
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
PIZZA |
Petra H. (Ciaobellka) ID 314389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) PIZZA cesto (z pizzerie)[ recept č. 58668 zo dňa 26.6.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY 333 g hladka múka 167 ml teplá voda 7 g čerstvé droždie 33 ml oleja 1,5 čl soli POSTUP PRÍPRAVY Ja ho robím v pekárničke...Recept bol pôvodne na väčší počet pizz...je prepočítaný na 2 pizza cestá... Naspodok do pekárničky dáme teplú vodu, soľ, droždie, olej a zasypeme múkou...nastavíme program dought (cesto) kde pekne aj podkysne...prípadne ručne vymiesiť a nechať podkysnúť cca hodinku...Buď vyvaľkať alebo vytiahnúť ručne( je pekne elastické) Ja ho pečiem v el.trúbe na 220 stupňov zhruba tých 15-20 minút...ale treba pozerať priebežne...niekto má radšej viac prepečenú. Čo sa týka základného náteru tak paradajkový pretlak/pyré zmiešať s oreganom ( kto chce môže k tomu pridať aj cesnak) A navrchu na môže vyblázniť vaša fantázia :D |
![]() | alena k. (pajo) ID 9224 (27.6.2015, 0:14) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena k. (pajo) ID 9224 (27.6.2015, 0:13) |
super | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |