končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Pečené kurátenko[ recept č. 51018 zo dňa 19.11.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 3 stehná 4 prsia kuracie najlepšie od domáce alebo od dobrého masiara....olej, 2 PL horčice, 1-2 PL sójovej omáčky, 2-3 strúčiky cesnaku nastrúhané, 2 KL korenia grilovacieho alebo gulášového, 1 KL korenia čubrica POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady dobre rozmiešame a na nasolené kuriatko natierame mašlovačkou poriadne aby sa všade dostalo....1 hodinu pečieme zakryté na 180 stupnoch a cca 1 hodinku pečieme ešte odokryté aby kuriatko chytilo farbu...počas pečenia polievame niekoľko krát maso výpekom...po dvoch hodinách bude šťavnaté a bude sa rozpadávať ...dobrú chuť.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (30.11.2012, 20:14) |
urcite vyskusam |
ODPOVEDAŤ |
Tasnim B. (Tasnim) ID 99954 (30.11.2012, 19:29) |
vyzera to super... co je to cubrica? |
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (30.11.2012, 19:36) | ||
korenie...bylinka... po našom aj saturejka.. | ||
ODPOVEDAŤ |