. .. .. .. .. .. .
. .

KAČKA - RECEPT 21998

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 26357 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


KAČKA


[ recept č. 21998 zo dňa  ]


KAČKA


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kačka, soľ, 50 g prerastanej slaniny - ja dávam oravskú, 40 g kačacej masti, mrazenú zeleninovú zmes (mrkva, hrášok, kukurica) - alebo podľa vlastnej chuti, citrónovú kôru, 2 PL octu, 1 cibuľa, 4 zrnká čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, majoránku, trocha oregana, 1 malý bobkový list, 1 klinček, mäsový vývar - ja dávam hovädzí bujón, a kto chce tak aj trochu červeného vína do základu

POSTUP PRÍPRAVY

Očistenú kačicu osoľte a prešpikujte prúžkami slaniny. Na kačacej masti opražte cibuľu a zeleninu, pridajte všetky koreniny, citrónovú kôru, trocha mäsového vývaru, pár plátkov slaniny, ocot a kto chce trochu vína. Keď je to trochu opražené, prelejte to do jénskej mysy a do tohto základu vložte pripravenú kačicu a prikrytú duste v rúre do mäkka na 200 - 220°C. Počas dusenia podlievajte polievkou, alebo horúcou vodou.. Keď už rozvoniava celý byt a kačka vyzerá ako na obrázku, môžete podávať, príloha podľa chuti, my dávame chlieb. Keď je ešte žuvačková, treba ďalej piecť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Takto má vyzerať keď je hotová a keď strčíte vydličku, tak je krásne mäkkučká :) Pre istotu treba kúsok odrezať, či nieje ešte žuvačková !


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Oblozene zemlicky | KAČKA | Výborné kysnuté trojuholníčky na slano >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu