. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané guľky Toscana-jednoduché - RECEPT 4837

MLETÉ MÄSO

ID 28005 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 501 návštěvníkov)


Zapekané guľky Toscana-jednoduché


[ recept č. 4837 zo dňa  ]


Zapekané guľky Toscana-jednoduché


POTREBNÉ PRÍSADY

400g mletého mäsa (hov.+bravč), korenie na špagety, soľ, čierne korenie, malá cibuľka, strúčik cesnaku, lyžička horčice, 1 mozzarella. Na omáčku: paradajková polievka v sáčku, 300ml smotany na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú guľku položíme plátok mozzarelly (nemusí byť). Nakoniec podlejeme omáčkou, ktorú sme urobili zmiešaním smotany s polievkou. Zapekáme v trúbe pri teplote 200°C (teplovzd. 175°C) 25 minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Prísady primiešame k mletému mäsu
Guľky dáme na misu a prikryjeme mozzarellou
Podlejeme omáčkou (paradajková polievka zo sáčku+smotana)
Zapečieme 25min. pri 200°C a môžme papať. Ako prílohu podávam opekané zemiaky.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Skvelý pudingový koláč | Zapekané guľky Toscana-jednoduché | Brokolicové placky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 104 (zobrazuje sa 101-104)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6
Renata W. (renataw) ID 21055 (22.4.2008, 13:54)
Tak som to dnes skusila spravit, kedze ja maso uz roky nepapam, mozem povedat len sprostredkovane.. Ze je to super.. (Y)
ODPOVEDAŤ
Irena P. (IrenkaP) ID 21726 (9.4.2008, 19:44)
Na prvy pohlad vabive. Hned by som si zapapkala. Mnam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Pavlína M. (Melipa) ID 28391 (9.4.2008, 19:19)
vyzera to vyborne, urcite vyskusam (Y) (Y) (Y)...a asi to skusim s pretlakom miesto tej polievky v sacku, podla mna to nemoze zle dopadnut...
ODPOVEDAŤ
Beata B. (betussa) ID 28005 (upravené 18.4.2008, 21:02)
neviem, ale pretlak mi propada dost kysly, ale ak skusis, napis, prosim Ta, ako to dopadlo.
ODPOVEDAŤ
Katarina F. (katarinka79) ID 22164, mimibazar.sk/katarinka79 (9.4.2008, 11:45)
to vyzerá výborne, len sa chcem spýtať, namiesto tej paradajkovej polievky sa da dat nieco ine? rajcinovy pretlak, alebo nieco take? lebo v tej paradajkovej polievke su aj cestoviny vacsinou, to by som musela vyberat.
ODPOVEDAŤ
Zuzana B. (Zuzana007) ID 447 (3.7.2008, 23:21)
(hello)ja som dala bolonsku omacku na spagety ;-)je to super,mam v rodinnych foto (pl)
ODPOVEDAŤ
Beata B. (betussa) ID 28005 (upravené 10.4.2008, 9:58)
ahoj, s pretlakom som to ešte neskúšala, ale kupujem tú najlacnejšiu polievku v kauflande mammita a keď ju vymiešam so smotanou v miske, cestoviny zostanú na dne a pekne sa to naleje na guľky bez nich. Keď sa však chceš vžiť do role popolušky, tak kľudne preberaj.
ODPOVEDAŤ
Katarina F. (katarinka79) ID 22164, mimibazar.sk/katarinka79 (10.4.2008, 8:39)
aha tak, ja len, aby som nemusela po jednej cestovine potom vyberať z tej sáčkovej polievky :-) tak vyskúšam
ODPOVEDAŤ
Celkom: 104 (zobrazuje sa 101-104)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu