
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jana S. (enny) ID 20962 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Domáci krémeš s parížskym krémom[ recept č. 18870 zo dňa 13.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto, 3 zlaté klasy, 1 liter vody, 1 vanilkový cukor, kryštaľový cukor, 6 bielok, 5 kelímkových šľahačiek,Holandské kakao, 1 stužovač do šľahačky, čokoládu na strúhanie na ozdobu. POSTUP PRÍPRAVY Domáci krémeš s parížskym krémom . Postup ; Jedno celé lístkové cesto vyvaľkať na celý plech a piecť cca 20 min. Zlatý klas ; 1 liter vody, 3 zlaté klasy, 1 vanilkový cukor, 30dkg kryštálového cukru a uvariť na hustú masu. Zo 6 bielok vyšľahať sneh a do horúcej masy zľahka vmiešať. Vyliať na hotové cesto a nechať vychladnúť. Parížsky krém ; ( vhodné urobiť deň vopred a nechať v chladničke dobre zachladiť ) . Potrebujeme 3 šľahačky v kelímku , 2 polievkové lyžice Holandského kakaa , 1 ½ lyžice kryštálového cukru. Nechať pomaly zovrieť a dať vychladnúť a potom dať do chladničky dobre zachladiť do druhého dňa . Na druhý deň vyšľahať a natrieť na krémeš. Na vrch krémeša ; 2 šľahačky v kelímku vyšľahať a pridať jeden stužovač . Po vyšľahaní natrieť na celý zákusok a na záver posypať celý vrch strúhanou čokoládou. Dobrú chuť ;-) |
![]() | hana h. (hankazk) ID 90615 (6.11.2009, 16:18) |
aké je to holandské kakao ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (24.12.2009, 0:01) |
Určite môže byť hocaké kakao, to holandské je akurát tmavšie, akože kvalitnejšie ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |