. .. .. .. .. .. .
. .

Parížske rožky - cesto tak trochu inak - RECEPT 44881

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 18788 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 125 návštěvníkov)


Parížske rožky - cesto tak trochu inak


[ recept č. 44881 zo dňa  ]


Parížske rožky -  cesto tak trochu inak


POTREBNÉ PRÍSADY

200g pomletých orechov 200g preosiateho práškového cukru 4 bielka ( nevyšľahané!!!!)

POSTUP PRÍPRAVY

ja viem, že je tu veľa receptov na parížske rožky, ale možno takýto recept na cesto tu nie je a niekomu sa zíde. My ho používame už roky a pôvodne je od jednej veľmi dobrej cukrárky.
Takže všetky suroviny spolu zmiešame a necháme odstáť 24 hodín. Veľmi dôležité je, že BIELKA SA NEŠĽAHAJÚ. . Na druhý deň striekame rožky na vymastený papier a pomaličky pečieme. No a plnka, už kto ako chce a ako má rád. Naš recept je:
3 celé vajcia a 150g práškového cukru vymiešať nad parou.
250g masla, 50g cukru a kakao podľa chuti vymiešať a obe časti spolu premiešať.
Pekný deń
<< Diddlinka | Parížske rožky - cesto tak trochu inak | Prsia >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 27 (zobrazuje sa 21-27)<< predošlé 1, 2
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (15.12.2011, 19:40)
najlepšie cestíčko na rohlíčky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (15.12.2011, 18:15)
suppeeeeeeeeeeeeeer pri kolkých stupňoch a ako dho sa pečuuuu?????????????????????chceme ich robiť cez vikend *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Lívia C. (brouk) ID 18788 (15.12.2011, 18:42)
rohlíčky sa skôr sušia ako pečú. Vo vyhriatej rúre na takých 150 stupňov. Ale ešte ma napadlo že, cukor je dobré asi preosiať. Práve som otvorila práškový cukor a je to jedna veľká hruda. Aby nebol problém so striekaním na papier a trubička sa neupchávala.
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (15.12.2011, 19:21)
a ako dlho ich sušíííš dakujéém (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lívia C. (brouk) ID 18788 (15.12.2011, 19:35)
uf, neviem presne... treba sledovať. 10-15min. Ale keď sa začnú ,,odlupovať ,, od papiera sú hotové.
ODPOVEDAŤ
Lubomíra G. (buba29) ID 35472 (18.12.2011, 21:05)
10-15min? :-o
Krupky,dupky,ja som dnes robila podla iného receptu a sušila som ich 2 hodiny :-S
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (16.12.2011, 19:23)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)Ďakujéééém (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Petra S. (petapeta) ID 38492 (15.12.2011, 18:10)
chcem sa spytat asi na akom stupni sa pecu
ODPOVEDAŤ
Zuzana Z. (zuzanita 66) ID 28768, mimibazar.sk/helenita (15.12.2011, 18:04)
(Y) (zajic) (zajic) (zajic)určite vyskušam (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (15.12.2011, 17:49)
(Y) (Y) (Y)...vyzerá to zaujímavo ...už len to vyskúšať...doteraz som stále robila šľahané nad parou ... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (15.12.2011, 16:13)
Prosim Vas a kolko z toho je asi kusov a to miesate len rukou aby sa bielky nevyslahali
ODPOVEDAŤ
Lívia C. (brouk) ID 18788 (upravené 15.12.2011, 18:43)
premiešať varechou a nechať tak do druhého dńa. Tento rok som ich zatiaľ nerobila, ale my robíme také trošku menšie a mám pocit že takých 30ks z toho je. Ale to je len bajočko. *-)
ODPOVEDAŤ
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (15.12.2011, 16:38)
Dakujem skusim ja robievam zo slahanych bielkoy a tie su krehucke skusim aj tieto ake su.
ODPOVEDAŤ
Lívia C. (brouk) ID 18788 (15.12.2011, 16:41)
treba vyskúšať a uvidíte.... nám veľmi chutia a hlavne veľmi dobre sa s tým robí a vôbec sa v trúbe neroztekajú.
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (15.12.2011, 15:11)
Do toho cesta nejde vôbec múka? *-) alebo to zaúradoval škriatok ? ,-)
ODPOVEDAŤ
Lívia C. (brouk) ID 18788 (15.12.2011, 15:31)
nie, nie žiadna múka. A sú ozaj rokmi odskúšané.
ODPOVEDAŤ
Celkom: 27 (zobrazuje sa 21-27)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu