končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
MARHULOVY KOMPOT*****POTREBNÉ PRÍSADY marhule,kryštálový cukor,voda POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 27.9.2012, 18:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Rýchly ríbezľový džemPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg ríbezlí, 1 želírovací cukor (500g) POSTUP PRÍPRAVY Postup je veľmi rýchly, určite ho mnohé poznáte, ale robila som ho prvý krát, (doteraz som vždy brala hotové od mamy), tak možno sa niektoré odhodláte aj vy....za 30minút bol už aj vo fľaškách OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Zuzana L. (zanabela) ID 17727 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 3.7.2017, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
ZAVÁRANÉ LEČO VARENÉPOTREBNÉ PRÍSADY paprika, rajčiny, pomôcka na konzervovanie Dr.oetker - jednoduchá príprava a v zime super POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Iveta P. (narcis26) ID 42855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 28.7.2018, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Slivkový lekvár z rúry 1****POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg slieviek, 250g kryštálového cukru, trošku šokrice mletej, 20 ml slivkového likéru alebo rumu POSTUP PRÍPRAVY Neuveriteľne dobrý a rýchly lekvár zo slieviek. Neoľutujete, ke´d si ho urobíte. Naša záhrada zíva prázdnotou, lebo nam všetko pomrzlo a potom obil ľadovec..... tak čakám, kým klesnú ceny ovocia. Ovocie umyjeme, necháme odkvapkať, prerežeme napoly a odkôstkujeme. Dáme do väčšieho pekáča, posypeme cukrom, škoricou a premiešame. Za častého miešania pečieme pri teplote 180 stupňov na druhej polohe mriežky približne dve hodiny. Horúci slivkový lekvár premiešame s likérom alebo rumom, nalejeme do pohárov, zatvoríme, na päť minút postavíme hore dnom, na viečko a necháme vychladnúť. Skladujeme na suchom, tmavom mieste. Lekvár vydrží najmenej štvrť roka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 2.8.2012, 17:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Cibuľová marmeládaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 PL masla*2PL olivového oleja*1 kg červenej cibule*3 strúčiky cesnaku*4 PL hnedého cukru*3-5 PL octa*350 ml červeného vína*soľ*mčk*tymián POSTUP PRÍPRAVY Ja cibuľu teda nejak extra nemusím,ale toto,tak toto je cibuľový zázrak a chutí naozaj luxusne.Je skvelá na chleba natretý lučinou,či paštétou alebo ako základ na pizzu namiesto paradajok,či ako príloha k masu.Taká "inovácia" :)),pre tých čo majú radi nové chute. A priznám sa,už som vyjedala z panvičky....... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 8.9.2011, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
NAKLADANA ZELENINA _SO ZELENYMI PARADAJKAMI*****POTREBNÉ PRÍSADY Uhorky,kaleráb Gigant,zelené paradajky,cukina,mrkva,cibuľa Nálev:0,7 l ocot,2,1 l voda,2 pl Deko-pozor-nie prírodné,8 pl cukor,2 pl soľ olej -na vrch do pohára POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu očistíme,postrúhame a pokrájame,lepšie vyzerá,ak je aj krájaná.Cibuľu pridáme aj červenú a bielu,uhorky a cukiny strúhame-krájame aj so šupou,ak sú mladé,paradajky krájame na plátky,.Premiešame a zalejeme horúcim nálevom.Plníme do pohárov,navrch dáme malú lyžičku oleja.Nálev dávame asi na 1,5 prsta od vrchu.Utrieme okraje a zaviečkujeme.Sterilizujeme 5 minút od bodu varu.Vyberieme ,dotiahneme viečko a otočíme hore dnom.Tak máme prehľad o tom,že nevyteká nálev.Označíme dátumom výroby a odložíme do škrečkárne. Konzumujeme najskôr o mesiac. ODPORUCAM si kúpiť v domácich potrebách pomôcku na vyťahovanie horúcich pohárov zo zavaracieho hrnca. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 19.2.2011, 8:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Banánový džemPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg banánov to jest 9-10 ks,podľa toho aké sú veľké*750 g - 1 kg kryšt.cukru*1/2 lyžičky tlčených klinčekov*šťava z jedného citrónu POSTUP PRÍPRAVY v obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 9.8.2012, 23:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
ZAVÁRANÝ KARFIOLPOTREBNÉ PRÍSADY karfiol, paprika, Zelko, ocot, voda POSTUP PRÍPRAVY Dobre očistený karfiol som rozdelil na malé ružičky, naplnil do pohárov, pridal na tenko nakrájanú červenú papriku, zalial precedeným horúcim nálevom zo Zelka, octu, vody a 3 čili papričiek, uzatvoril a sterilizoval 20 minút pri 80 stupňoch. Takto je karfiol pekne chrumkavý. Kto chce karfiol mäkší, predĺži dobu sterilizovania na 40 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 1.10.2016, 10:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Cesnaková pastaPOTREBNÉ PRÍSADY Túto pastu si robievam niekoľko rokov a vždy ju musím mať v chladničke. POSTUP PRÍPRAVY na 1 kg rozpučeného alebo pomletého cesnaku pridáme 300-350g soli, dobre premiešame, natlačíme do zaváracích pohárov (ja používam od malých majonéz), vrch vždy zasypeme soľou, uzavrieme a vložíme do chladničky. Pridávame pred dovarením alebo do hotových jedál. Jedlo vopred nesolíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 25.7.2009, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Cviklovo-kapustovy salatPOTREBNÉ PRÍSADY 1,75 kg kapusty 1,75 kg cvikly 3,5 dcl octu 30 dkg krystaloveho cukru 35 dkg cibule 3 PL soli ,trochu rasce POSTUP PRÍPRAVY Nastruhat kapustu,uvarit a nastruhat cviklu, pridat ostatne suroviny. Nechat odlezat do druheho dna.Naplnit do poharov. Jedna davka 6 7 dcl poharov. Je vyborny skuste!!!! Mozete ho ihned jest. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 2.9.2011, 23:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,43 ďalšie >> |