končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 711-720) | << predošlé 1,.,67, 68, 69, 70, 71, 72 |
BRAVČOVÉ MÄSO |
VEPŘOVÉ NEBO HOVĚZÍ MASO V KAPUSTĚ +++POTREBNÉ PRÍSADY Vepřové nebo hovězí maso, sádlo,cibule,sůl,hladká mouka,česnek,kapusta,slanina. POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájíme na kostky.Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme dorůžova,přidáme nakrájené maso,orestujem,osolíme, zalijeme vodou a dusíme.Když je maso poloměké přidáme spařenou pokrájenou kapustu,prolisovaný česnek a vaříme až je maso s kapustou měkké. Zahustíme.Nakonec přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a rozškvařenou.PŘÍLOHA : brambory ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka D. (kuchařinka) ID 170532 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Kotlety s cesnakovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY 6 bravčových kotliet, soľ, MČK, bazalka, oregano, 6 PL oleja, 2 kocky syra Lučina, 2 PL kyslej smotany, 6 strúčikov cesnaku POSTUP PRÍPRAVY doplnim ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2012, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Masova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie pecienky,bravcova kotleta,cibula,tvrdy syr,sol korenie,vegeta,olej,cesnak,grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Na dno zapekacej misy poukladame kuracie pecienky,trosku ovegetime,na pecienky naukladame platky syra,na platky nakrajanu cibulu a osolene a okorenene maso.Postup zopakujeme,pokladame dalsiu vrstvu syra a cibule a posledna vrstva tvori maso. Urobime zalievku 2PL oleja,1cl vegety,3 pretlacene struciky cesnaku,2PL grilovacieho korenia.Maso zalejeme pripravenou zalievkou,prikryjeme a zakryte pecieme cca 1,5 hod. Vrelo odporucam,prajem dobru chut.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | denisa r. (belesek) ID 69182 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Klobasky z ovčieho masaPOTREBNÉ PRÍSADY ??? POSTUP PRÍPRAVY Kočky robili ste niektora domacu klobasu z ovčieho masa?Budem vdačna za každu radu a recept.Ďakujem! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna Š. (anka2106) ID 80936 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tanier s bravčovým bôčkomPOTREBNÉ PRÍSADY bravčový bôčik volské oko uhorka pór /podľa chuti/ kečup chlieb chren olej korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY Bravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali dosť, spravila som mu tento tanier, ktorý bol malou obmenou - aby nejedol to isté ... Bôčik som nakrájala a opiekla z oboch strán. Z vajíčok som spravila volské oká. Nakrájala uhorky, pór, nastrúhala chren. Všetko som uložila na tanier, pridala chlieb aj kečup. Dakedy pridám aj trojuholík syra a kapustu, či červenú repu, podľa toho, čo máme v chladničke - akú zaváraninu otvorenú. Nakoniec som čerstvo namlela čierne korenie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna F. (Marianna76) ID 165776 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 20.7.2012, 19:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minútPOTREBNÉ PRÍSADY Šunka, horčica, voda POSTUP PRÍPRAVY šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň. Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/ čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min HOTOVO! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lanšmít v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva lanšmitu 4 plátky tvrdého syra horčica olej 4 štvorce alobalu POSTUP PRÍPRAVY Konzervu otvorte z oboch strán, obsah vytlačte, odstráňte tuk a lanšmit nakrájajte na 8 koliesok. Štyri kolieska potrite tenkou vrstvou horčice na ňu poukladajte plátky syra, opäť potrite horčicou a priklopte kolieskom lanšmitu. Porcie zabaľte do alobalu a pečte v rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta G. (Timea505) ID 128086 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 5.10.2016, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rezne v orechovom kabáte...POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg mäsa na rezne, 2 vajcia, hladká múka, asi 250g zomletých solených arašidov, soľ, mleté čierne korenie, olej na vysmážanie... POSTUP PRÍPRAVY Dnes som hľadala niečo jednoduché a rýchle, ale pritom trochu aj nezvyčajné, čo uvarím na obed a našla som tento receptík. Mäsko je nielen krásne voňavé, ale aj chutné a chrumkavé. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na asi 0,5 cm rezne, ktoré naklepeme, osolíme a posolíme mletým čiernym korením. Necháme asi 15 minút postáť a potom klasicky obaľujeme v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach, ale nakoniec namiesto strúhanky použijeme zomleté arašidy, v ktorých mäsko dôkladne obalíme a riadne popritláčame. Opekáme na troške rozpáleného oleja, ale na menšej teplote, pretože by sa oriešky ľahko spálili. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.1.2016, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly LawsonPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/bravcove-kotlety-s-cidromhorcicou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g) olivovy olej 125ml cidru 1PL celozrnnej horcice 75 ml smotany Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 20.5.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Voňavé provensálske špízyPOTREBNÉ PRÍSADY na 4 porcie : 500g bravčového mäsa, 1 zväzok jarnej cibuľky, 1 PL oleja, 1 PL medu, 1 bio citrón (kôra aj šťava), 2 ČL provensálskeho korenia POSTUP PRÍPRAVY ... mäsko očistíme a nakrájame na väčšie kocky, očistenú jarnú cibuľku na cca 3 cm kúsky ... z ostatných surovín urobíme marinádu, v ktorej dobre obalíme mäso aj cibuľku ... striedavo napichujeme na ihlice alebo špajdle a grilujeme na grile alebo v rúre cca 20 - 30 minút podľa druhu mäsa (ja som mala panenku tej stačilo aj menej) ... podávame s prílohou podľa chuti (ryža, zemiačky, šalát) ... ja som neodolala novým zemiačikom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 711-720) | << predošlé 1,.,67, 68, 69, 70, 71, 72 |