.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > TORTY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
Top Kozmetika a zdravie
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
NAJNOVĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC | NAJDISKUTOVANĚJŠIE RECEPTY
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY
DNES Svadobná trojposchodová (4) 20.10.2014, 11:36
DNES FERDA MRAVENEC S BERUŠKOU :-)) (12) 20.10.2014, 9:24
DNES Lentilkový pro vnoučka (2) 20.10.2014, 9:22
DNES Vejár s črievičkou... (2) 20.10.2014, 9:21
DNES Krstinová (2) 20.10.2014, 9:20
DNES Svadobná darovacia (3) 20.10.2014, 9:19
DNES krstinová.. (2) 20.10.2014, 9:18
DNES BLESK A BURÁK (5) 20.10.2014, 9:18
včera Svadobná (4) 19.10.2014, 19:55
včera ZLATÁ RYBKA (4) 19.10.2014, 19:53
NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY
NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech
DNES Čo dnes varíte | poslední | nejnovější 20.10. 11:56 | všechny 230
Celkem: 23.673 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2368 další >>
TORTY
Tortička (potiahnuta cukrikovou hmotou - marshmallows, MMF) + obrázky cukríkov, z ktorých sa to dá robiť

POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus maly: 5vajec, 5PL k. cukru, 5PL pol. muky, 1/2 prdopec, 5PL vlaznej vody, citronova kora*****Korpus vacsi: 6 vajec, 6PL k. cukru, 6PL pol. muky, 1/2 prdopec, 6PL vlaznej vody, cit. kora*****Krem: orieskovy(najdete v recepte na orieskovu tortu u mna v albume)*****Torta je potiahnuta hmotou z penovych cukrikov(postup uvedeny u orieskovej torty u mna v albume): 90g penových cukríkov, maslo na vytretie misky, p. cukor, citronová šťava z polovice citróna*****Ruzicky su vyrobene z penovych cukrikov*****Krem na ozdobenie torty: 1/2l mlieka, 80g GUSTINU, 200g cukru, 1 maslo a 1/2 Hery *********** ODPORÚČAM POUŽIŤ POVAŽSKÝ ALEBO KORUNNÝ CUKOR. Nie je to reklama - ide o ich zloženie, je veľká pravdepodobnosť. že to s nimi výjde.******* ALEBO môžete vyskúšať recept od Bohusa_L, ktorý používa HARIBO DULCIA(mám ich v obr. prílohe, pri ktorej sa recept nachádza)

POSTUP PRÍPRAVY

Poťah: Misku si vymastíme maslom, naplníme penovými cukríkmi, pokvapkáme citrónom a dáme do MW( ja mám najvyšší stupeň 4 a dám na 1 min.) - ale radím odsledovať podľa vlastnej MW. Cukríky majú napuchnúť. Potom pridávam postupne p. cukor, kým nie je hmota vhodná na spracovanie(je pevna, nerozteka sa, ale nie je tvrdá) Dat na chvíľu do chladničky, aby hmota uplne vychladla. Po vychladnutí vyvalkame medzi fóliami a tenkú placku, ktorou poťahujeme tortu.*****Ostatne Vid obrazkovy postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 924 návštěvníkov)

Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (272) poslední: 4.9.2014, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
Varená modelovacia hmota na torty

POTREBNÉ PRÍSADY

Jedna z tých lacnejších.... a super sa mi s ňou pracovalo. 150ml vody, 70g masla, 150g hladkej múky, 500g jemného práškového cukru, pár kvapiek mandľovej arómy

POSTUP PRÍPRAVY

Neviem, či tu už takýto receptík je. Ak, áno, tak to dám preč. Upozornite ma prosim na to, aby sa tu recepty nedupľovali.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 582 návštěvníkov)

Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (340) poslední: 4.9.2014, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
***COKOLADOVA TORTA***

POTREBNÉ PRÍSADY

***CESTO***6 vajec***250g cukru***1dcl oleja***1dcl vody***100g cokolada na varenie***250g hladkej muky***1 prasok do peciva*** PLNKA*** 1L mlieka***3 cokoladove pudingy Dr.Oetker***150g cukru***200g cokolady***200g masla ***POLEVA***250ml slahacky***250g cokolady ( podla Gabiky)

POSTUP PRÍPRAVY

Torta pre COKOHOLIKOV :))) Je cela cokoladovaaa. Piekla som ju pre mladsiu sestru na jej 22.narodeniny.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 538 návštěvníkov)

alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (329) poslední: 4.9.2014, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový

POTREBNÉ PRÍSADY

tri 250ml šľahačkové smotany 33%, tri kusy tyčinky ľadových gaštanov ALEBO dve biele čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Tento krem si mozte pripravit aj s BIELOU COKOLADOU alebo KINDER TYCINKAMI, kofilou atď. Na tri slahacky stacia dve biele Milka cokolady. POSTUP*****smotany dáme do hrnca a dáme variť a už počas zohrievania pridáme ľadové gaštany a necháme prevariť, za stáleho miešania, musí chvíľu vrieť. Potom treba hmotu nechať do druhého dňa v chladničke -MINIMÁLNE 12 hodín!!! (ale kľudne aj na dlhšie) a na druhý deň vyšľahať do tuha. Je výborný do torty alebo na rezy s piškótovým cestom.
Pridala som postup na výrobu karamelového krému do veterníkov, nemá chybu!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 534 návštěvníkov)

Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (306) poslední: 15.5.2013, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
TORTIČKA MOJA PRVÁ POŤAHOVANÁ Z JOJO MARSHMALLOW CUKRÍKOV - aj s postupom

POTREBNÉ PRÍSADY

Tak som sa konečne odhodlala aj ja na poťahovanú tortičku podľa maminiek z MMB. Naša Lenka bude mať ešte jednu oslavu prvých narodenín takú oneskorenú tak som sa dala na prípravu. Mramorový korpus a čokoládovú plnku som robila podľa EVKY M. (EVITA76) ID 15730, poťah z marshmallow cukríkov a ružičky podľa MAGDALÉNY L. (MEGGIENKA) ID 798 Ďakujeeeeem

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 396 návštěvníkov)

Iveta P. (narcis26) ID 42855 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (244) poslední: 4.9.2014, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
♥ GAŠTANOVÁ TORTA ♥ bez múky a pridaného cukru !!!

POTREBNÉ PRÍSADY

Kočky zlaté... Receptík na túto tortu som dostala od kamarátky Esterky, ktorú týmto pozdravujem ♥ V relácii "Tajomstvo mojej kuchyne" ju piekla Kamila Magálová. Je to torta pre všetky oslavy, svadby, krstiny, či len tak k nedeľnému posedeniu, proste všestranná a naozaj MAXI DELIKÁTNA !!! Garantujem úspech na všetky strany. ...A Ako opísala Kamila pri príprave torty : "Garantujem, že ju ani do chladničky nevložíte, nakoľko od stola nikto neodíde, pokiaľ sa celá nezje"

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je v obrázkoch... Tortička je za hodinku s prípravou aj 45min. pečením hotová. Nejde do nej ani deko múky a ani deko pridaného cukru. Nech sa páči, poďme piecť :-)
Pripravíme si :
KORPUS
8 vajec
2 gaštanové pyré (1kus má 250g)

PLNKA
2 šľahačky v prášku
3dcl mlieka
1 gaštanové pyré

+ potrebujeme
1 dcl rumu
kyslý džem
ozdôbky

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 382 návštěvníkov)

Marika S. (finka) ID 64179 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (375) poslední: 8.3.2014, 14:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
Kubánska torta

POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajíčka, 120 g kryštálového cukru, 2 lyžice mlieka, 120 g polohrubej múky, 20 g kakaa, 2 lyžičky prášku do pečiva***Parížska šľahačka: 500 ml smotany na šľahanie – 33%, 50 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 50 g kakaa***pikantný džem, banány***100 g čokolády na varenie, 50 g Cery, 1 lyžička oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Lahodná torta s banánmi a parížskou šľahačkou - možno ju poznáte aj pod názvom Kuba rezy.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 342 návštěvníkov)

Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (182) poslední: 4.9.2014, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta

POTREBNÉ PRÍSADY

Spodny korpus: 150 g polohr. muky, 60 g cukru (moze byt jemna krupica), 60 g masla, 1 KL PRDOPEC.(PRDOPEC=prasok do peciva), 1 vajce Piskota: 5 vajec, 5 PL kopcovitych cukru, 5 PL zarovnanych polohr. muky, 1 PL kakaa, stipka soli do bielok. K trojakej plnke: 600 ml slahackovej smotany ( ja som mala 2x284ml a bohate stacilo), 3 smetafixy, 750 g mascarpone ( ja som pouzila tvaroh Quark), 200 g horkej cokolady, 200 g bielej (prip. mliecnej) cokolady, 250 g gastanoveho pyre, 1-2 PL rumu (prip. rumova esencia) 2PL pr. cukru, papier na pecenie, tortova forma s odopinatelnym bokom o priemere 24 cm, dva cukrarenske sacky (ak nemate dva , posluzia aj z tvrdsieho igelitu, prip euroobal)

POSTUP PRÍPRAVY

Na tuto torticku som sa odhodlavala dost dlho. Nakoniec odvaha prisla. Viem, viem, ze vzhladovo sa mi moc nevydarila. Iste, keby ju robila robila napr. Evulqa T., tak by vzhladovo vyzerala urcite omnoho lepsie. Nepodarila sa mi moc ta spirala na priklope. Ruky sa mi triasli ako nejakej alkacke a to mi ten moj drahy ani len poldeci neulial, aby mi robota isla lepsie. Aspon by som sa mala naco vyhovorit:). No, koniec koncov nemienim ju prihlasit na Miss torta:), ani do ziadnej inej sutaze, ale jej famozna chut mi neda, aby som sa s vami nepodelila o tento skvely receptik

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 288 návštěvníkov)

Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (370) poslední: 8.3.2013, 13:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
Pudingová torta

POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: * 2 kakaové pudingy * 100g pr.cukor * 2 vajíčka * 1/2 PDP * 1 ML rum * 100ml olej * .............. PLNKA 1 : * 2 kakaové pudingy * 500ml mlieko * 3 PL kr.cukor * 100g ml.čokoláda * 100g maslo * ............. PLNKA 2 : * 250g jemný tvaroh * 200g kyslá smotana /16%/ * 2 vanilkové cukry * .............. piškóty, džem

POSTUP PRÍPRAVY

- torta plná pudingu ... keď som bola dieťa moja mama by do mňa puding nedostala ani keby sa rozkrájala a prvý, ktorý som ochutnala bol, až keď som mala 17 rokov ............... z tejto torty som zachránila doslova a dopísmena posledný kúsok na odfotenie a to som ju dokončila poobede - tak sa ospravedlňujem za ešte nie príliš stuhnutú konzistenciu ...........

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 236 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (205) poslední: 6.6.2014, 10:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
TORTY
Korpus, který mě nikdy nezklamal dle Lenky alias "legr"

POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny: * 150g hladké mouky * 150g polohrubé mouky * 200g cukru krupice či krystal* 5 vajec * 1/2 skleničky (cca 1dcl) vody * 1/2 skleničky oleje * 1 prášek do pečiva * 1 vanilk. cukr

POSTUP PRÍPRAVY

Postup na korpus:
1. žloutky ušleháme s cukrem, za stálého šlehání přidáme olej a vodu
2. postupně zašleháme obě mouky smíchané s práškem do pečiva.
3. když je to hodně husté, že to sotva utáhnou metly, přidám trochu vody nebo oleje nebo obojího
4. nakonec zamíchat ručně sníh z bílků.
5. pečeme na 180-200stupňů.

Pozn.: Když dělám kakaovou nebo oříškovou obměnu, tak dám méně mouky podle množství kakaa nebo oříšků. Množství vystačí na kulatou formu pr. 22cm (potom lze až 3x prokrojit) a nebo na větší plech 1x prokrojit. Není to takový ten suchý korpus, co škrábe v krku, zatím měl vždy úspěch.
Paní Lenka mi dala svolení k uveřejnění jejího receptu, tak snad někomu pomůže stejně jako mně. Dělám totiž poměrně často i vynikající korpus mramorovaný dle p. Dáši V. (onasi), ale ten má tu nevýhodu, že i přesto, že vše dělám stejně, suroviny mají stejnou pokojovou teplotu atd. tak že se někdy srazí a nepovede se, takže vždy, když mi dojde trpělivost, dělám tento. Tento rozpis jsem dělala na střední formu srdce, což je rozměrem asi jako kulatá forma o průměru 22cm a vyskočil mi na 7cm výšku. Hodně zdaru! ,-)

Tip začátečnicím - můžete klidně zkusit použít jako korpus i těsto z Margotkového moučníku, který mám u sebe v albíčku! Pokud si vyšleháte zvlášť žloutky a bílky, je nadýchaný a vynikající!

Přepočet surovin na formu o průměru 26 cm a výšce 7cm:
210 hl. mouky, 210 polohrubé mouky, 280 g cukru, 7 vajec, 140 ml vody, 140 ml oleje, 1 a 1/3 prášku do pečiva (můžete i 1,5 nevím, zkuste, přinejhorším to bude vyšší korpus) a 2 vanilkové cukry.

Přepočet ještě na korpus o průměru 24 či 26 cm, ale nižší než 7cm:
6 vajec, 180 g hladké mouky, 180 g polohrubé mouky, 240 g cukru, 120 ml vody, 120 ml oleje, 1 a 1/3 prdopeče, 1 vanilkový cukr.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 228 návštěvníkov)

Jarmila B. (Jarmila B. (jeremy)) ID 189198 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (49) poslední: 31.8.2014, 23:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkem: 23.673 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2368 další >>