. .. .. .. .. .. .
. .

Moja marlenka - RECEPT 10720

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 32399 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 124 návštěvníkov)


Moja marlenka


[ recept č. 10720 zo dňa  ]


Moja marlenka


POTREBNÉ PRÍSADY

Ponúkam trošku vylepšený recept na marlenku. Do krému som pridala ešte karamelový puding, aby bolo plnky viac a tiež aby bol koláčik pekne mäkučký. To sa dosiahne práve pudingovou plnkou. A tiež pár vychytávok, aby sa cesto podarilo. * 100 g masla * 2 PL medu * 2 vajcia * 250g cukru * 1ČL octu * 1PL jedlej sódy * 700g hladkej múky (POZOR!!!!! po vášnivej debate, ktorá sa tu rozpútala, upravujem recept: dajte radšej menej múky, neviem, asi 600g, lebo cesto vraj veľmi ztvrdne, ak by bolo redšie, ľahko doňho zvyšnú múku zapracujete!!!!!) Krém: * 200g masla * 1 kondenzované mlieko Salko* 1 karamelový puding, 250g mletých vlašských orechov

POSTUP PRÍPRAVY

Sódu s octom zmiešajte, do hrnca dajte maslo, med, cukor a vymiešajte. Potom pridajte sódu a znovu vymiešajte. Zmes dajte na oheň a za stáleho miešania pridajte vajcia. Stále miešajte, až sa na povrchu objaví pena a zmes zhnedne, potom ihneď odstavte.

Po čiastočnom vychladnutí pridajte preosiatu hladkú múku, vypracujte cesto, prikryte a nechajte hodinu odpočívať na teplom mieste. Po odpočinutí cesto rozdeľte na 8-9 rovnakých častí a každú rozvaľkajte na tenký plát a dajte piecť. Kondenzované mlieko 2-3 hodiny mierne varte celé ponorené vo vode. Potom ho nechajte vychladnúť (vznikne tuhá karamelová hmota).
Vyšlahajte ju z maslom a pomaličky po lyžiciach pridávajte za stáleho miešania karamelový puding. Keď je plnka vyšľahaná, pridajte orechy a jemne premiešajte. Jednotlivé pláty potrite krémom a jednu postrúhajte na poslednú vrstvu krému na povrchu koláčiku ( môže sa zmiešať s instantným kakaom, prípadne i orieškami.)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Zmes som šľahala metličkou, takto jej bolo viac ako keby som ju len miešala... Niektorým mamičkám sa koláčik moc nedaril, vraj cesto veľmi stvrdlo. Podľa mňa to môže byť aj v tom, že túto hmotu málo miešali, preto jej venujte dostatočnú pozornosť. Treba to variť, kým to nezhnedne, minimálne 7-10 min. Musí to byť pekné zlato hnedé!!!!
Pridala som múku a vypracovala hladké cesto, ktoré asi hodinku odpočívalo v teplúčku!!!!!!!!! Musí byť v teple, inak vám stvrdne!!!!!!!
Cesto som si rozdelila na 8 rovnakých častí a jednu menšiu, ktorá bude na strúhanie. Každú časť pekne vyvaľkať....
...a pomocou valčeka preniesť na poriadne pomúčený plech!!!!!!!!!!! To je veľmi dôležité, medové cesto sa veľmi lepí na plech, preto som ho aj dala na opačnú stranu plechu, keď sa aj prilepí, môžete ho pekne s nožom podrezať...
...upečený plát, trošku zúbkový, ale to vôbec nevadí. Keď chcete mať pláty pekné rovnučké, pred pečením ich na plechu zarovno odrežte...
...tu sú napečené pláty aj s jedným polámaným na strúhanie...
...plnku som zabudla nafotiť, pripravíte si ju pekne podľa postupu, maslo so salkom a potom uvarený, vychladnutý karamelový puding. Získa tak super karamelovú chuť. Ja som si puding pripravila s origoš karamelom. Asi 15dkg cukru upáliť na karamel, pridáme 400ml mlieka, na ohni miešame, kým sa nerozpustia všetky karamelové hrudky, do karamelového mliečka prilejeme s troškou mlieka rozrobený 1 sáčok zlatého klasu a spravíme puding.
Natierame pláty, plnka, plát, plnka, plát, plnka.... ja som marlenku rozdelila na dve menšie po 4 pláty, budete mať tak viac kúskov. Vrchnú plnku posypeme nastrúhaným plátom premiešaným s troškou mletých orechov, vrch ocikcakujeme čkoládkou a hotovo....Mňam.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Dánsky hrniec | Moja marlenka | mexická dobrota - vhodná aj pre vegetariánov >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 35 (zobrazuje sa 21-35)<< predošlé 1, 2
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (2.10.2009, 15:03)
Babenky, oznamujem všetkým, ktorým sa recept nevydaril, že som práve pridala poznámku k múke. Skúste dať nazačiatok menej a ak by sa vám zdalo cesto riedke, jednoducho doňho zvyšnú múku zapracujete. Takto to bude asi najlepšie (Y) (Y) Tak hurá do pečenia ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L) Ale pozor, nesnažte sa rozvaľkať 8 plátov, lebo menej múky, menej cesta!!!
ODPOVEDAŤ
Andrea O. (AďaO.) ID 5041 (upravené 5.10.2009, 14:46)
Mne sa recept vydaril perfektne (jidlo). Žienky, pozor! nie je múka ako múka, môže aj od nej veľa záležať. Výborná je košická alebo Pohronský Ruskov ( s týmito mám perfektnú skúsenosť). Len do plnky sa mi žiadalo viac masla, inak recept nemá chybu (L) (L) (Y) (Y) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (2.10.2009, 14:47)
V tej múke môže byť naozaj pes zakopaný (candle) (candle) Ja používam pohronský ruskov a naozaj som nikdy takýto problém nemala. *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
EVA M. (lenahe) ID 91380 (30.9.2009, 12:41)
A ešte niečo - nič nové pod slnkom - pláty na radu mojej dcéry polievame rumom, ktorý trochu rozrobíme s vodou. Takže žiadne čakanie, pokiaľ plátky zmäknú.
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (30.9.2009, 13:05)
Ten rum je dobrý nápad (Y) (Y) (Y) no ja rum v koláčikoch moc nemusím :-| :-| Preto som na zmäknutie plátov použila ten karamelový puding a aj orechy držia dobre vlhkosť (jidlo) (jidlo) (L)
ODPOVEDAŤ
Stanislava K. (andel1987) ID 96117 (28.9.2009, 7:47)
no tak ja som asi úplne blbá 8-| a to nepečiem prvý krát. Išla som podľa receptu krok za krokom a keby nemám doma chlapa tak cesto ani nespracujem čo bolo také tvrdé. Vyguláť z neho pláty ani nehovorím a tobôž nie osem. Tak som sa naň tešila a skončil v koši aj s receptom. Keby to cesto niekomu hodím na hlavu ho asi v momente zabijem tak sa mne podaril. :-@ :-DMôj drahý bol hotový lež to vymiesil a aj tak to stálo za prd. Tak len toľko neviem kde je chyba ale asi v recepte tá múka. Asi je tam písané viac ako má byť nie? *-)
ODPOVEDAŤ
maria j. (paja14141) ID 112937 (4.12.2009, 15:00)
mne sa stalo tiez to iste...strasne bolo tvrde...tak som ho normalne poliala vodou...ono sa uplne rozpadlo na malinke castice, ale ked som s nim dalej robila,tak sa postupne to cesto spamatalo ;-) A nakoniec -ako som pisala, bola marlenka super :)
ODPOVEDAŤ
Katarína S. (Jonkova mama) ID 11950, mimibazar.sk/jonkovamama (1.10.2009, 14:47)
mne sa stalo to isté :'(. skúsila som to ešte raz a namiesto kr. cukru som dala práškový. vyzerá, že cesto je ok (Y). problém bude asi v tom, že cukor skaramelizuje a potom stvrdne.
ODPOVEDAŤ
margareta i. (pegy) ID 5316 (1.10.2009, 15:51)
Mile mamenky-marlenky! Neodolala som a tiez som sa pokusila o svoju prvu marlenku a cesto pribl. podla receptu bolo ako beton. Nic netreba vyhodit do kosa, iba staci pridat trocha tepleho medu a ked ani to nepomoze, trocha horucej vody. A hned bolo vsetko v poriadku. Len neviem, ktory idealista vymyslel, ze marlenka vydrzi 3 tyzdne az 3 mesiace. Ja som robila iba s kremom bez pudingu a do 3 dni bolo po nej. (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (2.10.2009, 14:52)
Mamenky marlenky ;-) ;-) ;-) to je pekné ;-) ;-) No veľmi ma mrzí, že sa vám cesto nepodarilo, mne sa naozaj nikdy nič podobné nestalo, ale myslím, že rozrobiť by sa malo dať aj zmäknutým maslom, jednoducho pridať niečo tekuté, čo do receptu patrí, len dáme väčšie množstvo. To je myslím, hlavná zásada pri každom ceste...a zase naopak, ak je cesto príliš mäkké, pridať múku. To funguje vždy. Tak vám držím palce, aby sa vám nabudúce koláčik vydaril (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína S. (Jonkova mama) ID 11950, mimibazar.sk/jonkovamama (upravené 2.10.2009, 14:10)
jééj, škoda, že si nenapísala skôr :-S. ja som dnes jedno cesto vyhodila, čo bolo také tvrdé ;-). no nič, nabudúce budem múdrejšia (Y) (Y). neva, aj tak sa podarila http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=597968
ODPOVEDAŤ
EVA M. (lenahe) ID 91380 (30.9.2009, 12:36)
Ten recept nemá žiadnu chybu, pečieme podľa neho. Naposledy minulý štvrtok pre kolegyňu na jej oslavu narodenín. Je pravda, že zamestnám aj moje obidve dcéry, Teraz sa nám podarilo perfektných 8 plátov, keď robím sama tak sa mi podarí tých 6-7. 6.10. má dcéra 25-ku tak hrozí , že to nebude bez marlenky. Skutočne recept je dobrý, aj múka aj všetky ostatné ingrediencie zodpovedajú. Trerba ešte vyskúšať, dodržať krok za krokom tak ako je v postupe. Držím palce.
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (upravené 29.9.2009, 18:24)
No za to, že sa vám koláčik nepodaril, ja nemôžem. Ja ho robím presne podľa receptu (700g hladkej múky) a zatiaľ som žiadny problém nemala (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Možno treba hľadať chybu naozaj v kuchárke :-D :-D :-D :-D :-D, alebo vo váhe, pretože je pravda, že ak dáte viac múky, cesto je veľmi tvrdé. Nehovorím, že je koláč jednoduchý, určite to chce viac skúseností ako na rýchlu bábovku :^) :^) :^) :^) Nabudúce skúste niečo primerané vašim schopnostiam +o( +o(
ODPOVEDAŤ
Stanislava K. (andel1987) ID 96117 (1.10.2009, 10:33)
Vy zase nebudte moc vsťahovačná. Nikto vás neobvinil, že kvôli vám sa mi nepodaril koláč, až taká blbá som neni aby som sa na vás vyhovorila. Váhu mám digitálnu a novú čiže neviem či môže byť ešte digitálejšia.
A ešte jeden dotaz pretože ma to fakt nasralo. Nehovorím že som super cukrárka, naj na svete ale piekla som aj ťažšie veci ako vašu marlenku. Možno sa to len za neviem akých príčin nepodarilo, tak tu nehodnote moje schopnosti podľa jedného koláča. Ďakujem a prajem príjemný deň
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (1.10.2009, 14:25)
O čo vám ide??????? :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
ODPOVEDAŤ
Stanislava K. (andel1987) ID 96117 (2.10.2009, 9:58)
bože dobrý, mne nejde o nič a ani mi o nič neišlo, keď si prečítate môj prvý príspevok tak pochopíte že som nekritizovala nič ani vás ani nikoho, len som v opísala moju skúsenosť a v poslednej otázke som sa len opýtala či je dobre daná gramáž múky? To vy ste mi napísali odpoveď akú ste napísali, nie ja. Ja som reagovala až po vašej odpovedi. Mne je to úplne ukradnuté sa tu s Vami dohadovať a o toto mi ani neišlo, ale keď máte pocit že sa tu JA hádam tak potom sorry, ale ja ten pocit nemám.
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (2.10.2009, 14:43)
No keď som si prečítala prvý príspevok, mala som zmiešané pocity. Nechápala som presne, čo mi tým chcete povedať, reps. naznačiť. Nepôsobil na mňa veľmi pokojne... *-) *-) *-) Pravdupovediac, bola som nahnevaná, že ste takýto komentár vložili, mala som pocit, že váš neúspech chcete zakryť chybou v recepte. Ale toto je nevýhoda písania, že nepoznáme akým tónom to chce dotyčný povedať a keď si prečítame len text, môže mať niekoľko významov. Tak by som sa vám chcela týmto ospravedlniť za moju prudkú reakciu. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Stanislava K. (andel1987) ID 96117 (2.10.2009, 15:26)
Ďakujem pekne a recept ešte vyskúšam lebo ho chcem ochutnať (smich)tak uvidíme na budúce, možno to bolo asi v nekvalitnej múke. +o(
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (3.10.2009, 12:18)
Určite ho skúste, stojí to za to (Y) (Y) (Y). A naozaj neviem, v čom by to mohlo byť *-) *-) *-), ale tak ako som to už pridala aj v recepte, skúste dať menej múky a keby sa vám zdalo cesto riedke, tak tam len zvyšnú múku zapracujete. Tak vám držím palce (Y)
ODPOVEDAŤ
Stanislava K. (andel1987) ID 96117 (5.10.2009, 11:08)
Ďakujem dám určite vedieť :-). Pekný deň prajem (hello)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (novinka) ID 49043, mimibazar.sk/novinka (1.10.2009, 15:46)
*-) mne keď sa recept nepodarí, ani ho radšej nekomentujem aby som neodradila ostataných (a hlavne keď vidím že má samú chválu). nuž, všelijakí sme... ja by som sa sem určite neprišla hádať... (N) maminky-kuchárky nedajte sa odradiť!!! (L)
ODPOVEDAŤ
Stanislava K. (andel1987) ID 96117 (2.10.2009, 10:05)
ja som sa sem hádať ani neprišla iba som opísala ako sa to podarilo mne. A pýtala som sa či je dobre napísaná gramáž múky, chcela som vedieť rady od tých čo dopadli ako ja, čo si autor receptu vzal príliš k srdcu a reagoval ako reagoval, ja som nikoho neprišla urážať a ani odrádzať maminky-kuchárky. Tak pečte koľko vám hrdlo ráči. Veru všelijakí sme....
ODPOVEDAŤ
maria j. (paja14141) ID 112937 (16.9.2009, 18:22)
Ahoj Elenka... :-$ ja som celkom DOST VELKY zaciatocnik co sa tyka pecenia ;-) tak sa chcem spytat, ci by si mi tento recept odporucila nazaciatok mojej skvelej kariery ;-) a teda ze ci ten puding pridavam do tej plnky ako hotovy puding, alebo len ako prasok?? :-$ :-$ :-$ Dakujem za odpoved (L) ahoj (hello)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (17.9.2009, 11:49)
Ahoj Majka, samozrejme puding musíš pridať ako hotový a poriadne vychladnutý (jidlo) (jidlo) (jidlo) S plnkou nie je veľký problém, horšie to bude s cestom a jeho pečením. Ale poriadne si prečítaj rady aj komentáre k tomuto super koláčiku a ak budeš postupovať presne podľa toho, malo by sa ti to poradiť. ;-) ;-) ;-) Určite ho vyskúšaj a nenechaj sa odradiť prípadným neúspechom, nabudúce to bude lepšie |:o) |:o) |:o) Ja sa tiež tak učím, že sa nevzdávam ;-) ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
maria j. (paja14141) ID 112937 (18.9.2009, 15:08)
Elenka potrebujem surne pomoc ;-) cesto vyslo, vsetko v pohode,ale...ja som to asi prehnala s tou mukou ;-) a teraz mam vsetky tie platky strasne posypane mukou a nejde to len tak odfuknut.co mam robit? (X)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (18.9.2009, 20:31)
Neviem, ci je to este aktualne, ale ak sú už upečené, jednoducho ich skús oprášiť s pierkami, alebo štetčekom, čo používaš na potieranie. Ale ak nie su doslova biele, nic si z toho nerob, spojene s plnkou sa to strati a nikto nic nepozna (H) (H) (H) (H)
ODPOVEDAŤ
maria j. (paja14141) ID 112937 (17.9.2009, 22:59)
supeeeer Dakujem ti velmi pekne :-) hned zajtra sa s kamoskou do toho pustime (Y) blbe je, ze mi NIKTO NEVERI, ze to zvladnem ;-) dokonca ani frajer (H) sak potom sa ti pochvalim :-p
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (18.9.2009, 10:57)
Určite daj vedieť ako si dopadla a ako chutila (Y) (Y) (Y) (Y) a keby si mala nejaké otázky, neváhaj sa pýtať (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (16.9.2009, 18:57)
Majka,ak si začiatočnička,odporučim ti tento rychly receptik na marlenku... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15609&user=53992....podla mna je omnoho jednoduchší a vysledok je ten istý... (L)
ODPOVEDAŤ
maria j. (paja14141) ID 112937 (16.9.2009, 21:49)
:-) dakujem...skusim... :-$
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (21.8.2009, 22:03)
Pripadá mi to hrozne zložité, ale skúsim niekedy. Dala som si do obľúbených (Y)
ODPOVEDAŤ
katarina z. (katjja) ID 79004 (21.8.2009, 21:46)
ahoj zdravim ta,,dnes som robila podla tvojho receptu marlenku plnka ma vybornu chut ale neviem akusi ju mala ty ale mne akosi stekala tak som to dala do chladnicky a uvidime ako zajtra ci stuhne to trocha,,akosi mi vytekala,,to je dobre alebo ju mam riedku,,dakujem,,,,,katka,,,,
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (22.8.2009, 21:26)
Ahoj, neviem ti takto poradiť. *-) *-) *-) *-) Môže to byť aj tým teplom, mne sa teraz všetko topí, tiež to dám na chvíľku do chladničky... alebo môže byť prešľahaná, teda vyšľahaná veľmi do penista, tiež je dobré dať ju do chladničky aspoň na 2-3 hodinky a potom to len trošku prešľahať... *-) *-) *-) Ale ak si to robila podľa postupu, chladnička určite pomôže (L) (L)
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (1.8.2009, 22:16)
ja som tento recept posunula mojej tete, ktorá to chcela vyskúšať.... dnes bol výsledok hotový, chuťovo veľmi dobrá, ale teta prišla pri plátoch o všetky nervy ;-) ;-) ;-) ;-), vraj sa neskutočne trhali a nabudúce urobí svoje.... +o( ale inak veľká dobrota..... (Y)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (22.8.2009, 21:30)
Trhali???? Mne sa robia výborne *-) *-) *-) Môže to byť jedine tým, že mala moc tuhé cesto, veľa múky...Základ treba dobre vyšľahať, aby ho bolo viac. Mne sa s cestom robí výborne, dá sa super na tenúčko vyvaľkať... (*) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica B. (chikitka15) ID 88450 (29.6.2009, 17:02)
chcela by som sa opytat: kondenzovane mlieko ma byt s cukrom, ci bez, lebo v obchode som nasla aj take, aj take, tak neviem? ;-) dakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (30.6.2009, 18:49)
Ahoj Lubica, mlieko musí byť jednoznačne s cukrom, ktorý z neho spraví karamel. Treba kúpiť Salko. (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (29.6.2009, 17:42)
ak mozem odpoviem...použiva sa sladene mlieko ...
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (10.4.2009, 15:11)
Elenka, chcem piecť pláty deň vopred. Ako ich mám skladovať, aby mi nestvrdli? Do čoho ich dať? S čím prikryť? *-). Vďaka (hello)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (10.4.2009, 23:36)
Ahoj Martinka,
dúfam, že ešte nie je neskoro na radu *-) *-) *-) Pláty si môžeš kľudne nechať na plechu, alebo na tácke len tak, voľne položené, nemusíš ich nijako extra skladovať. Ja som ju teraz piekla k Veľkej noci, pláty som si upiekla už v utorok a plnila som ich vo štvrtok a je úplne super. Samotné pláty stvrdnú, inak to nejde, ale keď tam dáš plnku s orechami, tak zasa krásne zmäknú. Ale pozor, v niektorých receptoch na marlenku je len plnka z vareného salka, pri tejto ti to nezmäkne, musíš do toho zašlahať aj jeden uvarený puding. Najlepšie karamelový a najlepšie z robeného karamelu, ale nič nepokazíš ani s Dr.Oetker, s karamelovou príchuťou (D) (D) (D) (D) Dúfam, že som ti poradila ;-) ;-) ;-) ;-) Kdyby něco, tak sa pýtaj ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (11.4.2009, 0:08)
Elenka, +o(, aaale kde neskoro, dnes som to nestihla (N), takže zajtra doobeda to musim zmáknuť a potom niekedy večer naplniť, nech to aspon cez noc postojí.Takže tie pláty nemusím ani ničim prikrývať....no hádam to nepokazím :^). Dám vedieť :-) A plnku idem robiť tiež podľa teba, s robeným karamelom... mňaaaam. (hello) (velikonoce) (velikonoce) (velikonoce)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (11.4.2009, 14:45)
OK, tak sa potom pochváľ :-) :-) :-) Ja mám už dnes pečenia plné zuby 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| Keď sa mi podarí, tak to aj niekedy nafotím a povkladám. Hrala som sa na francúzskych cukrárov :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Linda H. (linda h) ID 67578 (4.2.2009, 14:46)
Elenka (F) ti poviem, ze som robila cez vikend a uz je aj po nej, moj muz ju zboznuje tak zobral aj kolegom do prace a v ramci toho, ze tu v UK to nikto nepozna este aj jeho sef si pochutnal, naozaj mala uspech comu sa velmi tesim a zaroven dakujem za super receptik (L) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Silvia A. (sisa2306) ID 33425 (30.3.2009, 13:41)
Ahoj Linda, prosim ta ... vies mi poradit kde si v UK zohnala vanilkovo smotanovy puding alebo si nakoniec urobila ten karamel? dakujem
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (4.2.2009, 18:29)
Som rada, že som pomohla :-$ :-$ :-$ :-$ a že sa koláčik vydaril a hlavne, že všetkým chutil (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Mariana P. (mamina3) ID 33839 (30.1.2009, 13:55)
Ja plech nemúčim , dám naň papier na pečenie :-$...aspoň namusím umývať (F)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (1.2.2009, 13:58)
Aj to je jedno z riešení (Y) (Y) (Y) (Y) Ja som papier na pečenie ešte neskúšala vôbec, ale viem, že veľa mamičiek je s ním spokojných (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (30.1.2009, 13:48)
Mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (1.2.2009, 14:04)
Veru aj.... (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
tereza M. (Terujaja) ID 52420 (29.1.2009, 17:58)
Nádhera.
Teďka jsem dojedla likérovou špičku,ale tohle bude fakt mňamozní :) (child6)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (1.2.2009, 14:03)
Ďakujem, je to náš najobľúbenejší (^) (^) (^) (^)
ODPOVEDAŤ
Linda H. (linda h) ID 67578 (29.1.2009, 16:04)
Eli vyzera suuuuuuuuuper (clamp) a moj muz tak velmi zboznuje marlenku, ze ju asi cez vikend urobim, dufam, ze sa mi podari aspon tak ako tebe *-)
ODPOVEDAŤ
Elena M. (Eyka) ID 32399, mimibazar.sk/eyka (1.2.2009, 13:59)
Určite ano, nie je to vôbec zložité (^) (^) (^)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 35 (zobrazuje sa 21-35)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu