končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Plnené žemličky[ recept č. 54132 zo dňa 20.6.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1000 g polohrubej muky, 1 kocka drozdia, 400 ml teplej vody, 200 ml tepleho mlieka, 2 KL cukru, 200 ml oleja, 3 KL soli, vajicko na potretie (ja som robila z polovičnej dávky a vyšlo ich asi 15 ks ) , pridala som do cesta ešte ľanové semienka Plnka: 200 g Fety (nahradila som balkánskym syrom z Lídla) , mensi zvazok petrzlenovej vnate, 1 PL kyslej smotany, pažítka, na posypanie slnečnicové semienka (alebo iné) a postrúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, cukru a droždia urobíme kvasok. Doporucujem mierne poprasit mukou a zakryt tanierikom, aby sa kvasinky pekne aktivizovali:) cca 10 minut. Ja som si dala cesto urobiť do pekárničky .. (postup asi poznáte : najprv mokré prísady, potom suché, do jedného rohu soľ, a v stede urobím jamku a dáme kvások a cukor) Cesto by sa malo spracovavat na silikonovej podlozke, aby sa nepridavala muka. Mala by byt aj pomastena, ale ja som nemastila, nebolo potrebne. Velmi dobre sa pracovalo s cestom. Malo taku elasticku konzistenicu * * * Recept nájdete aj tu : www.facebook.com/photo.php?fbid=386820344762060&set=a.184031425040954.34942.182718235172273&type=1&theater OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |