končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Andrea H. (AdaHeis-metráž) ID 99318 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Pečené kuracie kúsky[ recept č. 18871 zo dňa 13.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY osolené kuracie stehná a prsia s kosťou a kožou Na marinádu---- papriková pomazánka SABA-1 lyžica,korenie na kura-1 Lyžica,pretlačené 4 strúčiky cesnaku,olej asi 2 lyžice POSTUP PRÍPRAVY Všetko na marinádu dobre vymiešame a osolené porcie mäska naukladáme na plech alebo do jánskej misy a marinádou ponatierame najlepšie zo všetkých strán...dáme na hodinku do chladu a potom podlejeme troškou vody a dáme piecť ako klasické kuriatko....ak nám ostala marináda počas pečenia môžeme natierať...mäsko je fajné určite si pochutíte.....podávame s ryžou |