končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 189 návštěvníkov) Sviečková z bravčového karé[ recept č. 42534 zo dňa 4.9.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej, 1 cibuľa, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1/2 stredne veľkého kalerábu, približne rovnaké množstvo zeleru ako kalerábu, 2 plátky citrónu, 2 bobkové listy, 10ks nove korenie celé, 10ks čierne korenie celé, 2pl. plnotučnej horčice, 1kg karé bez kosti, mleté čierne korenie (na poprášenie mäsa), 1čl. vegety, 1čl. soli, 2pl. kr.cukru, 1 masox bujón, ~ 1.5-2L vody, 2.5dcl smotany na varenie, 2pl. hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY pripravíme si prísady, ak máme karé s kosťou tak vykostíme (a odložíme na polievku :-) ), koreňovú zeleninu pokrájame je to môj prvý pokus a´la sviečková, ale zadaril sa úplne fantasticky... synátor normálne vylízal tanier! množstvá prísad aj obrázkový postup som sa snažil čo najpresnejšie zdokumentovať, takže ani začiatočník by nemal mať problémy toto fakt super jedlo navariť ,-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 59 (zobrazuje sa 21-40) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
Janka R. (jankarocejdlova) ID 230865 (19.11.2013, 19:05) |
Výborný ako som našla tento receptík tak inu sviečkovu už ani nevarím. |
ODPOVEDAŤ |
Nikola R. (Nikolita41) ID 284875 (upravené 21.11.2018, 11:00) |
Výýýborná Moja prvá sviečková a som rada že som zvolila práve tento recept, použila som kyslú smotanu |
ODPOVEDAŤ |
Júlia M. (julka kk) ID 40686, mimibazar.sk/julkakk (upravené 25.1.2014, 12:07) |
výborná |
ODPOVEDAŤ |
Bibiána J. (bijana) ID 277577 (27.6.2013, 12:30) | |
mnamki fajne | |
ODPOVEDAŤ |
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (5.4.2013, 15:06) | |
...to musí byť dobrééééééééé | |
ODPOVEDAŤ |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 (13.4.2013, 15:22) | ||
a veruže aj je a preeesne taky pes mi tu beha na dvore s tym onym v papuli pripadne loptickami |
||
ODPOVEDAŤ |
Veronika M. (weru3ka) ID 271855 (5.4.2013, 13:36) |
chcem sa spytat nemam tlakovy hrniec tak kolko to kare varit? mozem ho dat na mensie kusky?:Dakuej este som ju nikdy nerobila ale vyskusam |
ODPOVEDAŤ |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 (13.4.2013, 15:19) | ||
ja sice mam ale nevaril som to v nom bud kare ale moze byt aj taake pekne chude stehno... no a varit kym do toho neide lahko pichnut vidlickou... a mensie kusky detto |
||
ODPOVEDAŤ |
Luboslava M. (Mocková) ID 203155 (25.3.2013, 17:32) |
dakujem za recept fakt uzasny |
ODPOVEDAŤ |
natália s. (selicka) ID 101267 (9.2.2013, 13:54) |
Ja do mäska narežem otvory a nastrkám slaninku...kocky slaninky dám aj do zeleniny+ 2 lyžice čučoriedok..orestujem uvarím a potom mixujem Je to taká divoká |
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (13.1.2013, 7:48) | |
dnes ju budem robiť na obed... | |
ODPOVEDAŤ |
Marcela S. (Marrcellka) ID 204965 (4.11.2012, 12:06) |
dnes varím na obed.... |
ODPOVEDAŤ |
Michaela B. (lotee) ID 91215 (24.10.2012, 22:17) | |
Bola úžasná ..moja prvá svieckova no fakt neskutočne dobrá uz len tuto budem robiť skvelá chuť ! | |
ODPOVEDAŤ |
Valika T. (valeria180966) ID 250750 (2.9.2012, 8:30) |
Toto je vynikajúca sviečková.Odteraz robim uz len tuto |
ODPOVEDAŤ |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 (25.9.2012, 23:52) | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (sahulka) ID 17442 (2.9.2012, 10:34) | ||
Mozem sa opytat na zaciatku je uvedeny aj kry. cukor a v postupe potom nie je, prave ju robim. Davali ste aj ten cukor? | ||
ODPOVEDAŤ |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 (25.9.2012, 23:51) | |||
jj, aj cukor - pridáva sa pred rozmixovaním tyčovým mixérom | |||
ODPOVEDAŤ |
Kinga M. (Kica) ID 7331, mimibazar.sk/kica (5.8.2012, 11:50) | |
akurát to varím, bude to mňamky...díky za fantastický recept | |
ODPOVEDAŤ |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 (24.8.2012, 13:19) | ||
ODPOVEDAŤ |
Milan H. (Miňo78) ID 249437 (3.8.2012, 19:43) |
Ďakujem za inšpiráciu. Bola vynikajúca. |
ODPOVEDAŤ |
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (18.7.2012, 14:04) | |
výborný nápadík-tak dnes máme sviečkovú.ďakujem | |
ODPOVEDAŤ |
Miroslava L. (jesika) ID 34780 (13.7.2012, 20:25) |
Perfektná, dnes som ju varila prvý krát, ale vydarila sa |
ODPOVEDAŤ |
Ivana E. (I*C*E) ID 182562, mimibazar.sk/ice (22.4.2012, 21:55) | |
Výýborná Dnes sme mali na obed a všetkým veľmi chutilo | |
ODPOVEDAŤ |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 (25.4.2012, 1:47) | ||
vďaka | ||
ODPOVEDAŤ |
Soňa M. (soniell812) ID 65720, mimibazar.sk/soniell812 (30.3.2012, 21:13) | |
výborný recept . S. | |
ODPOVEDAŤ |
Eva A. (Eviana) ID 114156 (8.3.2012, 13:42) | |
Tomi... že klobúk dolu, na prvý pokus Ti nádherne vyšla Aj u nás je sviečková obľúbené jedlo a robila som ho veru už na rôzne spôsoby -s rôznym mäskom - aj s bravčovým... u mňa v receptoch také rýchlejšie verzie http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30061&user=114156 alebo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44364&user=114156, - tú klasickú som sem nevkladala lebo receptov na sviečkovú je tu hromada... ale musím uznať, že tak krásne rozpísaný a pofotený ako je tento Tvoj, nie je hádam žiadny ... super | |
ODPOVEDAŤ |
Tomas K. (mracesk) ID 211869 (25.4.2012, 1:58) | ||
jj, som prekukal kopec receptov kým som som mal jasno včul sa to cele snažím vtesnať do tlakového hrnca/papiňák/kukty .. ale zatiaľ to nie je to pravé orechové |
||
ODPOVEDAŤ |
Monika P. (Nomik83) ID 171508, mimibazar.sk/nomik83 (8.3.2012, 12:35) | |
Prave sme doobedovali. A mozem povedat ze mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.. Basta. Toto bol moj druhy pokus urobit svieckovu a tentokrat to bolo nielen jedle ale aj vyborne. Pri prvom pokuse mi mamina nadiktovala ze tam ide: rozna zelenina ako mrkva, zeler.. a ja som dala jednu malu mrkvu, kusok zelera a tak a bola to taka riedka divna voda .. tentokrat som isla pekne podla tohto receptu, dala som poriadne vela mrkvy a zeleninky a po rozmixovani to zostalo krasne huste, a ta smotana to uz len zjemnila.. a ten napad s citronom je genialny, je to omnoho chutnejsie a zdravsie ako hodit tam nakoniec ocot.. Ja som urobila jedinu zmenu, mala som morcacie prsia na take vacsie platky, takze som oprazila najprv masko na cibulke, potom oprazila zeleninku, ochutila a napokon to cele v kuchte nechala 3/4 hodinu a bola to mnamkaa, a este aj dietnejsia, lebo morcacie masko je zdravsie.. ale chapem ze pre klasikov to bravcove, alebo hovadzie tam musi byt. Kazdopadne tlieskam receptu |
|
ODPOVEDAŤ |
Lucia T. (LuCikkaTadoBra) ID 211899 (7.2.2012, 20:26) |
Super receptik....ja som este narobila do masa dierky a natiskala tenke pasiky slaninky malo to uzasnu chut aj vonu |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 59 (zobrazuje sa 21-40) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |