
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lenka M. (lelem) ID 118880 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Bravčové mäso s voňavou bylinkovou marinádou[ recept č. 37926 zo dňa 3.3.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso, zmes byliniek - mäta, medovka, materina dúška (čerstvé alebo aj sušené - najlepšie z vlastnej záhradky ale nemusia byť), olivový olej, cesnak, lúpané paradajky v konzerve, soľ, korenie, červená paprika príloha: buď ryža alebo aj cestoviny, ja som mala ryžu POSTUP PRÍPRAVY Deň vopred si pripravíme marinádu: bylinky ak sú čerstvé nakrájame na malé kúsky alebo ak sú sušené len rozmrvíme, pridáme cesnak nakrájaný na malé kolieska, olivový olej, trochu soli, korenia, červenej papriky a do tejto zmeny vmiešame na pásiky nakrájané mäso. Cez noc v chladničke necháme odstáť. Na panvicu dáme len trochu oleja, lebo ešte pribudne aj olej z marinády, mäso si prudko opražíme. Keď sa pekne zatiahne pridáme paradajky z konzervy, ktoré si nakrájame na kocky, ja som použila aj šťavu z tej konzervy a nemusela som dávať žiadnu vodu. A potom už len dusíme do mäkka, ak je nutné podlejeme vodou a nakoniec dochutíme ak treba. Ak je šťava veľmi riedka necháme ju odpariť, aby sme nemuseli zahusťovať. Dobrú chuť ,) |