. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 720 (zobrazuje sa 711-720)<< predošlé 1,.,67, 68, 69, 70, 71, 72

BRAVČOVÉ MÄSO

VEPŘOVÉ NEBO HOVĚZÍ MASO V KAPUSTĚ +++



POTREBNÉ PRÍSADY

Vepřové nebo hovězí maso, sádlo,cibule,sůl,hladká mouka,česnek,kapusta,slanina.

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrájíme na kostky.Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme dorůžova,přidáme nakrájené maso,orestujem,osolíme, zalijeme vodou a dusíme.Když je maso poloměké přidáme spařenou pokrájenou kapustu,prolisovaný česnek a vaříme až je maso s kapustou měkké. Zahustíme.Nakonec přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a rozškvařenou.PŘÍLOHA : brambory

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zdenka D. (kuchařinka) ID 170532 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Kotlety s cesnakovým krémom



POTREBNÉ PRÍSADY

6 bravčových kotliet, soľ, MČK, bazalka, oregano, 6 PL oleja, 2 kocky syra Lučina, 2 PL kyslej smotany, 6 strúčikov cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

doplnim

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2012, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Masova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie pecienky,bravcova kotleta,cibula,tvrdy syr,sol korenie,vegeta,olej,cesnak,grilovacie korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Na dno zapekacej misy poukladame kuracie pecienky,trosku ovegetime,na pecienky naukladame platky syra,na platky nakrajanu cibulu a osolene a okorenene maso.Postup zopakujeme,pokladame dalsiu vrstvu syra a cibule a posledna vrstva tvori maso.
Urobime zalievku 2PL oleja,1cl vegety,3 pretlacene struciky cesnaku,2PL grilovacieho korenia.Maso zalejeme pripravenou zalievkou,prikryjeme a zakryte pecieme cca 1,5 hod.
Vrelo odporucam,prajem dobru chut....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

denisa r. (belesek) ID 69182 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Klobasky z ovčieho masa



POTREBNÉ PRÍSADY

???

POSTUP PRÍPRAVY

Kočky robili ste niektora domacu klobasu z ovčieho masa?Budem vdačna za každu radu a recept.Ďakujem!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Anna Š. (anka2106) ID 80936 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Tanier s bravčovým bôčkom



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčový bôčik volské oko uhorka pór /podľa chuti/ kečup chlieb chren olej korenie čierne mleté

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali dosť, spravila som mu tento tanier, ktorý bol malou obmenou - aby nejedol to isté ...

Bôčik som nakrájala a opiekla z oboch strán. Z vajíčok som spravila volské oká. Nakrájala uhorky, pór, nastrúhala chren. Všetko som uložila na tanier, pridala chlieb aj kečup. Dakedy pridám aj trojuholík syra a kapustu, či červenú repu, podľa toho, čo máme v chladničke - akú zaváraninu otvorenú. Nakoniec som čerstvo namlela čierne korenie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marianna F. (Marianna76) ID 165776 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 20.7.2012, 19:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

Šunka, horčica, voda

POSTUP PRÍPRAVY

šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň.
Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/
čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min
HOTOVO!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Lanšmít v alobale



POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva lanšmitu 4 plátky tvrdého syra horčica olej 4 štvorce alobalu

POSTUP PRÍPRAVY

Konzervu otvorte z oboch strán, obsah vytlačte, odstráňte tuk a lanšmit nakrájajte na 8 koliesok. Štyri kolieska potrite tenkou vrstvou horčice na ňu poukladajte plátky syra, opäť potrite horčicou a priklopte kolieskom lanšmitu. Porcie zabaľte do alobalu a pečte v rúre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Iveta G. (Timea505) ID 128086 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 5.10.2016, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rezne v orechovom kabáte...



POTREBNÉ PRÍSADY

0,5 kg mäsa na rezne, 2 vajcia, hladká múka, asi 250g zomletých solených arašidov, soľ, mleté čierne korenie, olej na vysmážanie...

POSTUP PRÍPRAVY

Dnes som hľadala niečo jednoduché a rýchle, ale pritom trochu aj nezvyčajné, čo uvarím na obed a našla som tento receptík. Mäsko je nielen krásne voňavé, ale aj chutné a chrumkavé.





Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na asi 0,5 cm rezne, ktoré naklepeme, osolíme a posolíme mletým čiernym korením. Necháme asi 15 minút postáť a potom klasicky obaľujeme v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach, ale nakoniec namiesto strúhanky použijeme zomleté arašidy, v ktorých mäsko dôkladne obalíme a riadne popritláčame. Opekáme na troške rozpáleného oleja, ale na menšej teplote, pretože by sa oriešky ľahko spálili.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 17.1.2016, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly Lawson



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/bravcove-kotlety-s-cidromhorcicou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g)
olivovy olej
125ml cidru
1PL celozrnnej horcice
75 ml smotany
Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.5.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Voňavé provensálske špízy



POTREBNÉ PRÍSADY

na 4 porcie : 500g bravčového mäsa, 1 zväzok jarnej cibuľky, 1 PL oleja, 1 PL medu, 1 bio citrón (kôra aj šťava), 2 ČL provensálskeho korenia

POSTUP PRÍPRAVY

... mäsko očistíme a nakrájame na väčšie kocky, očistenú jarnú cibuľku na cca 3 cm kúsky ... z ostatných surovín urobíme marinádu, v ktorej dobre obalíme mäso aj cibuľku ... striedavo napichujeme na ihlice alebo špajdle a grilujeme na grile alebo v rúre cca 20 - 30 minút podľa druhu mäsa (ja som mala panenku tej stačilo aj menej) ... podávame s prílohou podľa chuti (ryža, zemiačky, šalát) ... ja som neodolala novým zemiačikom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 720 (zobrazuje sa 711-720)<< predošlé 1,.,67, 68, 69, 70, 71, 72
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu