
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Super rychle a lacne!!! Gnocci s makom!POTREBNÉ PRÍSADY gnocci, mak, maslo POSTUP PRÍPRAVY Kupime si v tescu gnocci (500 gramov za 40 Sk), byvaju pri cestovinach a mlety ochuteny mak - 200 gramov za 25 Sk, alebo 35, podla toho, ktory maju :) gnocci sa uvaria asi tak za 4 minuty, potom uz len pridame mak a maslo. je to fantastickeee :) stoji to 65 Sk, priprava trva 10 minut aj s nakupom a v pohode to nasyti 2 dospele osoby, alebo ked pride necakana navsteva s hladnymi detiskami :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 25.11.2008, 19:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() bravcove masko a zvysok zo zahradky :)POTREBNÉ PRÍSADY bravcove plece- nejaky kus v celku, tak okolo kila, ale ked je menej, alebo viac vobec to nevadi. cesnak, mleta cervena paprika, rasca, olej, zemiaky, mrkva, petrzlen, cibula, sol. POSTUP PRÍPRAVY sledujte obrazkovy postup :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() bravčové výborné mäsko :)POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, alebo aj hocijaké iné, nie je to až také dôležité :) množstvo podľa toho koľko Vás je. tak okolo 1 kg pre štyroch- jedna žena a traja chlapi :) zemiaky, smotana na varenie 10%tná 500 ml cesnak, olej, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup :) je to recept od jednej pani doktorky a je skutocne mňamky mňamky a ani s tým nie je veľa roboty :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 25.2.2013, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
kvazi prazenicaPOTREBNÉ PRÍSADY slaninka, zemiaky, prazenica, vajicka, tvrdy syr, cibulka, sterilizovany hrasok POSTUP PRÍPRAVY Usmazim si cibulku na panvici aj so slaninkou. Pridam vopred uvarene zemiaky (zvyknem ich robit na pare), mozu byt aj v supke nakrajane na kocky a preplachnuty hrasok. chvilu to posmazim. vedla si vyslaham vajicka a do nich rozdrobim syr. vlejem to do panvice a vsetko spolocne este chvilu smazim. je to vyborne jedlo, ktore rychlo zmaknete a nakrmite aj tych najvacsich hladosov :) odporucam! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
rychly obedPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie, bravcove alebo kuracie maso, proste take ake mate prave po ruke aj v mnozste v akom ho mate, na tom nezalezi. papriku - niekolko kusov, ja pouzivam hrubostennu, ta je vsak v poslednej dobe strasne draha, tak staci aj tenkostenna, ale kapia nie je vhodna provensalske korenie, sol, ryza, arasidy POSTUP PRÍPRAVY pokial su arasidy solene, tak ich premyjem a oprazim na panvici na sucho. pridam masko a trochu oleja, oprazim aj masko nakrajane na pasiky alebo kocky, ked uz takmer je prihodim nakrajanu papriku, tiez na pasiky, osolim, posypem provensalskym korenim a podavam s ryzou. cas pripravy: 10 minut cas prazenia: 20- 25 minut odporucam ako rychly obed :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 22.2.2012, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
niečo ako šoletPOTREBNÉ PRÍSADY 200 gramov bielej fazule (moze byt kludne aj mala strakata, ale s velkou bielou je to lepsie), 600 g cibule (mozete robit aj s inymi pomermi, ale cibule ma byt 3 krat viac ako fazule) 1 dc oleja, sol, cierne korenie, sladka mleta paprika POSTUP PRÍPRAVY fazule den vopred zalejeme vodou a nechame cez noc zmaknut. na dalsi den ich uvarime do makka, vodu z nich zlejeme do nadoby, neskor ju budeme potrebovat. cibulu nakrajame na koliecka, osmazime, pridame cierne korenie, sol a papriku podla chuti. ale vysledny efekt by mala byt cervena cibula :). do vymastenej misy (mala by byt zapekacia, ale nemusi) davame vrstvy cibule a fazule. posledna vrstva musi byt fazula. prva cibula. pokvapkame olejom, podlejeme vodou z fazule- 3 dcl- 5 dcl. cas pripravy: 30 minut cas pecenia: 20 minut na 150 stupnov v rure. da sa jest len tak s chlebom horuce aj studene, alebo sa k tomu zvykne robievat este kacka. ale my to mame radi len tak s chlebom, je to mnam mnam :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Zdravá bábovkaPOTREBNÉ PRÍSADY špaldova múka - 25 dkg, hnedý cukor- 25dkg, 5 vajíčok (najlepšie sú domáce čerstvé, lebo tie majú nízku hladinu cholesterolu, takmer žiadnu prvé tri dni), dcl rumu, dcl olivového oleja, prášok do pečiva, hrozienka, horká čokoláda. upozornenie: môžete kľudne použiť aj klasické prísady a nič sa nestane :) potom však múku polohrubu a rum môžete nahradiť obyčajnou prevarenou vodou. POSTUP PRÍPRAVY Vyšľaháme si bielka do tuhej peny, môžeme pridať trochu cukru, aby lepšie držali. Hrozienka dáme do šálky a zelejeme rumom, môžete ho skombinovať s horúcou vodou, pomer je len na vás :) ja zalievam len rumom a celé to potom zahrejem v mikrovlnke. Osve si vymiešam žĺtka s cukrom do penista, prilejem rumu z hrozienok a deci oleja. Múku a kypriaci prášok zmiešam dohromady a postupne prisýpam do zmesi. Pridám preliate hrozienka a rozlámanú čokoládu aj bielka vyšlahané do tuha. Čas prípravy: 25-30 minút Čas pečenia: 10 minút na 200 stupňov potom 30 minút na 150 stupňov. rúru neodporúčam otvárať počas pečenia. až minimálne 15 minút po dorobení. Bábovka je vážne výborná a zdraviu prospešná :) Dobrú chuť! :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |