končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborný gulášikPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g bravčového pleca, 300 g udeného bôčku, 300 g cibule, 1 plechovka fazulí, 1 plechovka krájaných paradajok, 1 bal. guľašového korenia, olej, soľ, korenie, 5 Pl hlad. múky, 1 masox, chilli omáčka. POSTUP PRÍPRAVY Mäso a bôčik nakrájame na rovnaké kocky, mäso osolíme a okoreníme. Nakrájanú cibuľu orestujeme, pridáme mäso, guľášové korenie a masox, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme orestovaný bôčik a spoločne dusíme 10 min. Potom pridáme fazule a paradajky /bez nálevu/. Necháme prejsť varom a potom zahustíme múkou rozmiešanou vo vode do hladka. Varíme ešte 15 min. Hotový guľáš na tanieri ozdobíme kolieskami cibule a kyslou uhorkou. podávame s chlebom, zemiakmi alebo haluškami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Udené s póromPOTREBNÉ PRÍSADY 1 pór, 2 jablká, 2 Pl olivového oleja, 1 Čl majoránky, 40 g strúhanky, soľ, korenie, 1 1/2 udeného rolovaného pleca, 1 citrón, 1 Čl chrenu, 200 g kyslej smotany. POSTUP PRÍPRAVY Pór nakrájame na kolieska, jablká zbavíme jadrovníkov a nakrájame na plátky. Na panvici rozohrejeme olej, krátko na ňom opečieme pór, jablká, majoránku a strúhanku. Zms okoreníme a osolíme. Rúru predhrejeme na 150 °C. uUduné plece vložíme do pekáča, nanesieme naň pripravenú zmes a k mäsu ju pritisneme. Zvoľna pečieme v rúre asi 2 hod. Z citróna vylisujeme šťavu a rozmiešame ju v kyslej smotane s chrenom. Osolíme a okorením. Udené plece necháme celkom vychladnúť, potom ho nakrájame asi na 1 cm hrubé plátky. Podávame s pripravenou chrenovou omáčkou a zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mexické špízyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčového mäsa, 3 stredne veľké cibule, 100 g anglickej slaniny, 2 červené alebo zelené papriky, olejna pečenie, 3 Pl korenia Gril Mexiko POSTUP PRÍPRAVY Mäso, papriku, cibuľu a slaninu nakrájame na kocky a striedavo napichujeme na spajchľu. Posyme korením Gril Mexiko, potrieme olejom a necháme 10 min. odležať. Pečime na panvici alebo grile, pokiaľ mäso nebude mať tú správnu farbu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Napácovaný bravčový rezeň so šalátomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového sthna, 3 vajcia, strúhanka, 2 strúčky cesnaku, 0,7 l červeného vína, korenie, soľ, olej. Príloha: šalát /zemiakový, vlašský / POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na rezne, jemne naklepeme, zalejeme vínom a necháme cez noc pácovať. Napácované rezne osušíme, potrieme rozotretým cesnakom so soľou, položíme do strúhanky a opäť naklepeme, aby sa strúhanka zaklepala do mäsa. potom namočíme do rozšľahaných vajec a dáme smažiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
UtopencePOTREBNÉ PRÍSADY špekačky; na nálev: voda a ocot v pomere 1:1, 4 zrnká korenia, 1 zrnko nového korenia na 1 špekáčik, 1 bobkový list na 3 špekačky, cibuľa. POSTUP PRÍPRAVY Pripravený nálev uvaríme, necháme vychladnúť a scedíme. Na každé 3 špekačky si ďalej pripravíme 1 cibuľu nakrájanú na kolieska. Cibuľu a olúpané, po dĺžke rozkrájané špekačky ukladáme po vrstvách do fľaše a vrstvy prekladáme korením. Potom zalejeme vlažným nálevom, uzavrieme a necháme odležať v chlade. Ideálna doba naloženia utopencov sú 2-3 týždne ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |