končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3 ďalšie >> |
TORTY |
Meninový vláčikPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, gaštanová a nugátová plnka, poťah mliečny marcipán, figúrky MMF a trubičky na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Susedka piekla tortičku a ozdobili sme ju spolu. Robila som jej tie male prkotinky a spolu sme robili rušne... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 9.8.2011, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gastanovo- visnova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 6 vajec, 1 dcl olej, 3 lyzice horucej vody, 150 g pr. cukor, 200 g polohr. muky, 4 lyzice kakaoveho prasku, 1 prdopec Krem 1: 1 gastanove pyre, 1 van. cukor, 1-2 lyzice pr. cukor, 175 g masla, 300g kyslej smotany 18% Krem 2: 1 visnovy kompot (Lidl, bez kostok a vyborny), 2 lyzice kukuricneho skrobu Slahacka: 2 x 33% slahacka, 2 x stuzovac, 250 g kysla smotana 18%, vanilkova aroma POSTUP PRÍPRAVY Korpus: z bielkov vyslahame sneh, zltky vyslahame s cukrom do peny, pridame olej, vodu, muku s prdopecom a kakaom a premiesame, nakoniec zamiesame sneh z bielkov. Pecieme na 180° cca 20 min. Vychladnuty korpus prekrojime 2x. Na spodny plat natrieme gastanovu plnku, prikryjeme druhym platom a navrstvyme visnovy krem a prikryjeme tretim platom. Potrieme zvysnym gastanovym kremom. Na vrch torty navrstvime slahacku. Mozeme ozdobit podla lubovole. Ja som posypala striebornymi perlickami a oblozila piskotami. \\r\\nKrem 1: gatanove pyre, van. cukor, maslo a smotanu si vyslahame a dochutime pripadne cukrom. \\r\\nKrem 2: stavu z kompotu si zmiesame so skrobom a uvarime si husty krem. Zamiesame visne. \\r\\nSlahacka: smotanu si vyslahame so stuzovacmi podla navodu, pridame kyslu smotanu zmiesanu s van. aromou a jemne premiesame. \\r\\nTymto sa chcem velmi podakovat Martinke (Mata 406) a Martuske (Egreska)za ich obrovsku inspiraciu pri robeni tejto torticky. Ich dielka su uuuzasne a u nas tak velmi oblubene. A aj vsetkym zienkam, kt. mi pomohli s volbou ovocia. Tato torta bola toho dokazom. Vsetci boli nadseni a bola skutocne vynikajuuuuca ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 21.3.2011, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
PrinceznáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, gaštanová a nutelová plnka, poťah MMF POSTUP PRÍPRAVY kooopec dobrej nálady...túto kočku sme spoločne urobili so susedkou pre jej dcérku... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (8) posledné: 21.2.2011, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Včerajšia "Erik" torta - lesne ovocie a vanilkaPOTREBNÉ PRÍSADY korpus: 4 vajcia, 100 g práškový cukor, 100 g kr. cukor, 250 g polohr. múky, 1 prdopec, 150 ml olej, 100 ml horúca voda \r\nplnka 1: vanilkovo-smotanový puding, 350 ml mlieko, 3 pol. lyžice cukor, 1 maslo, práškový cukor podľa chuti \r\nplnka 2: černice, černicový/čučoriedkový lekvár, van. puding, voda, \r\nčokoláda a ovocie na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Vajcia si oddelíme, bielky vyšľaháme na sneh a pridáme kr. cukor a ešte ďalej šľaháme. Potom si k žĺtkam pridáme pr. cukor a vyšľaháme na penu, postupne pridávame olej a potom aj horúcu vodu. Primiešame múku zmiešanú s prdopečom a nakoniec opatrne vmiešame sneh z bielkov. Vylejeme do vymastenej a vysypanej formy a pečieme na 180°C. \r\nNa van. krém si uvaríme z mlieka, cukru a pudingu, hustý puding a za občasného miešania ho necháme vychladnúť. Maslo si vyšľaháme do hladka a pridáme do neho práškový cukor podľa chuti. \r\nNa ovocný krém si dáme do hrnca ovocie. Ja som mala teraz asi 150g černíc, pridala som polovicu výživového pohárika čučoriedkového lekváru, asi deci vody a nechala som prejsť varom. Potom som pridala polku van. pudingu rozpusteneho v troške vody a všetko nechala zhustnúť. Ten puding pridávam podľa potreby, lebo každé ovocie pustí inak šťavu. Plnka by nemala byť úplne hustá, ale ešte trošku poddajná. Hotovú necháme schladnúť za občasného miešania.\r\nKorpus si prekrojíme 2x. Na spodný plát natrieme ovocnú plnku, potom van. krém a položíme ďalší plát. Natrieme oba krémy a položíme vrchný plát. Tortu si natrieme van. krémom. Čoko si roztopíme a nalejeme na potravinársku fóliu (nie horúcu, ale trošku schladnutú). Necháme stuhnúť a potom si ju nalámeme na kusy, kt. obložíme tortu. Zo zvysneho kremu si ozdobime tortu a na vrch dáme zvyšný ovocný krém. \r\nTorta je super, lebo sa dajú meniť chute podla ľubovôle. Ja som sa bála, čo z nej bude, lebo to bolo pečenie na rýchlovku a podľa hesla čo dom dal :o) Náš ocino si nevie vynachváliť, tak som veľmi spokojná. Je ľahunká, nie presladena a kvôli ovociu aj príjemne svieža. Ospravedlňujem sa za foto, bolo robené mobilom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 6.2.2011, 20:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Moje prve tohorocne pernicky a recepty, ktore pouzivame uz roky cele generaciePOTREBNÉ PRÍSADY Robim uz roky tieto recepty: Od mojej maminy.......500 g hladkej muky, 200 g praskoveho cukru, 1 Hera/Palmarin/..., 3 vajcia, 1polievkova lyzica medu, 1 cajova lyzicka sody bicarbony, skorica, drvene klinceky Skoricu a klinceky davam tak od oka, podla chuti. Niekedy davam aj trosku kakaa, aby neboli moc svetle a namiesto skorice a klincekov zvyknem dat 1 poriadnu cajou lyzicku pernikoveho korenia. Od pernikarky......250g hladkej muky, 100 g praskovy cukor, 50 g roztopeneho masla /staci, ak bude makke/, 1 polievkova lyzica medu, 1 vanilkovy cukor, 1/2 cajovej lyzicky sody bicarbony, 1 cajova lyzicka mletej skorice, 1 cajova lyzicka pernikoveho korenia, 1 vajce Tieto som robila minule Vianoce a boli super. Len sa tak zaprasilo, ale odporucam robit z dvojitej davky. Tento rok som zatial robila len tieto. Boli uuuzasne makkucke... POSTUP PRÍPRAVY Priprava cesta je asi ako pri vsetkych pernickoch...zmiesime vsetky suroviny a nechame odstat aspon na 2 hodiny v chlade. Uz som robila aj tak, ze som pernicky robila hned, no z cestom sa lepsie pracujem, ked sa necha odlezat. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 30.11.2014, 18:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Chutnučký medový mrežovník podľa Mišky ID 1384 a koláčiky zo zvyškovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Všetky ako Miška, len som dala ako náplň domácu slivkovú nutelu a na to este malý pohárik jahodového lekváru POSTUP PRÍPRAVY ...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 20.9.2010, 18:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prva na objednavkuPOTREBNÉ PRÍSADY Kakaovy korpus, vanilkovy korpus, coko krem s banankami a vanilkovy krem s ananasom, MMF POSTUP PRÍPRAVY .... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (22) posledné: 8.9.2010, 12:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Doboška - po dlhej dobe zasa klasikaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Klasicka doboška, no vysokorychlostna bez karamelu, lebo sme zacali piect rano a na obed uz musela byt hotova :o) POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.9.2010, 16:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dora pre moju princeznuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Koooooopec trpezlivosti, hlavne na Doru.... Torta je mramor korpus, no jednofarebny. Spodok kakovy s kremom z bielej coko a jahodami a vrch svetly korpus s coko kremom a bananmi. Potah je mmf. POSTUP PRÍPRAVY Ak bude zaujem, pytajte sa :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 18.8.2010, 11:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K nasmu vyrociuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus ako na mramor, no len svetly, jahodovy dzem, jahodova plnka a jahodky. Potah MMF. POSTUP PRÍPRAVY Absolutne, ale absolutne sa mi nedarilo. Nechapem, lebo sa mi s MMF robi vzdy fajn a teraz sa mi to topilo, no na nic:o( OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 18.8.2010, 15:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3 ďalšie >> |