. .. .. .. .. .. .
. .

Oblozene zemlicky - RECEPT 21997

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 62235 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Oblozene zemlicky


[ recept č. 21997 zo dňa  ]


Oblozene zemlicky


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg polohrubej muky,3 dkg kvasnic,3 dkg masla,1 lyz .oleja,4 dcl mlieka ,trochu cukru,1 KL soli,2zltky na potretie,1 zltok do cesta.Plnka:3 PL majolky,3 PL smotany,1-2 struciky cesnaku,nadrobno nakrajat kusok cibule,30 dkg eidam nastruhany,15 dkg sunky ,kapia,petrz.vnat.

POSTUP PRÍPRAVY

Z mlieka,cukru a kvasnic urobime kvasok.Pridame muku,maslo,olej,sol a zltok vypracujeme cesto.Po vykysnuti vykrajujeme male buchticky (1dcl poharik) potrieme zltkom dame piect.Po upeceni zemlicky prekrojime a naplnime plnkou.Zdobime sunkou ,kapiou ,fantazii sa medze nekladu.Z bielkov mozeme urobit snehove pusinky alebo pridat cele vajce a urobit drobenku do polievky.
<< Špagetová omeleta plnená zeleninou | Oblozene zemlicky | KAČKA >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Simona T. (ciniminis) ID 43286, mimibazar.sk/ciniminis (19.2.2011, 16:25)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu