. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Anita H. (anitahe) ID 186210
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.1.2011
Naposledy: 28.8.2018 13:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 4
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Baklažán



POTREBNÉ PRÍSADY

Baklažán - podľa potreby (ja som použila 1 - pre 2 osoby), 2 cibule, cherry paradajky, syr, olivový olej, cesnak, petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

Baklažán si ošúpeme, nakrájame na kolieska. Najprv ich treba posoliť z obidvoch strán a nechať cca. 10 minút odstáť, aby vypotili horkosť. Potom ich umyjeme studenou vodou. Namočíme ich do pripraveného olivového oleja do ktorej dáme cesnak a petržlenovú vňať a dáme na plech. Je to výborné a ľahké jedlo. Môžte konzumovať s chlebom. My to máme radi s tarhoňou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 1.9.2013, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Šampiňóny na smotane s tarhoňou



POTREBNÉ PRÍSADY

Šampiňóny Kyslá smotana 1 väčšia cibuľa Mletá paprika sladká Soľ Petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

Šampiňóny:
Na olivovom oleji si orestujeme na malé kúsky nakrájanú cibuľu.
Pridáme očistené a na malé kúsky nakrájané šampiňóny a podlejeme vodou. Necháme variť, až kým šampiňóny nezmäknú. Potom si v malom množstve vody rozmiešame 2-3 polievkové lyžičky polohrubej múky a pridáme ich k šampiňónom. Povaríme minútku. Nakoniec pridáme kyslú smotanu, mletú papriku a až na koniec soľ!
Tarhoňa:
Na olivovom oleji si troška opečieme tarhoňu. Stále miešame, aby neprihorela. Zalejeme vodou, osolíme a varíme až dovtedy, kým nám nevsiakne vodu. Ak nám zostalo už iba málo vody, necháme v prikrytom hrnci ešte pár minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu