
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Rýchly bezlepkový koláč ( z TV)POTREBNÉ PRÍSADY 4 jablká, 2 poháre bezlepkovej múky UNI, 2 poháre práškového cukru, 4 celé vajcia, 1 vanilkový cukor, 1 bezlepkový prášok do pečiva, 0,5 dcl oleja, kompót- napr.marhuľový POSTUP PRÍPRAVY Jablká ošúpať a nahrubo nastrúhať, pridať všetko ostatné a ručne vymiešať...vyliať na vymastený a vysypaný plech, poukladať marhule... 220 C - 15-20 minút ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Krémová šampiónová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY Čerstvé šampióny, olej, vegeta, voda, maggi, petržlenová vňať, smotana 33% alebo mlieko, maslo, hladká múka... POSTUP PRÍPRAVY Šampióny nakrájať na plátky a osmažiť na oleji cca 15-20 minút, zaliať vodou pridať vegetu... Všetko spolu povariť...na konci zahustiť buď smotanou alebo mliekom s hladkou múkou...pridať maggi a nakrájanú petržlenovú vňať a kúsok masla... Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Boloňská omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY Mleté mäso ( hovädzie-bravčové) Kečup Paradajkový pretlak Oregano Rozmarín Vegeta Olej Zeler Mrkva Červené víno ( môže,nemusí) Voda POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca dáme olej na ktorom osmahneme mleté mäso,väčšie kúsky porozbíjame vareškou...Podlejeme vodou a dusíme cca 30 minút... Nastrúhame na trcku tak 3-4 mrkvy a 1/4 buľvového zeleru...( ja si to uľahčujem a pomixujem mrkvu aj zeler v mixéri) Túto zmes pridáme k udusenému mäsku a pridáme aj rozmarín a oregano ( nie moc ešte sa bude dochucovať nakonci) a prilejeme ešte trochu vody...necháme podusiť ďaľšiu polhodinku... Sem tam premiešať Potom pridať paradajkový pretlak a kečup,trochu podusiť a pridať vegetu podľa chuti, rozmarín, oregano,soľ... Skúsiť mäso či je mäkké, ak nie ešte podusiť... Ak je moc vody nechať odpariť vodu a doliať červené víno a ešte 10 minút povariť... Odstaviť zo sporáka... Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 4.8.2015, 7:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
PIZZA cesto (z pizzerie)POTREBNÉ PRÍSADY 333 g hladka múka 167 ml teplá voda 7 g čerstvé droždie 33 ml oleja 1,5 čl soli POSTUP PRÍPRAVY Ja ho robím v pekárničke...Recept bol pôvodne na väčší počet pizz...je prepočítaný na 2 pizza cestá... Naspodok do pekárničky dáme teplú vodu, soľ, droždie, olej a zasypeme múkou...nastavíme program dought (cesto) kde pekne aj podkysne...prípadne ručne vymiesiť a nechať podkysnúť cca hodinku...Buď vyvaľkať alebo vytiahnúť ručne( je pekne elastické) Ja ho pečiem v el.trúbe na 220 stupňov zhruba tých 15-20 minút...ale treba pozerať priebežne...niekto má radšej viac prepečenú. Čo sa týka základného náteru tak paradajkový pretlak/pyré zmiešať s oreganom ( kto chce môže k tomu pridať aj cesnak) A navrchu na môže vyblázniť vaša fantázia :D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 27.6.2015, 0:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |