Parížske rožky - cesto tak trochu inak



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

200g pomletých orechov 200g preosiateho práškového cukru 4 bielka ( nevyšľahané!!!!)

POSTUP PŘÍPRAVY

ja viem, že je tu veľa receptov na parížske rožky, ale možno takýto recept na cesto tu nie je a niekomu sa zíde. My ho používame už roky a pôvodne je od jednej veľmi dobrej cukrárky.
Takže všetky suroviny spolu zmiešame a necháme odstáť 24 hodín. Veľmi dôležité je, že BIELKA SA NEŠĽAHAJÚ. . Na druhý deň striekame rožky na vymastený papier a pomaličky pečieme. No a plnka, už kto ako chce a ako má rád. Naš recept je:
3 celé vajcia a 150g práškového cukru vymiešať nad parou.
250g masla, 50g cukru a kakao podľa chuti vymiešať a obe časti spolu premiešať.
Pekný deń