. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Juliána J. (Jooly) ID 14355
.
mimibazar.sk/jooly
Oblasť: Spišské Podhradie
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.4.2007
Naposledy: 4.8.2014 15:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 36
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 7
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

DETSKÉ ŠPECIALITY

"Večerníček" koktejlik pre najmenších:)



POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml plnotučného mlieka
1 banán
1 lyžica medu
mletá škorica
na dozdobenie karamelový toping a šľahačka

POSTUP PRÍPRAVY

Zohriate mlieko zmixujeme s medom a banánom. Nalejeme do pohára,ktorý sme ozdobili karamelovým topingom,pridáme šľahačku s trochou škorice a zamiešame.Bon apetit!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2009, 11:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Taliansky šalát Capricciosa



POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny:
250 g tuniaka v oleji
1 pohár solených sardelových rezov
2 vajcia uvarené natvrdo
100 g čiernych olív
1 hlávka červenej čakanky
1 hlávkový šalát
2 paradajky
8 naložných chilli papričiek
2 cibule. Dresing: niekoľko kvapiek worcestrovej omáčky
1 šálka olivového oleja
pol šálky octu
šťavu z 2 citrónov
trochu cukru
mleté čierne korenie
pol lyžičky soli.

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Hlávkový šalát a čakanku očistíme, umyjeme a potrháme na menšie kúsky. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Olivy odkôstkujeme. Sardelové rezy umyjeme pod tečúcou vodou a osušíme. Tuniaka rozoberieme na menšie kúsky. Uvarené vajcia olúpeme a nakrájame na osminky. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok a takisto nakrájame na osminky. Všetky prísady na šalát dáme do misy a opatrne premiešame. Chilli papričky necháme odkvapkať a rozložíme navrch. Na dresing zmiešame olej, ocot a citrónovú šťavu. Osolíme a ochutíme worchestrovou omáčkou, mletým čiernym korením a cukrom. Pridáme do šalátu, necháme postáť 10 minút a môžme podávať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Tip na dnešný večer....LASAGNE



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g mletého hovädzieho mäsa
100 ml červeného vína
1 konzerva olúpaných paradajok
2 lyžice paradajkového pretlaku
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
4 lyžice olivového oleja
2 lyžice múky
zväzok oregana
1 rozdrobený bobkový list
mleté čierne korenie
soľ. Bešamelová omáčka: 4 lyžice nastrúhaného parmezánu
500 ml mlieka
50 g masla (alebo tuku)
50 g múky
na hrot noža nastrúhaného muškátového orieška.
Ďalej: 400 g rezancového cesta (alebo plátky Lasagne - hotový výrobok)
200 g syra mozarella
tuk na vymastenie formy
1 zväzok pažítky.

POSTUP PRÍPRAVY

Olej rozpálime na panvici, pridáme mleté mäso a opečieme. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, cesnak rozotretý so soľou a opražíme do sklovita. Primiešame paradajkový pretlak, zaprášime múkou a prilejeme červené víno. Pridáme paradajky a uvaríme hustú omáčku. Ochutíme oreganom, rozdrobeným bobkovým listom, mletým čiernym korením a osolíme. Na bešamelovú omáčku roztopíme v hrnci maslo alebo tuk a primiešame múku. Zalejeme mliekom a uvaríme hladkú omáčku. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, nastrúhaným muškátovým orieškom a ochutíme nastrúhaným syrom. Plátky Lasagne sparíme v osolenej vode 5 minút a vyberieme. Do vymastenej nákypovej formy vrstvovito ukladáme pláty cesta, mäsovú zmes a bešamelovú omáčku. Navrch dáme plátky mozarelly, dáme do rúry predhriatej na 200 oC a pečieme asi 15 minút. Podávame posypané nakrájanou pažítkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu