končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bravčové na zelenine TJAP TJAY[ recept č. 37241 zo dňa 13.2.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200-300 g bravčového alebo hydinového mäsa, 100 g kreviet, 300 g miešanej zeleniny (brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky), 200 ml vody, 1 kocka kuracieho a hovädzieho bujónu (podľa použitého mäsa), 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak, Olej, Zmes(Easy mix):Tjap Tjay, Chrumkavá cibuľka, Príloha: Jazmínová ryža POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájate na veľmi tenké plátky alebo prúžky a dôkladne opražíte v 2 lyžičkách oleja. Pridajte zmes, 1 lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak a dôkladne premiešajte. Pridajte 200 ml vody, kocku bujónu. Pridajte nakrájanú zeleninu: brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky. Varíte na miernom ohni, tak aby sa zelenina zohriala, ale ostala chrumkavá. Soľ podľa chuti. Podávate s Jazmínovou ryžou, posypanou chrumkavou zeleninou. |
Martina S. (tinula29) ID 57562 (4.10.2011, 11:10) | |
http://www.dochutsito.sk/recepty/bravcove-na-zelenine-tjap-tjay.html | |
ODPOVEDAŤ |