
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 57 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() SalkoPOTREBNÉ PRÍSADY Ahojte na trhu už máme skaramelizované salko, dostupné u nás v odchodoch. Ja som ho kúpila v Coop Jednote-Terno. Takže už žiadne varenie - šup, šup raz dva hotové krémy, plnky- supppeeeeeeeer. Takže aj moje šuhajdy budú raz dva hotové - pripájam link- vianoce sa blížia - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21321 - Cena nie je najlepšia - 1,89eur. POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (38) posledné: 19.12.2011, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Višňový (čerešňový) koláčPOTREBNÉ PRÍSADY • 500 g polohrubej múky • 1 Palmarín • 150 g práškového cukru • 1 vanilkový cukor • 100 g kyslej smotany • 1 prášok do pečiva • 2 vajcia • 150 g vlašských orechov • 1 višňový kompót (750 ml) • 150 g višňového džemu • 1 Zlatý klas POSTUP PRÍPRAVY Receptík ma zaujal z relácie : Tajomstvo mojej kuchyne od Gizely Oňovej. Ja som nemala višne tak som použila čerešne a naozaj výborný, jednoduchý koláč. Z múky, masla, vajec, cukru, vanilkového cukru, prášku do pečiva a smotany vypracujeme vláčne cesto. Odoberieme z neho 1/4 a dáme do chladničky. Plech vyložíme papierom na pečenie a zbytok cesta naň rovnomerne roztlačíme prstami. Na cesto poukladáme vykôstkované višne. Do višňovej šťavy pridáme džem a Zlatý klas a za stáleho miešania uvaríme puding, ktorý potom rovnomerne nalejeme na cesto. Z chladničky vyberieme odložené cesto a zmiešame ho s nahrubo pomletými orechmi. Túto zmes nastrúhame na vrch koláča. Pečieme pri 180°C asi 25 min. Hotový koláč posypeme práškovým cukrom a po úplnom vychladnutí ho nakrájame na menšie kocky. Poznámka: Namiesto višňového kompótu a džemu môžeme použiť aj čerešňový alebo marhuľový ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 13.6.2012, 6:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCA MEDICÍNA |
![]() Medvedí cesnak - výborná bylinkaPOTREBNÉ PRÍSADY Sú veľmi podobné cesnaku kuchynskému, pretože obsahuje rovnaké zlúčeniny ako kuchynský cesnak. Navyše zelené listy medvedieho cesnaku obsahujú chrolofyl, zelený fotosynteticky pigment, v ktorom je ukrytá energia slnka. Je prvou jarnou rastlinou, ktorú môžeme konzumovať. POSTUP PRÍPRAVY Detoxikačné účinky na organizmus • Prečisťuje tráviaci systém • Prečistí obličky, močové cesty, podporuje močenie • Priaznivo vplýva na vencové tepny srdca. • Používa sa pri ženských chorobách a výtokoch. • Detoxikácia znižuje škodlivý vplyv nikotínu na ľudský organizmus. • Čistí zahlienené pľúca, priedušky a zmierňuje dýchacie ťažkosti Optimalizuje cirkuláciu krvi v tele a v mozgu a tým Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 24.4.2013, 14:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCA MEDICÍNA |
![]() Sirup z výhonkov smrekaPOTREBNÉ PRÍSADY na 5 l fľašu: zelené mladé výhonky zo smreka do 3-4cm, 1 kg kryš. cukru* ak pridávate ešte med-0,5l -aj menej podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Včera ma navnadila Lucka a tak pridávam kompletný receptík sirupu ako ho robievam ja...... Zbierajú sa len tie slabozelené- viď obrázok. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) KOMENTÁRE (54) posledné: 8.5.2018, 23:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Linecké kolieska s orechovou penou - vynikajúce!!!!!!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík od Adriky S. - Id 34442 - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20449 Sú vynikajúúúúúúúce, až sa rozplývajú na jazyku ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (14) posledné: 19.12.2013, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Veľkonočná inšpiráciaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Podľa receptu od Silvii B. (silvia75)- id 101388 - ružové srdiečka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20189 - zdobila ich moja 10r. dcéra - Schrift dekoračné cukrové písmo na cukrovinky,perníčky,torty (lidl) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (15) posledné: 14.4.2010, 20:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Striekané linecké rožtekyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík je z českého MMB od p. Vierky P - id 19725, http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=30810diskuse - sú úžasné, krehké až sa rozplývajú na jazyku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (17) posledné: 13.7.2010, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Zapekané kuracie prsiaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 rezne kuracích pŕs, soľ, ml.čierne korenie, vegeta, hladká múka, olej na vysmážanie, 3PL tatárskej omáčky, 2PL nastrúhaného údeného syra, nasekaná petržlenová vňať (môže byť aj sušená) 1 vajce, 1PL hladkej múky. POSTUP PRÍPRAVY viď foto... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov) KOMENTÁRE (39) posledné: 28.8.2016, 13:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Chalupársky senPOTREBNÉ PRÍSADY 12 koliesok šunky alebo mäkkej salámy, 150g syra niva, 1 pór. Cestíčko: 100ml mlieka, 2 vajcia, 1 PL oleja a 5 PL hladkej múky, soľ POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 21.1.2010, 21:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Punčový rezPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 350g kryštáľového cukru, 1 vanilkový cukor, 400g hladkej múky, 12 vajec, Citrónová kôra, marhuľový lekvár, Cukrový rozvar: 520g cukru, 3,5 dcl vody, 1 dcl rumu, 1 fľaštička rumovej arómy, Potravinárske farbivo – červené, Poleva: kúpená prášková poleva- 2ks alebo od oka okolo 300g práškového cukru, 3 - 4 PL vriacej vody, 1 lyžica cit. šťavy, rum a trochu čer. potr. farbiva. POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s 20 dkg cukru, vanilkovým cukrom, cit. kôrou a 1 dcl vody- vyšľaháme. Bielka vyšľaháme a postupne zašľaháme 15 dkg cukru. Pridáme k žĺtkam a postupne pridávame múku. Dáme piecť na jeden hlboký a 2 plytké plechy vystlané papierom. Z tenkých plátov stiahneme papier a natrieme na tenko lekvárom. Hrubšie cesto pokrájame na pláty (cca 3 cm široké), ktoré močíme striedavo do bieleho a červeného cukrového rozvaru. Kladieme na jeden plát a prikryjeme druhým plátom, lekvárom dnu. Takto hotový na chvíľu trochu zaťažíme. Vrch polejeme polevou. Dáme stuhnuť a krájame na rezy. Rozvar: cukor s vodou dáme zovrieť. Do teplého dáme rum a rumovú arómu. Polovicu zafarbíme na červeno. Poleva: kupovaná postup podľa návodu alebo si pripravíme svoju. Ja som robila teraz len tak od oka. Všetky suroviny na polevu zmiešať na hladký krém, ak je riedka pridať cukor ak hustá pridať vodu. Polevou natrieť vrchný plát a necháme stuhnúť. Potom krájame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 10.1.2010, 22:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 57 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |