, 1 lyzicku ml.cukru, stava z polovice citrona

POSTUP PRÍPRAVY

Ocistene a umyte bravcove srdce uvarime v osolenej vode s cibulou, bobkovym listom a celym ciernym korenim do makka. Vychladnute pokrajame na rezance. Z masti a muky pripravime bledu zaprazku, zalejeme vyvarom zo srdca, dobre rozmiesame, pridame sardely posekane nadrobno alebo sardelovu pastu, horcicu a za casteho miesania varime 20 minut. Potom pridame sladku smotanu, uhorku pokrajanu nadrobno alebo nastruhanu, cukor a citronovu stavu. Nakoniec do omacky vlozime uvarene pokrajane srdce a spolu zohrejeme. Podavame s knedlou... ja som robila viedensku knedlu. Dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Lucia D. (Lulu15) ID 32607 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.2.2011, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové na zelenine TJAP TJAY



POTREBNÉ PRÍSADY

200-300 g bravčového alebo hydinového mäsa, 100 g kreviet, 300 g miešanej zeleniny (brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky), 200 ml vody, 1 kocka kuracieho a hovädzieho bujónu (podľa použitého mäsa), 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak, Olej, Zmes(Easy mix):Tjap Tjay, Chrumkavá cibuľka, Príloha: Jazmínová ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájate na veľmi tenké plátky alebo prúžky a dôkladne opražíte v 2 lyžičkách oleja. Pridajte zmes, 1 lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak a dôkladne premiešajte. Pridajte 200 ml vody, kocku bujónu. Pridajte nakrájanú zeleninu: brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky. Varíte na miernom ohni, tak aby sa zelenina zohriala, ale ostala chrumkavá. Soľ podľa chuti. Podávate s Jazmínovou ryžou, posypanou chrumkavou zeleninou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.10.2011, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 181-190)<< predošlé 1,.,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu