Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Budete potrebovať: 125 g masla, 125 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, štipku soli, 175 g hladkej múky, 2 lyžičky kypriaceho prášku, 50 ml mlieka, 2 vajcia (jedno do cesta, druhé na potretie), 100 g mandľových plátkov a 1 škoricový cukor, prípadne si sami zmiešajte práškový cukor s mletou škoricou podľa vlastnej chuti. Na jablčnú náplň: 400 g jabĺk, 300 ml vody, 50 g cukru, 1 škoricový cukor, šťavu z polovice citróna a 1 vanilkový puding. Na šľahačkovou náplň: 300 g jogurtu, 20 g práškového cukru, 1 škoricový cukor, 250 ml smotany na šľahanie, 1 sáčok želatínového stužovača a 100 ml vody.
POSTUP PRÍPRAVY
Tento recept mám z českej stránky a je famózny!!!!!!! Vďaka niekoľkým vrstvám to vyzerá, že ide o zložitejší múčnik, ale v podstate len rozmáznete cesto na veľký plech, potrite jeho povrch rozšľahaným vajcom a posypete mandľovými lupienkami. Upečený plát ešte horúci rozdelíte na dve rovnaké polovice a jednu z nich pred plnením obrátite posypom dole. Pripravíte si jablčnú aj jogurtovú náplň, namažete je na polovicu plátu a druhým priklopíte.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (14) posledné: 29.4.2013, 7:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |