
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Raňajky/desiata kuracia pečeňPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2kg kuracia pečeň, 1/2kg masť (bravčová, kačacia alebo husacia ,-) ) , 2ks papriky POSTUP PRÍPRAVY rozpustíme masť, kuraciu pečeň umyjeme a riadne poprepichujeme vidličkou, vložíme do masti, papriku nakrájame na krúžky, tiež pridáme do masti, premiešame... nechame bublať 15-20 minút kým sa voda neodparí (robím to na maxime) ... necháme vychladnúť, dáme do ladnicky a natierame na chleba - s cibulou samozrejme ale kým je to teplé,tak si pár kúskov možeme ukradnúť... s čerstvým pečivom hmmmmmmmmmmmm onedlho pridám ešte fotečku, ked to už stuhlo a ocitlo sa na chlebe/pečive ,-) -) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 27.1.2015, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() Pečená morská šťuka (hake , hekk) v cestíčkuPOTREBNÉ PRÍSADY na rybu: 1kg morskej štuky, 1/2 l mlieka, 4-7 strúčikov cesnaku (ja som dal 7 - boli zo záhrady a také menšie), 2 čaj.lyž. soli. Na cestíčko: 200g múky (hladká alebo polohrubá), 1-2 čaj.lyž. soli, 1 čaj.lyž. ml.červenej papriky, 1/2 čaj.lyž. ml.čier.k., 2 vajička, 2dcl mlieka alebo 2dcl piva ,-) POSTUP PRÍPRAVY podelím sa s vami o recept ktorý je veľmi populárny a obľúbený počas sezóny na Balatóne. tam to vtedy pečú na každom kroku :-) morskú šťuku dostať v hypermarketoch mrazenú, vypitvanú, bez hlavy, chvosta a plutiev. k príprave len toľko že ak sú ryby väčšie tak ich priečne rozrežeme na také akurát porcie. recept sa samozrejme hodí aj na iné ryby (treska, pstruh, pangas...). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 18.12.2015, 6:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Sviečková z bravčového karéPOTREBNÉ PRÍSADY olej, 1 cibuľa, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1/2 stredne veľkého kalerábu, približne rovnaké množstvo zeleru ako kalerábu, 2 plátky citrónu, 2 bobkové listy, 10ks nove korenie celé, 10ks čierne korenie celé, 2pl. plnotučnej horčice, 1kg karé bez kosti, mleté čierne korenie (na poprášenie mäsa), 1čl. vegety, 1čl. soli, 2pl. kr.cukru, 1 masox bujón, ~ 1.5-2L vody, 2.5dcl smotany na varenie, 2pl. hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY pripravíme si prísady, ak máme karé s kosťou tak vykostíme (a odložíme na polievku :-) ), koreňovú zeleninu pokrájame je to môj prvý pokus a´la sviečková, ale zadaril sa úplne fantasticky... synátor normálne vylízal tanier! množstvá prísad aj obrázkový postup som sa snažil čo najpresnejšie zdokumentovať, takže ani začiatočník by nemal mať problémy toto fakt super jedlo navariť ,-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 189 návštěvníkov) KOMENTÁRE (70) posledné: 9.3.2021, 16:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |