. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Jana S. (JaniS.) ID 159902
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.7.2010
Naposledy: 26.10.2018 19:00
Aktualizácia: 21.10.2015 15:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 28
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 49
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Domáce gaštanové pyré



POTREBNÉ PRÍSADY

viac na http://spicelifeandjoy.blogspot.cz/2012/12/domace-gastanove-pyre.html

POSTUP PRÍPRAVY

Gaštanové pyré je variabilné na prípravu jedál (zákusky, torty, nepečené dezerty), ale konzumovať sa dá aj klasicky - so šľahačkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.12.2012, 12:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Škoricovo-karamelový Bubble bread



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 250 ml mlieka, 80 ml vody, 2 PL roztopeného masla, 1 čerstvé droždie, 50 g kryšt. cukru, 480 g hl. múky, 1 ČL soli+++POSÝPKA: 200 g kryšt. cukru, 2 vrchovaté ČL mletej škorice, 125 g roztopeného masla+++ZÁLIEVKA: 135 g kryšt. cukru, 60 g zmäknutého masla, 60 ml mlieka+++POLEVA: 1 hrnček prášk. cukru, 3 PL pomarančovej šťavy (asi pol veľkého pomaranča), 1 PL vriacej vody

POSTUP PRÍPRAVY

1. Cesto: Zohrejeme mlieko, vodu, maslo a cukor do úplného roztopenia, nech je zmes mierne teplá. Pridáme rozmrvené droždie a necháme vzísť kvások. V druhej miske zatiaľ zmiešame preosiatu múku so soľou. Prilejeme kvások a miesime 5 minút. Potom vyberieme z hrnca a cesto položíme na múkou vysypanú dosku, kde ho rozvaľkáme na hrúbku 8 mm, pokrájame na kocky 3x3 cm, ktoré v dlani formujeme na malé guľky.
2. Posýpka: Vyformované guľky namáčame najskôr do roztopeného masla z Posýpky, a následne ich vyváľame v zmesi škorice a cukru, taktiež z Posýpky. Guľky kladieme do bábovkového venca (môžeme si ho vopred aj vystlať vystrihnutým kruhom z pečiaceho papiera - ľahšie sa nám potom bude vyklápať vychladnuté cesto), ktorý sme si ešte po vonkajšom aj vnútornom obvode jemne vymazali a posypali mletými orechmi či hrubou múkou alebo strúhankou. Zvyšné roztopené maslo a škoricovú zmes z Posýpky potom spojíme dohromady a nalejeme na guľky vo forme. Necháme ich 5 minút kysnúť pod prikrývkou niekde v teple či pri radiátore.
3. Zálievka: Medzitým si všetky suroviny zo zálievky povaríme na miernom ohni asi 3 minúty do mierneho zhustnutia a omáčku vylejeme na guľky. Formu položíme na veľký plech kvôli vytekajúcej omáčke pri pečení a dáme do rúry na 180°C na 40 minút.
4. Po vychladnutí (najlepšie na druhý deň) Bubble bread cikcakovito pofŕkame polevou: do hrnčeka o objeme 250 ml navrstvíme práškový cukor s pomocou lyžice (nesypeme ho priamo z krabice). podľa potreby hrnčekom párkrát zatrasieme, aby sa cukor v hrnčeku "správne rozložil". Odmeraný cukor potom 2x preosejeme. Následne doň pridáme šťavu aj vriacu vodu a vymiešame do hustej polevy.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 31.10.2013, 23:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Plnená perníková štrúdľa



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 520 g hl. múky, 260 g prášk. cukru, 1 kypr. prášok do perníka, 1 zarovnaná ČL sódy bicarbóny, 1,5 PL kakaa, 2 vajcia, 3 PL rumu, 5 PL medu, 8 PL mlieka, príp. aj 60 g mletých vlašských orechov PLNKA: 420 g redšieho slivkového džemu, 120 g nasekaných mandlí, 100 g hrozienok namočených v 1,5 dcl vody a v 3 PL rumu, 120 g lieskových orechov

POSTUP PRÍPRAVY

Múku preosejeme s prášk. cukrom, kypr. práškom do perníka a kakaom. Pridáme vajcia, rum, med, mlieko a príp. aj orechy, ak sú. Vypracujeme tuhšie, nelepivé cesto, ktoré necháme odležať v chladničke min. 1,5 hodiny. Následne cesto rozdelíme na 2 časti a každú z nich rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku 3-4mm, potrieme polovicou plnky (z hrozienok nezlievame vodu s rumom) a zrolujeme ako závin. Prenesieme na vymastený plech, kde ich ešte potrieme rozhabarkovaným vajíčkom. Pečieme pri 180°C asi 30-35 minút. Pred servírovaním posypeme práškovým cukrom.

- plnka musí byť riedka, čiže k tým 1,5 dcl vody môžme v prípade potreby ešte doliať ďalšiu vodu
- do plnky možno pridať ešte aj 5-6 kociek nasekanej mliečnej čokolády s kandizovaným pomarančom (zn. Milka) a 5 posekaných sušených sliviek

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.12.2011, 16:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Korenistý jablkový chlebíček



POTREBNÉ PRÍSADY

700 g jabĺk bez jadra a stopky, 200 g trstinového cukru, 250 g scedených hrozienok, 150 g posekaných mandlí, 1 PL kakaa, 1 PL mletej škorice, 15 ks rozdrvených klinčekov, 1,5 ČL rozdrveného anýzu, 2 ČL muškátového orecha, 500 g hl. múky, 1 pdp

POSTUP PRÍPRAVY

1. Deň vopred: Nastrúhané jablká zmiešame s trstinovým cukrom a necháme v prikrytej miske postáť cez noc na chladnom mieste.
2. Na druhý deň primiešame všetky ostatné prísady a vypracujeme lepivé cesto, do ktorého párkrát zapracujeme vmiesením ďalšiu hladkú múku podľa potreby, aby nám vzniklo jemné, ale už nelepivé cesto. Na vymastenom veľkom plechu z neho vytvarujeme jednu dlhú "fašírku", ktorú dáme piecť na 180°C asi 30-40 minút.

- možno toto robiť aj vo veľkej forme na biskupský chlebíček, ktorú sme vystlali pečiacim papierom, ale čas pečenia sa tým pádom predĺži (test špajdľou)
- "fašírku" treba robiť skôr úzku (šírka okolo 4-5 cm) ale zato vysokú, lebo počas pečenia má tendenciu sa rozliezať po plechu, tak aby po upečení z nej nebola úplná placka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Čokoládová štrúdľa (splnený sen o ťahanej štrúdli )



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 145 g hl. múky, 1 PL oleja, 1 vajce, štipka soli, 50 ml vlažnej vody PLNKA: 80 g várovej čokolády, 1 PL kakaa, 80 ml mlieka (5 PL + zvyšok), 60 g masla, 50 g prášk. cukru (25+25), pól balíčka vanilínového cukru, štipka soli, 2 vajcia (ž+b), 50 g strúhanky, 50 g mletých vlašských orechov + maslo na potretie vnútra a vonkajšku cesta a aj rúk (50- 90 g)

POSTUP PRÍPRAVY

1. V miske si zmiešame všetky suroviny a rukou vymiesime jemne lepivé, mäkké cesto (cesto môžme podsýpať hl. múkou, ak miesenie ide ťažko). Z neho potom vyformujeme guľu, zvonku bohato ponatierame olejom, zabalíme do potravinovej fólie a dáme do chladničky na 1,5 hod. Zatiaľ si pripravíme plnku.
2. Čokoládu postrúhame a dáme do misky. 5 PL mlieka vymiešame s kakaom a vlejeme do zvyšku mlieka, ktoré sme nechali prevrieť. Celú kakaovú zmes potom nalejeme na čokoládu, dobre premiešame a necháme jemne vychladnúť.
3. Maslo, 25 g prášk. cukru a van. cukor so štipkou soli vyšľaháme a postupne pridávame oba žĺtky. Vareškou potom primiešame čokoládovú zmes a vmiešame taktiež aj orechy zmiešané so strúhankou. Ešte raz všetko dobre vyšľaháme. Nakoniec len ručne primiešame sneh z oboch bielkov a druhej polovice prášk.cukru.
4. Vychladené cesto z chladničky najskôr ručne naolejovanými rukami vyťaháme na menší lángoš, potom ho položíme na rozprestretú utierku hojne posypanú hladkou múkou a začneme s jemným, opatrným vyťahovaním cesta na hrúbku tenšieho papiera (ruky pravidelne olejujeme, inak sa cesto bude trhať.. ja som vyťahovala cesto bruškami prstov, no niekto to robí za pomoci hánkov a chrbta ruky... cesto má mať max. 55 x 55 cm). Hrubšie okraje zrežieme tak, aby nám ostal pekný rovnostranný obdĺžnik, ktorý celý opatrne potrieme roztopeným maslom, na jednu tretinu (asi 1 cm od okrajov) navrstvíme čokoládovú plnku a cesto zvinieme pomocou utierky a preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Konce založíme pod štrúdľu a jemne pritlačíme prstami. Celú plochu popicháme nahusto špáratkom či špajdľou a ešte raz potrieme roztopeným maslom.
5. Pečieme pri 180°C tých 30-35 minút do zlatohneda, pričom aspoň raz počas pečenia štrúdľu znovu potrieme maslom. Po upečení necháme dobre vychladnúť, nakrájame najlepšie s citom pílkovým nožom a posypeme práškovým cukrom

- ak by cesto prasklo a plnka vytiekla, tak ju jemne zatlačíme vidličkou dovnútra hneď po vybratí plechu z rúry po dopečení

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 9.10.2011, 22:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Svieži jogurtový amaroun



POTREBNÉ PRÍSADY

650 g jogurtu (jedno, či ovocný al. biely, či nízkotučný al. smotanový), 1 stredná konzerva (400g) kyslejšieho kompótového ovocia, 250 ml rastlinnej alebo práškovej šľahačky, 20 g prášk. želatíny, 1 vanilínový cukor, 1 PL prášk. cukru, 1 bal. (150g) malej piškótovej rolády, 1 balík detských piškót

POSTUP PRÍPRAVY

1. Kompótovú šavu si zlejeme do malej misky a ovocie necháme dobre odkvapkať, potom ho pokrájame na malé kúsky. Šľahačku vyšľaháme dotuha, roládu nakrájame na asi 4 mm tenké plátky - obe dáme do chladničky zatiaľ.\r\n2. Šťavu a obyčajnú vodu si odmeriame v pomere 2:1, aby spolu dosahovali 180ml tekutiny. Tú následne vlejeme do hrnťeka a nahrievame dovlažna, Prisypeme želatínu a miešaním ju rozpúšťame doúplna na nízkom ohreve, aby teda tekutina nebublala a nevrela. Následne ju necháme vychladnúť.\r\n3. V miske si zmiešame jogurt, oba cukry, pridáme želatínu a všetko dobre vyšľaháme. Potom primiešame ešte vyšľahanú smotanu a pokrájané ovocie.\r\n4. Formu na bábovkový veniec o priemere 26 cm si jemne vymastíme a o dno "prilepíme" potravinovú fóliu. Ďalej už len vrstvíme podla ľubovôle plnku, piškóty a roládové plátky. Amaroun necháme tuhnúť v chladničke najlepšie cez noc. Na druhý deň oddelíme nožom tortu od oboch okrajov vencovej formy a za pomoci podnosu preklopíme a amaroun uvoľníme z formy.\r\n\r\n- použila som smotanový jogurt Senoble s príchuťou tiramisu, kyslejšie kompótové jahody a nugátovú roládu - všetko kúpené z obchodu

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 15.12.2012, 15:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Mramorovaná charlotta s marhuľovou penou



POTREBNÉ PRÍSADY

20 g mletej čírej želatíny, 500 ml mlieka (studených 300+horúcich 200), 2 čerstvé domáce žĺtky (bielka odložíme do chladničky), 200 g prášk. cukru, 150 g zmäknutého masla, 500 g krémového tvarohu (napr. zn.KAPUCÍN), 1 vanilínový cukor, 2,5 PL kakaa, 1 malá konzerva (320ml) mäkkého kompótového ovocia - ja som dala marhule, + pol balíka detských piškót, 1 veľká ovocná piškótová roláda (400g) - ja som mala marhuľovú

POSTUP PRÍPRAVY

1. DEŇ VOPRED: Želatínu poriadne rozmiešame v 300 ml studeného mlieka a necháme to cez noc v pohári na kuchynskej linke.
2. NA DRUHÝ DEŇ: Zvyšných 200 ml mlieka privedieme k bodu varu a odstavíme. Primiešame želatínové mlieko a premiešame.
3. Okrúhlu misu si vystelieme potrav. fóliou a 0,5 cm hrubými plátmi ovocnej rolády. Z kompótu si zlejeme šťavu, ktorú dáme do malej misky a dobre odkvapkané ovocie si nadrobno pokrájame.
4. Rozmixujeme si maslo, žĺtky, oba cukry, tvarohy a postupne varechou primiešavame želatínovú masu. Celú masu si potom rozdelíme na 2/3 svetlej a 1/3 tmavej časti, do ktorej vlastne len prišľaháme kakao.
5. Do vystlanej misy nalejeme trochu svetlej hmoty, poukladáme piškóty namočené v kompótovej šťave, ďalej nalejeme trochu tmavej plnky, naukladáme drobné kompótové ovocie, nalejeme zvyšok tmavej plnky, poukladáme namočené piškóty a nakoniec opatrne začínajúc od okraja nalejeme zvyšok svetlej hmoty. Prípadné vyduté piškóty jemne zatlačíme. Po celej ploche naukladáme znova plátky rolády (budú po vyklopení tvoriť dolnú podstavu torty). Charlottu necháme v chladničke tuhnúť min. 6 hodín, potom ju vyklopíme, fóliu odstránime, dozdobíme šľahačkou alebo ovocnou penou:
6. Zvyšné 2 bielky si ušľaháme dotuha, primiešame 3 PL preosiateho práškového cukru a vymiešame tuhú masu. Ešte pridáme 5 PL riedkeho džemu (napr. marhuľového) a chvíľu pošľaháme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 1.6.2011, 13:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Blonďavé brownies



POTREBNÉ PRÍSADY

156 g masla, 313 g bielej polevy v dukátikoch, 115 g trstinového cukru, 3 vajcia veľ. S, 1,5 PL citrónovej šťavy, 200 g hladkej múky, 100 g posekaných vlašských orechov

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 19.4.2011, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

TRIKOLÓROVÉ REZY + prvý fotopostup



POTREBNÉ PRÍSADY

1.CESTO: 300 g polohrubej múky, 100 g prášk. cukru, 100 g masla, 1 vajce, 8 g pdp, 2 vrchovaté PL kakaa, 3 PL teplej vody +++ PLNKA: 500 g hrudkovitého tvarohu, 1 vanilkový puding al. 40 g Gustinu, 450 ml mlieka, 4 PL kryšt. cukru, 1 vanilínový cukor +++ 2.CESTO: 3 vajcia, 200 g kryšt. cukru, 100 ml oleja, 5 PL teplej vody, 250 g polohr. múky, 8 g pdp

POSTUP PRÍPRAVY

1. Prísady z 1.cesta si dobre vymiešame vareškou alebo metličkou, len posledné kakao zapracovávame ručne (poradie: vajce, cukor, maslo, voda, múka, pdp, kakao). Cesto si medzi rukami utľapkáme na hrubšiu placku, ktorú dáme do stredu dobre vymasteného a pomúčeného plechu. Ďalej utľapkávame celou plochou ruky až do krajov plechu (treba na to trochu času a nervov).
2. Klasicky si uvaríme puding z vanilkového prášku (ja som mala len Gustin), mlieka a kryšt. cukru. Jemne vychladnutý ho potom rozmiešame lyžicou a zapracujeme tvaroh s vanil. cukrom. Celú masu následne rukami rovnomerne rozvrstvíme na 1.cesto.
3. Z druhého cesta si najskôr vymiešame vajíčka s cukrom. Pridáme olej a vodu a premiešame. Pridáme preosiatu múku s pdp a cesto vylejeme na tvarohovú plnku. Pečieme pri 150 °C dobrých 50 minút.

- i keď koláčik nie je vôbec sladký, zaujme svojou šťavnatosťou a nadýchanosťou + dlhou trvanlivosťou. Ideálny na nedeľné posedenie pri kávičke za teplého počasia na terase :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (13) posledné: 6.4.2011, 16:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Rezy NEBE A DUDY



POTREBNÉ PRÍSADY

(1 hrnček = 300 - 320 ml) CESTO: 1,5 hrnčeka polohrubej múky, 1,5 hrnčeka kryšt. cukru, 2 vajcia, 1 pdp, 2 ČL jedlej sódy, 1 rozmixovaný menší kompót (cca 350ml, šťavu nevylievať !!!) +++ KRÉM: 1 neochutené pomazánkové maslo (150g), 1 vanilkový al. banánový puding, 250 ml mlieka, 3 PL kryšt. cukru, 200 ml smotany na šľahanie + 1 Smetafix, 3 PL prášk. cukru, 1 Pl rumu (ale nemusí byť) +++ a ešte: 150g posekaných orechov a 4 kocky horkej čokolády (postrúhame na strúhadle)

POSTUP PRÍPRAVY

1. Cesto: Vajcia si vyšľaháme s cukrom. Pomaly pridávame rozmixovaný kompót aj so šťavou. Následne prišľahávame preosiatu múku s pdp a jedlou sódou. Cesto vylejeme na dobre vymastený aj hrubou múkou pomúčený plech. Pečieme pri 180°C, pokiaľ celý nezhnedne (u mňa to trvalo len 15 minút, keďže ide o jemnučké cesto). Korpus necháme vychladnúť (cca 30 minút, potom sa pustíme do krému)
2. Krém: Klasickým spôsobom si uvaríme a vychladíme puding z vanilk. prášku, mlieka a kryšt. cukru. Vo vyššej a hlbokej miske si potom vyšľaháme tekutú šľahačku so stužovačom. Zvlášť si vidličkou rozhabarkujeme pomazánkové maslo s práškovým cukrom a celé to zašľaháme do smotany. Ďalej prišľaháme vychladnutý puding. Nakoniec vmiešame rum alebo brandy či koňak do zmesi (ale tento krok sa nemusí robiť). Krém potom rovnomerne navrstvíme na vychladnutý korpus a posypeme na malé kocky nasekanými orechmi a postrúhanou čokoládou (no orechy možno aj zomlieť najemno a namiesto čokiny dať granko). Koláč dáme do chladničky na noc a aj potom držíme v chlade.


- tipy na pomazánkové maslo: Bánovecká nátierka, Mana-R, Choceňská nátierka, Rama creme bonjour, alebo pre teba - Maji M. krém Philadelphia, ktorý by si mala zohnať u vás
- tip na kompóty: hruškový / mandarínkový/ ananásový/ marhuľový. V prípade prvého a posledného odporúčam najkôr zbaviť šupy a až potom rozmixovať
- koláčik bol pre Maju M.(misqs17) na rozveselenie a pozdvihnutie nálady kvôli clivote za domovom. Maji, dúfam, že som Ti a Tebe podobným aspoň takto virtuálne osladila život :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 12.9.2011, 13:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu