končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
BRAVČOVÉ MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)bravcove masko a zvysok zo zahradky :)[ recept č. 7596 zo dňa 29.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravcove plece- nejaky kus v celku, tak okolo kila, ale ked je menej, alebo viac vobec to nevadi. cesnak, mleta cervena paprika, rasca, olej, zemiaky, mrkva, petrzlen, cibula, sol. POSTUP PRÍPRAVY sledujte obrazkovy postup :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. masko napacujeme- olej, mleta cervena paprika, rasca, sol, cesnak. 2. nechame cez noc odstat 3. na druhy den ho dame do zapekacej misy a do rury, na 180 stupnov na hodinu a pol. zalezi na rure a velkosti masa :) trosku ho podlejeme olejom 4. priloha- spenime si cibulku na masle (alebo oleji) 5. do cibulky pridame nakrajanu mrkvicku a petrzlen, osolime, podlejeme a nechame podusit tak cca 5 minut. 6. urobime si k tomu este zemiaciky na pare :) ked su nove, netreba ani supat. 7. dobru chut! :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |