. .. .. .. .. .. .
. .

Jemný tvarohovo-jablkový koláč - RECEPT 18042

Zuzana Ch. (zch) ID 21747
mimibazar.sk/zch
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.9.2007
Naposledy: 21.4.2024 20:13
Aktualizácia: 13.1.2017 14:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 20
RODINNÉ FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 25
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Jemný tvarohovo-jablkový koláč


[ recept č. 18042 zo dňa  ]


Jemný tvarohovo-jablkový koláč


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 200g hladkej muky, 40g pras. cukru, 125g masla, 2 zltky PLNKA: 2 zltky, 1bal van. cukru, 100g praskoveho cukru, 500g jemneho tvarohu (ja som pouzila 1 hrudkovy a 1 jemny, ale ked budu oba jemne, asi to bude este lepsie), 2 lyzice kukuricneho skrobu, 300g ocistenych nahrubo nastruhanych jablk, hrozienka, 4 bielky

POSTUP PRÍPRAVY

Postup pri obrazkoch.................na plech 28x20cm, alebo vacsia tortova forma

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

muku zmiesame s pras. cukrom. Pridame pokrajane studene maslo, zltky a vypracujeme cesto. To vlozime do mikrotenoveho sacku a dame na hodinu do ladnicky.
cesto rozvalkame (ja poroztlacam rukou) a ulozime na vymasteny a mukou vysypany plech tak, aby bolo i po bokoch. Poprepichujeme vidlickou a pecieme 10 - 12 minut na 180 stupnoch
pripravime si plnku. Zltky vymiesame s vanilk. cukrom a polovicou pras. cukru. Primiesame tvaroh, skrob, nastruhame jablka a pridame hrozienka
potom z bliekov a zvysneho cukru vyslahame sneh a zlahka vmiesame k plnke.
na mierne vychladnute predpecene cesto rozotrieme plnku a na 175 stupnoch pecieme 40 minut.
Ja som nevydrzala a este teple som si musela dat vecer k telke


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Chrumkavý špaldový chlieb | Jemný tvarohovo-jablkový koláč | Škoricová kysnutá bábovka (obmena - kakaová) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana Š. (zuzana726) ID 42965 (21.9.2009, 12:37)
aj ja som ho robila je perfektný....ale najlepší na druhý deň a skúste pridať aj brusnice+ hrozienka....mnami
ODPOVEDAŤ
Eva F. (glorita) ID 21547 (17.9.2009, 21:12)
Zuzi priznavam,ze recept ma zlakal samotnym fotografickym vysledkom ,ktory ale v reali vobec nesklamal..... chutove pohariky sa tesili,velmi (Y) (D)
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (17.9.2009, 22:04)
tesim sa aj ja (L)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (17.9.2009, 16:09)
vypada super.. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Pavlína M. (Melipa) ID 28391 (17.9.2009, 10:31)
vyzera ten kolacik velmi mnam (zajic)...aky priemer ma ta tortova forma?
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (17.9.2009, 13:10)
Ak som to dobre zmerala, tak cca 25,5cm. Robila som ho vcera vecer, dost neskoro a musim povedat, ze dnes doobeda, ked som ho jedla, tak bol asi este lepsi, ako vcera teply.
ODPOVEDAŤ
Ada B. (bocmanka) ID 4306, mimibazar.sk/bocmanka (16.9.2009, 22:21)
šikuľka (sampus)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu