končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
TORTY |
Hello Kitty 3DPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY použitý bol red velvet mixnutý s obyčajným piškótovým cestom OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta na výročie svadbyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pokus o poschodovú na 32. výročie svadby mojich rodičov - zarytých čokoholikov a kávoholikov :) Korpusy: kakaový, kávový, sacher z mikrovlnky. Plnky: čokoládová truffle a biela kávová, cappuccinová a rumová piškótová s orechmi, cappucinová s banánmi. Malinový a ríbezľový džem, Poťah: domáca svetlá a tmavá čokohmota + ich kombinácia, Ozdoba: kandizované lupene ruže OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (12) posledné: 21.5.2011, 15:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kávovo - višňová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY (rozpočet na 26 cm formu) MRAMOROVÝ KORPUS: 6 vajec (oddeliť ž od b), 360 g prášk. cukru (180+180), 1,5 bal. vanilínového cukru, 225 ml oleja, 150 ml vriacej vody, 375 g hladkej múky, 1 pdp + necelá KL jedlej sódy, 3 PL kakaa +++ PLNKA: 200 g čokolády min. 60 %-tnej, 6 PL prášk. cukru, 5 PL kryšt. cukru, rum a zrnková nezaliata káva podľa chuti, 300 g tuku, jeden 7 dcl pohár zaváraných višní ( ja som dala ešte aj jeden 3 dcl pohár zaváraných sliviek, lebo polovicu višní som musela vyhodiť, keďže mali čierne bodky) +++ POLEVA: 50 g prášk. cukru, 60 g masla, 1 PL kakaa, 1,5 PL mlieka, 1,5 KL Zlatého klasu či Gustinu POSTUP PRÍPRAVY 1. KORPUS: Bielka si vyšľaháme s polovicou práškového cukru v jednej miske. V druhej miske si vyšľaháme žĺtky s vanilínovým cukrom a druhou polovicou prášk. cukru. Potom pridáme olej, vriacu vodu, múku s pdp a sódou a nakoniec zľahka vmiešame vareškou ochutený sneh z bielkov. Tretinu cesta odoberieme a pridáme do nej 3 PL kakaa. Do stredu vymastenej a pomúčenej tortovej formy kladieme striedavo 2 PL svetlého cesta, naň 1 PL tmavého cesta... pokiaľ nespotrebujeme obe cestá. Pečieme pri 150°C asi 35-45 minút, teda pokiaľ sa cesto neoddeľuje od kraja formy (test špajdľou). 2. PLNKA: Vyšľaháme si prášk. cukor s tukom, pridáme roztopené čokolády a šľaháme. Prisypeme kávu (ja som dala do 3 KL) a prilejeme rum (u mňa asi 1,5 PL) podľa chuti. Všetko opäť spolu vyšľaháme (môžme ešte pridať kryšt. cukor, ak je krém príliš horký) a krém je hotový. 3. Vychladnutý korpus si prerežieme na dve polovice. Dolnú časť si pokvapkáme rumom a natenko potrieme džemom a plnkou. Na ňu naukladáme odkvapkané višne, znovu natrieme opatrne plnku a zakryjeme druhou časťou korpusu. Ak nám ešte plnka zvýši, potrieme ňou aj bok torty. Vrch torty polejeme polevou 4: POLEVA: Vo vodnom kúpeli rozpustíme maslo, cukor a kakao. Potom pridáme mlieko a škrob. Dobre vymiešame a ihneď polievame tortu. Tortu nakoniec dozdobíme podľa vkusu šľahačkou, zvyšnými višňami, mletými orechmi, kokosom či strúhanou čokoládou. Torta je dosť sýta, a preto vhodná skôr na chladnejšie počasie. - za super receptík ďakujem kikuške T.(jašidielku) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 24.4.2011, 15:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Krémy do mojej torty - Želkina prosbaPOTREBNÉ PRÍSADY NUGÁTOVÁ: 1 čokoládový puding, 1 PL kakaa, 350 ml mlieka (10 PL + zvyšok), 200 g nugátu, 250 g masla, kopcových 2,5 PL mletých vlašských orechov +++ KARAMELOVÁ PENA: 150 g kryšt. cukru, 0,8 l mlieka (200+600), 2 vajcia (oddeliť ž od b), 2 karamelové pudingy, 250 g masla +++ CITRÓNOVÁ: šťava z 3 vytlačených veľkých citrónov + obyčajná voda = spolu 700 ml tekutiny, 2 vanilkové pudingové prášky, 3 žĺtky, 12 PL kryšt. cukru, 3 maslá po 125 g POSTUP PRÍPRAVY - všetky plnky vyjdú objemovo na dve podlažia torty (odporúčam dať pod nugátovú a karamelovú tenkú vrstvu ríbezľového džemu - asi 3 PL na jedno podlažie) NUGÁTOVÁ S ORECHMI: Zmiešame si 10 PL mlieka s puding. práškom a kakaom. Zvyšné mlieko privedieme do varu, vtedy pridáme ochutených 10 PL mlieka. Uvaríme hustý puding, do ktorého prišľaháme ešte za tepla celý nugátový krém. Následne necháme puding za občasného premiešania vychladnúť. V druhej miske si zatiaľ vyšľaháme maslo dopenista a puding doň po lyžiciach tiež prišľahávame. Nakoniec pridáme mleté orechy. Krém dáme na polhodinu do chladničky, aby trochu vytuhol. KARAMELOVÁ PENA: Cukor si upálime na karamel. Opatrne doň vlejeme 200 ml mlieka a pri miernej teplote necháme rozpustiť (trvá to aj pár minút). Vo zvyšných 600 ml si rozmiešame oba puding.prášky a rozhabarkované žĺtky a za stáleho miešania vlejeme do už rozpusteného karamelového mlieka. Uvaríme hladkú kašu, ktorú necháme len mierne vychladnúť. Zatiaľ si vyšľaháme maslo, do ktorého pridáme túto teplú zmes a nakoniec opatrne vareškou vmiešame tuhý sneh z bielkov. Krém dáme do chladničky na asi 40 minút, aby tiež trochu stuhol. CITRÓNOVÁ: Citrónovú šťavu odmeriame v odmerkovom pohári a prilievame vodu, aby sme dosiahli 700 ml, do ktorých potom zamiešavame pudingové prášky s cukrom. Z tohto uvaríme hustý sirup, ktorý necháme vychladnúť. Zvlášť si vyšľaháme žĺtky s vidličkou a zamiešame ich do studeného sirupu, príp. ešte to celé aj prešľaháme. Nakoniec prišľaháme maslá a krém necháme tuhnúť v chladničke zhruba 40-50 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 20.8.2011, 22:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hrnčekové medové pláty z RumunskaPOTREBNÉ PRÍSADY (1 hrnček = 300ml ) 1 a 1/2 h hladkej múky, 1 a 1/2 h polohrubej múky, 3 celé vajcia (dopredu rozhabarkovať v hrnčeku), 5 PL medu, 1 h práškového cukru, 1 h mletých vlašských orechov, 3 PL kakaa, 4 PL roztopeného masla (sú to asi 3/4 zo 100 g masla), 1 vrchovatú PL sódy bikarbóny POSTUP PRÍPRAVY 1. Vo väčšom hrnci si na sporáku rozpustíme med, maslo a cukor. Potom pridáme jedlú sódu (zmes začne kypieť a rásť). Potom primiešame vajcia a stále miešame pri miernej teplote. Keď vznikne oranžovo-hnedastá pena, odstavíme zo sporáka. 2. Zmes potom vylejeme do väčšej misky, kde sú už zmiešané obe preosiate múky s orechmi a kakaom. Všetky prísady dobre rukou vymiešame, pričom občas posýpame ruku aj cesto hladkou múkou. (ak by sa však cesto nechcelo vymiesiť, pridajte ešte 1 dcl vlažného mlieka). 3. Po vymiesení necháme cesto polhodinu postáť prikryté na chlade. Po polhodine ho rozdelíme na 5 častí (ja si celé cesto najprv odvážim, a následne vydelím číslom 5. Potom si každú oddelenú časť ešte raz odvážim, či mi váha korešponduje s tým vypočítaným číslom - mám záruku, že každý plát bude rovnako veľký aj hrubý). Každú časť si vyvaľkáme natenko na pomúčenej doske a na predlaktí prenesieme na vymastený a pomúčený papier na pečenie, ktorý je "prilepený" tukom o opačnú stranu plechu . Tam si z cesta vyrežieme požadovaný tvar plátu a odrezky opatrne odstránime.. Netreba zabudnúť každý plát husto poprepichovať vidličkou či špáratkom! 4. Pláty pečieme pri 175°C asi 5-7 minút. Po vychladnutí dajte opatrne všetky pláty na jeden deň alebo dva do veľkého sáčka spolu s čerstvými plátkami jabĺk a uzavrite ho. No a hor sa do plnenia - za pár minút máte pláty úplne mäkké (na obrázku som dávala citrónovú plnku, karamelovú penu, višňový džem a nugátovú plnku s orechami - torta po nich zostala krehká ako pri piškótovom korpuse a chutila po kakaových Bebe keksoch) - odporúčam si vyvaľkať všetky časti cesta skôr, než začnete piecť prvý plát. Počas pečenia to už nebudete stíhať. - upečený plát sa ihneď po vybratí "zošmykne" pri jemnom naklonení a potrasení plechu. Na tento použitý plech môžte ihneď dať ďalší ešte surový plát bez opätovného pomastenia a pomúčenia pečiaceho papiera ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 6.12.2012, 21:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta " XS "PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus - mikrovlnková Sacherka za 5 min. , jahodový džem, banány + jedna vrstva medových plátov, poťah Smartflex Velvet mandľový, mala len 490 g pri rozmeroch 15cm x 9cm x 5,5cm POSTUP PRÍPRAVY Robila som ju ako poďakovanie za milý a ústretový prístup jednej zlatej pani predávajúcej v cukrárskom shope ( podľa loga tohto e-shopu som volila aj formu torty a použité farby - tortičkárky už budú vedieť, o aký shop sa jedná, koniec-koncov aj iniciála veľa napovedá) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 16.3.2011, 19:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
3D Foťák Olympus E-30PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Prvá poťahovaná a hneď na objednávku .... KORPUS: Kakaovo-orieškové medové pláty, PLNKA: citrónová, karamelová pena, nugátová s orieškami + višňový a ríbezľový džem Na telo foťáka som použila medové pláty spájané ríbezľovým džemom a dotvarované punčovinou a na objektív som použila orieškovú roládu. Podstavec - 5,1 kg - Smartflex Velvet mandľový, Foťák - 1,94kg – Smartflex Flower mandľový. POSTUP PRÍPRAVY Požiadavka bola foťák v životnej veľkosti a zvýraznené detaily na ňom, podstavec bol už na mne, a tak som zvolila japonský štýl, keďže Olympus je japonská značka. Tortu som robila na túto poslednú sobotu, a hneď na druhý deň som už aj mala prvých zákazníkov, tak sa teším a som na to pyšná, aj keď doma si ťukali na čelo Týmto chcem vysloviť veľké ďakujem mnoho žienkam na mimi + externým babám , ktoré mi svojimi radami pomohli pri práci s poťahom. Skláňam sa pred ich trpezlivosťou, s ktorou mi odpovedali na moje otázky, ešte raz veľká vďaka :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (39) posledné: 23.5.2012, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nugátová torta s citrónovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 120 g polohr. múky, 6 vajec (oddelíme žĺtka od bielkov), 3 bielka, 150 g kryšt. cukru (75g+75g), 1,5 ČL pdp, 3 PL kakaa, 75 ml mlieka, 2 ČL rumu, postrúhaná kôra z veľkého pomaranča +++ CITRÓNOVÝ KRÉM: šťava z 3 vytlačených citrónov + obyčajná voda = spolu 700 ml tekutiny, 2 vanilkové pudingové prášky, 3 žĺtky, 12 PL kryšt. cukru, 3 maslá po 125 g +++ NUGÁTOVÝ KRÉM: 20 g kukuričného škrobu, 2 žĺtky, 50 g kryšt. cukru, 300 ml mlieka (50ml+250ml), 250 g masla, 100 g nutely, 50 g horkej čokolády, 1-2 PL rumu +++ POLEVA: 125 g horkej čokolády, 1,5 PL vody, 1,5 PL medu POSTUP PRÍPRAVY 1. CESTO: Všetkých 9 bielkov si so 75 g cukru vyšľaháme dotuha a dáme do chladničky. 6 žĺtkov si zvlášť vyšľaháme so zvyšným cukrom dopenista, pridáme preosiatu múku s pdp a kakaom. Všetko dobre vyšľaháme. Pridáme rum a postrúhanú kôru. Masu potom zjemníme mliekom. Nakoniec vareškou opatrne vmiešavame vychladnutý tuhý sneh z bielkov., aby cesto nestratilo na objeme. Pečieme ho vo vymastenej a pomúčenej 26 cm forme (dno si môžte ešte aj vyložiť papierom na pečenie) pri 180 °C asi 30-35 minút (test špajdľou). Po dopečení necháme korpus tak 3 hodiny chladnúť. 2. CITR. KRÉM: Citrónovú šťavu odmeriame v odmerkovom pohári a prilievame vodu, aby sme dosiahli 700 ml, do ktorých potom zamiešavame pudingové prášky s cukrom. Z tohto uvaríme hustý sirup, ktorý necháme vychladnúť. Zvlášť si vyšľaháme žĺtky s vidličkou a zamiešame ich do studeného sirupu, príp. ešte to celé aj prešľaháme. Nakoniec prišľaháme k vymiešaným zmäknutým maslám a krém necháme tuhnúť v chladničke zhruba 40-50 minút. 3. NUGÁT. KRÉM: Škrob si rozpustíme v 50 ml mlieka. Doň pridáme ešte aj žĺtky s cukrom a všetko dobre zmiešame. Zvyšné mlieko privedieme do varu a začneme po lyžiciach pridávať ochutených 50 ml mlieka. Za stáleho miešania varíme dovtedy, pokiaľ sa nevytvorí hustý puding. Odstavíme ho a za občasného premiešania necháme vychladnúť. Zatiaľ si zvlášť vyšľaháme maslo a to následne vmiešame do vychladnutého pudingu a opäť všetko prejdeme šľahačom. Nakoniec si ešte vo vodnom kúpeli rozpustíme nutelu a čokoládu a zašľaháme do pudingu. Pridáme rum a znova chvíľu šľaháme. Krém potom odložíme do chladničky na asi 30 minút. 4. CESTO: Vychladnutý korpus si uložíme na podnos a prerežieme na trikrát, dostaneme tak 4 pláty. Najspodnejší plát potrieme 3 PL sladkého riedkeho džemu a 1/3 citr. krému, ktorý zakryjeme druhým plátom. Naň navrstvíme celý nugátový krém. Pridáme tretí plát a opäť potrieme 3 PL džemu a druhou tretinou citr. krému, na ktorý položíme štvrtý vrchný plát. Tortu dlaňami trochu "poťapkáme", aby nezostal prázdny priestor medzi vrstvami. Tortu potom polejeme polevou, boky dozdobíme poslednou 1/3 citr. krému, mletými orechami, príp. aj šlahačkou či čokohmotou, ako tomu bolo u mňa. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 30.4.2011, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta s minimom cholesteroluPOTREBNÉ PRÍSADY Pre tých, ktorí musia dodržiavať takúto diétu, prikladám recept na skvelú, chutnú a šťavnatú tortičku: CESTO: 180 g ovsenných vločiek, 150 g vlašských orechov, 3 PL hnedého cukru, 3 bielky / 2 bielka + 1 žĺtok, 1 ČL sódy bikarbóny, 4 PL mlieka+++PLNKA: 2 ricotty alebo 2 jemné tvarohy (ja kupujem výlučne len tvaroh zn. KAPUCÍN v Bille), 2 actívie sladké biele, 4 bielka, citrónová šťava + trstinový cukor + škorica čistá mletá podľa chuti+++ovocie na obloženie torty, 1 cukrárenské želé ( v mojom prípade žlté) POSTUP PRÍPRAVY 1. Ovsenné vločky a orechy nasekáme v mixéri. Pridáme bielky, príp. žĺtok, cukor a sódu bikarbónu. Všetko premiešame, pridáme mlieko podľa toho, ako je zmes mäkká, resp. tuhá na vystlanie tortovej formy, ktorú si vopred len trošku vymažeme a pomúčime. 2. Cestom vystelieme pomocou prstov dno formy o priemere 22 cm a dáme predpiecť na 180 °C v teplovzdušnej rúre asi na 10 minút. (Cesto zostane akoby vysušené a tvrdé) 3. Zatiaľ si vymiešame ricottu / tvaroh s jogurtami. Do toho možno pridať škoricu, hrozienka, ovocie. Sem pridáme ešte aj citrónovú šťavu a hnedý cukor podľa ľubovôle. 4. Bielka z PLNKY si dotuha vyšľaháme a jemne primiešame ku zmesi v bode 3. 5. Túto zmes rozotrieme na predpečený korpus a pečieme dalej pri rovnakej teplote asi 15-20 minút, kým nám tvarohová zmes na povrchu nespevnie. 6. Na hotovú tortu poukladáme ovocie - v mojom prípade to boli pomaranče a mandarínky. 7. Pripravíme si cukrárenské želé podľa návodu na obale a vychladené, no ešte tekuté ho opatrne lejeme na tortu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 27.8.2010, 18:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ŠŤAVNATÁ ORECHOVÁ TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 220 g pomletých vlašských orechov, 60 g strúhanky, 280 g práškového cukru, 60 g hrozienok namočených v rume/ rumovej aróme zmiešanej s vodou, 8 vajec (oddeliť žĺtka od bielkov), 1 vanilínový cukor, 4 PL vody, 4 PL detskej dehydrovanej krupice, 1 ČL pdp+++okrem toho ešte: 500 ml mlieka, 1 Zlatý klas, rum / rumová aróma, ríbezľový džem / kyslejší jahodový džem+++ČOKO KRÉM: 125 g zmäknutého masla, 100 g čokolády na varenie, 70 g kryštálového cukru, 1 vanilínový cukor, 1 celé vajce+++ŽĹTKOVÝ KRÉM: 125 g zmäknutého masla, 2 žĺtky, 5 PL práškového cukru, 1 vanilínový cukor, 1 PL mlieka POSTUP PRÍPRAVY CESTO: Žĺtky vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme mleté orechy, strúhanku a odkvapkané hrozienka. Premiešame a pridáme preosiatu krupicu, pdp, vodu a sneh z bielkov. Cesto vlejeme do vymastenej a strúhankou / krupicou vysypanej formy (mala som formu s odnímateľným bokom o priemere 22 cm, ale tá mi na cesto nestačila, a tak som musela zopár lyžíc cesta vyhodiť. Preto odporúčam formu s väčším priemerom, keďže cesto dosť vyskočí v rúre). Pečieme 35-40 min pri 160 °C (pichneme do torty špajľou, aby sme zistili, či už je torta aj zvnútra upečená). Cesto po upečení necháme vychladnúť vo forme. Vychladnutý korpus potom odstránime z formy a prerežieme vodorovne na 3 časti (cesto sa trochu drolí, tak si to vyžaduje kúsok trpezlivosti). Každú časť z jednej strany pokvapkáme rumom / rumovou arómou a nahrubo natrieme džemom. Spodný diel korpusu potom z tej namočenej strany natrieme polovicou čoko krému, zakryjeme druhým dielom korpusu, ktorý pre zmenu natrieme žĺtkovým krémom (prípadne dáme najprv polovicu krému, na to naukladáme Bebe keksy a na to dáme druhú polovicu krému) a naň dáme tretiu časť korpusu. Celú tortu potom potrieme zvyšnou polovicou čoko krému a dozdobíme orechami, šľahačkou či mandlovými lupienkami. ZÁKLAD PRE OBA KRÉMY: 400 ml mlieka si dáme variť na sporák. Zatiaľ si v 100 ml mlieka vymiešame Zlatý klas a vlejeme ho do 400 ml vriaceho mlieka. Po zhustnutí necháme chvíľu chladnúť (nie však veľmi dlho, lebo potom sa ťažko šľahá v krémoch, resp. zostávajú kusy pudingu v inak hladkom kréme) a rozdelíme ho na 2 polovice. ČOKO KRÉM: Maslo si vymiešame s cukrom, pridáme rozpustenú čokoládu, vanilínový cukor, vajce a polovicu vychladnutého Zlatého klasu a chvíľu šľaháme. ŽĹTKOVÝ KRÉM: Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme vanilínový cukor a mlieko. Zmes zohrejeme v teplom vodnom kúpeli. Prelejeme to potom do hrnca a necháme vychladnúť. V druhej miske si zatiaľ vymiešame maslo s vidličkou a vychladnutú žĺtkovú zmes k nemu postupne zašľahávame. Nakoniec ešte pridáme druhú polovicu vychladnutého Zlatého klasu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 23.11.2010, 22:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |